Kotka Syberyjska z Rodowodem - znalazła swój domek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 19:48 Kotka Syberyjska z Rodowodem - znalazła swój domek

Długo nad tym mysleliśmy ale dla jej dobra , by była szcześliwym kotem musi zamieszkać z dala od naszych kotów , swojego stada. Niestety jest najnizej i to jest powodem jej stersu . Pola ja co prawda toleruje , ale Juli / jej matka / a teraz mamuska Hera jej nie akceptują . Nawet Pola potrafi ją zdzielic kiedy podejdzie pod grzebien , kiedy czeszę jasnie panią Poluche . Więc jakby ktoś coś słyszał o super domku , gdzie kot bedzie kochany , nie braknie mu miłości , opieki ,dobrego jedzonka , gdzie bedzie mógł spac na fotelu albo w łóżku , dajcie znać . Berenika musi byc wsyerylizowana / to warunek ,nie oddam jej do hodowli / ale zwracam koszty sterylki .Forma przekazania Umowa . Berenika to bardzo miziasta i kontaktowa kotka , uwielbia głaskanie , drapanie pod brodą . Lubi czesanie , ale nie lubi noszenia na rękach , nie jest agresywna ale robi sie niespokojna i załosnie wtedy miaukoli. Uwielbia zabawy . Eh żal ale takie jest zycie . Zdjęcia Bereniki mozna zobaczyć na mojej stronie . Obecnie nie ma swojej pieknej kryzy , ale wiadomo lato...
Ostatnio edytowano Śro paź 13, 2010 17:27 przez spinoo, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Śro lip 28, 2010 21:02 Re: Kotka Syberyjska - szuka domu ..

Dodaj, że Wrocław w tytule. Ogłoszenia w gazecie duzo dają... Może zgłoś ja na Puchatkowo, czy ja mam to zrobic?

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Śro lip 28, 2010 21:15 Re: Kotka Syberyjska - szuka domu ..

zaznaczyłam :)
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Czw lip 29, 2010 9:56 Re: Kotka Syberyjska - szuka domu ..

molly88 pisze: Może zgłoś ja na Puchatkowo, czy ja mam to zrobic?

Gdyby można było , bardzo proszę . gazety jakoś sie boję , zresztą sama mysl ze trafi w obce rece napawa mnie strachem , Moze dlatego ze została u nas z naszego wyboru i z naszego wyboru musi odejść
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Post » Czw lip 29, 2010 9:56 Re: Kotka Syberyjska - szuka domu .. Wrocław

Hop kocino na pierwsza!

molly88

Post » Czw lip 29, 2010 10:31 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Rozumiem, że koteczka powinna zostać jedynaczką, mam rację?

W jakim jest wieku?

Tak, koty potrafią być bezlitosne :evil:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Czw lip 29, 2010 11:32 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Berenika konczy 14 mc . To bardzo wesoła i chetna do zabawy kotka . Teraz kiedy sa maluchy uwielbia zabawę z nimi te wszystkie gonitwy . Kiedy była mniejsza i traktowana jako dziecko tak samo bawiła sie z innymi kotami . Niestety kiedy dorosła, jej ciotka / Hera / urodziła swoje maluchy/ któa do tej pory broniła jej i traktowała jak swoje dziecko zmieniła swoj stosunek a na to czekały inne koty . Berenika potrafi się bawic sama , kawałek kulki z papieru lub piłeczka pingpong i Bereniki nie ma , sama szaleje . Pewnie ze optymalnie byłoby by miała jakąś kocia przyjaciólkę na tyle młodą by mogły sie zakceptować . ale samotna tez bedzie czuc się dobrze bowiem teraz tez tak naprawde jest sama , . Wazne by nowy opiekun mogł poswiecic jej troche czasu , by nie odganiał ją kiedy przyjdzie mrucząc domagac sie głaskania lub drapania pod brodą .
Obrazek

spinoo

Post » Czw lip 29, 2010 12:16 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

No, to kciuki za domek :ok:

Wasze kocice wiadomo niesterylizowane i widzą w małej rywalkę, stąd takie zachowanie.
Eh te kocice, ja mam dwie :evil:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Pt lip 30, 2010 8:37 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Może dzisiaj, ktos wypatrzy piękną :)

molly88

Post » Pt lip 30, 2010 9:02 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Może wśród znajomych będzie chętny na kotkę?

Szkoda, żeby poszła w obce ręce...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Sob lip 31, 2010 11:56 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Podnoszę do góry
Trzymam kciuki, może jednak znajdzie się dobry domek
Koteczka ma piękne intensywne kolory, śliczne oczy i jest miziasta! Lubi drapanie pod bródką... Nawet przez obcego, czyli np mnie :)
"Kot działa według zasady: proś, a może Ci dam"
Joseph Wood Krutch
Obrazek

suleviea

Od: Śro wrz 07, 2005 17:07

Post » Sob lip 31, 2010 16:40 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Domek w Krośnie szuka długowłosego kotka. Jestem tylko pośrednikiem, więc nie wiem za dużo, ale moge się dowiedzieć.
Pani ze sklepu zoologicznego szuka długowłosego kotka do domu. W domu jest jednak mały piesek i kotek dachowiec zgarnięty z ulicy i dziecko w wieku szkolnym.
Poprzedni jej kot amerykański curl - został jej skradziony - nie znam okoliczności tego zdarzenia. Domek oczywiście nie wychodzący.
Gdzie można zobaczyć zdjęcie kotki ?
Pani jest odpowiedzialną osobą i wie, że kota bierze sie na zawsze. Sprawdzic domek mogę w każdej chwili.No i doległość Wrocław - Krosno to jednak spory kawałek i nie wiem, jak byłoby z transportem.
Wiem tylko, że w tym domu zwierzakom wolno wszystko - chodzic po stołach, spac w łóżkach, wyjadać co smaczniejsze z kanapek i jest w nim dużo miłości. Więcej mogę się dowiedzieć.
Pani wolałaby żeby kotka była już wysterylizowana, a i ja nie chciałabym pośredniczyć w przekazaniu płodnego kota. Różnie to bywa.
Jeżeli bylibyście zainteresowani jestem do usług.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 02, 2010 21:58 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Nie wierzę, żeby nikt nie chciał takiej ładnej i tak zadbanej koteczki :|
"Kot działa według zasady: proś, a może Ci dam"
Joseph Wood Krutch
Obrazek

suleviea

Od: Śro wrz 07, 2005 17:07

Post » Wto sie 03, 2010 13:01 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Kotka naprawde przepiękna !!!! Gdybym już mieszkała na swoim chętnie bym się nią zajeła ale jeszcze mieszkam z rodzicami a w domu mamy już kota. Życze powodzenia

Ewcia87

Od: Czw lip 15, 2010 12:12

Post » Wto sie 03, 2010 14:44 Re: Kotka Syberyjska z Rodowodem - szuka domu .. Wrocław

Tylko spinoo sie jakos nic nie odzywa, może koteczka juz znalazła domek i to dlatego :?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[następna]