Rudo - biały Iwan? - już na polarku;-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 25, 2010 19:11 Rudo - biały Iwan? - już na polarku;-)

Car - to imię nadała mu Iwlajn - moim zdaniem słusznie.Aczkolwiek, ja go po cichu nazywam Iwan :wink:

Kolejny przykład wielkiej urody kocura, którym nikt się nie interesuje. Dlaczego? Nie pytajcie......ja dawno przestałam rozumieć ludzkie podejście.
Jest młodym kotem - nie wiem ilu letnim. Urody - jak na zdjęciach widać wielkiej.
Na ciemnym, nieoświetlonym strychu na którym od pewnego czasu mieszka robi wrażenie bardzo dostojnej postaci.

Ma zapędy do bycia ozdobą kanapy - potrzebuje odpowiedniej oprawy i obsługi. Dziś słyszałam piękne zdanie "moje psy uważają mnie za pana, moje koty za personel pośredni" Coś w tym jest

Owszem bardzo chętnie się mizia, daje głaskać, podchodzi. Ale sprawia wrażenie, że robi nam tym zaszczyt. Dokładnie tak. On nas "obdarza swoją uwagą".

Car jest dorodnym kastratem. Zdrowym. Niczego mu nie brakuje. Żyje w zgodzie z innymi kotami.Nie zniża się do bójek
Z niego po prostu bije taka hmm duma. Nawet jak się nadstawia do drapania pod brodą, to mam ochotę powiedzieć "oj dziękuję łaskawco"

Niesamowity, piękny - całkowicie zapomniany z nieco sponiewieraną dumą......

I co dalej?
Ano sytuacja uległa dramatycznemu pogorszeniu - kot mieszkał z liczną gromadką na ciemnym, nieogrzewanym strychu. Miał co jeść, nikt go nie prześladował. Przejściowa sytuacja, która miała pozwolić na znalezienie mu domu - dom się niestety nie znalazł...... a dach strychu uległ podeszczowej dewastacji. Kotów jest tam 11 - wszystkie po kastracji, sterylizacji. Wszystkie dorosłe......jeśli nawet te o ciekawym umaszczeniu nie znajdą domów, to jakie szanse ma reszta?
Ostatnio edytowano Pon gru 27, 2010 16:39 przez Neigh, łącznie edytowano 3 razy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sie 25, 2010 19:17 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Obrazek
Obrazek

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro sie 25, 2010 19:23 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Albo, jeśli ktoś woli większe i wiecej :)

http://img21.imageshack.us/gal.php?g=92362067.jpg

Obrazek

Neigh

Post » Śro sie 25, 2010 19:27 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

cudne pysio ma
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sie 25, 2010 19:32 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

To mój absolutny faworyt. Jest jeszcze jeden niejaki Rysiek Beznogi. ( obaj z tego samego miejsca)

Buras - i owszem beznogi........ale taaaaaaaaaaki gość.

Obrazek

Neigh

Post » Śro sie 25, 2010 21:50 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

8O
a skąd takie cuda bierzesz?

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Czw sie 26, 2010 8:40 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Pod Warszawą mieszkają dwie Panie - mają strych a na nim aktualnie ( wczoraj robiłam remanent 8 - 9 kotów ). Po prostu jeśli w ich okolicy ktoś znajdzie jakąś bidę to uważa za swój obywatelski obowiązek im ją przynieść.
Aktualnie np. mają kota ze zdrutowaną szczęką.
Maluchom się szybko domy znajduje ( aktualnie mam u siebie takowego)........a dorosłe nooo to wiadomo. W zeszłym roku znalazłam dom 4, a w te wakacje przybyło 2 nowe. I tak się to plecie i wiedzie

Obrazek

Neigh

Post » Czw sie 26, 2010 15:37 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

No to sobie ciebie biedaku podrzucę.....

Obrazek

Neigh

Post » Czw sie 26, 2010 22:12 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

ma piekny wyraz pyszczka

enigma

Post » Pt sie 27, 2010 19:16 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Tak ubarwienie pyszczkowe wybitnie udane, ze tak powiem:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pt sie 27, 2010 22:07 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

że też kolejka po takiego przystojniaka się nie ustawia :(

enigma

Post » Sob sie 28, 2010 8:52 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

No właśnie tego nie rozumiem - gdyby nie moje 3 małpy oraz to, ze po prostu nie mogę wziąć kolejnego kota......to kto wie.

Poza tym ja całe życie marzyłam o rudym kocurze - wielkim i dorodnym:-). Nie mam rudego kocura - mam 3 kotki z odzysku...Wzięłabym go na tymczas - ale ja nie mogę tymczasować dorosłych kotów ( rodzinie obiecałam:( ) ......mają tendencje do zasiedzeń i zbyt trudno mi się je oddaje......kociaki jakos tak łatwiej.

Obrazek

Neigh

Post » Sob sie 28, 2010 22:38 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

i ma fajne imię - koty Iwany maja dobre charaktery
kiedyś na forum szukał domu (i znalazł) Iwan - ogromniasty, tez rudo-biały
był wyjątkowo ogromnym kotem, do tego strasznym miziakiem i wesołkiem

enigma

Post » Nie sie 29, 2010 20:05 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Ten to taki sybaryta - by się rozwalił na kanapie i rozkoszował życiem....

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 01, 2010 22:01 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

piekny kocurze, pokaz no się

enigma

[następna]