Śliczna bezproblemowa 6 tygodniowa panienka,grzeczna,wyjątkowo pocieszna,straszny miziak z wiecznie włączonym motorkiem.Świetnie dogaduje się z psami uwielbia towarzystwo ludzi ,idealna na do kocenie Obecnie jest leczona na koci katar i zapalenie oskrzeli,leczenie zakończy się pod koniec tygodnia bardzo szybko dochodzi do zdrówka.Zależy mi na dobrym domku dla niej na prawd na to zasługuje.Do nowego domku trafi zaszczepiona,odrobaczona z zapasem jedzonka i żwirkiem.Szukam domku niewychodzącego.Wymagam zabezpieczenia okien i balkonu oraz wysterylizowanie kotki w odpowiednim wieku.
Ostatnio edytowano Nie sie 15, 2010 17:29 przez sirga, łącznie edytowano 2 razy
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.
Jedynie jeden znajomy mojego narzeczonego z pracy który ją chciał do łapania szczurów na wsi bo jego kot zabijał szczury ale polazł gdzieś i nie wrócił mało tego nie chciał jej wysterylizować, wydaje mi się że ludzi zniechęca zabezpieczenie okien i sterylka ale poczekamy na ten jedyny domek który moje wymagania spełni.Wczoraj moja koleżanka zrobiła jej profesjonalną sesję zdjęciową ,fotki wyszły boskie niedługo je dostanę i porobię lepsze ogłoszenia.
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.