Mama szylkretka Frotka SZUKA DS! PILNE! maluchy już w domach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 17:21 Mama szylkretka Frotka SZUKA DS! PILNE! maluchy już w domach

Kocia rodzinka została zabrana ze śmietnika przy ruchliwej ulicy, tam prawdopodobnie kotka okociła się. Okazało się, że kotka nie jest dzika, czyli kolejna domowa kotka wyrzucona na ulicę :( Koteczka przytula się, można ją brać na ręce, pozwala też wszystko robić przy swoich dzieciach.

Kocia rodzinka przebywa aktualnie w zakoconym domu tymczasowym, dlatego już teraz szuka domu stałego. Kotka zostanie wysterylizowana w najbliższch dniach i nie może wrócić na ulicę. Kociątka są trzy :P śliczne, każdy inny :P rudy, burasek i czarnulka :P
Ten wątek jest kontynuacją wątku założonego na Kotach viewtopic.php?f=1&t=113703

Banerek dla koteczków Obrazek

Kotki przebywają w DT w Rzeszowie. Tel.kontaktowy do tymczasowej opiekunki: 17-740-27-80

Oto piękna kocia rodzinka
Mamusia Frotka -w rzeczywistości jest łatniejsza niż na zdjęciach, jest po prostu śliczna
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Synek Rudzik
Obrazek Obrazek
Synek Burasek - ma chyba troszkę przedłużony włos
Obrazek Obrazek
Córeczka Czarnulka
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro wrz 22, 2010 16:02 przez zuzia96, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lip 12, 2010 18:30 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Kotki znajdują się u Dobrej Duszy Bogusi, osoby która nigdy nie przejdzie obojętnie obok kociego nieszczęścia. Aktualnie jest u niej maksymalne zakocenie, samych maluchów chyba 13 :roll:

Bardzo pilnie potrzebny jest dom dla kociej mamusi, bo ona po sterylizacji nie może wrócić na uliczny śmietnik! To piękna szylkretka, kotka ewidentnie domowa.

Mam jeszcze takie fotki maluchów :P
Obrazek
Obrazek

Może ktoś się zakocha w którymś z kotków?

Potrzebna jest też pomoc w ogłoszeniach!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lip 12, 2010 18:34 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Super, że jest wątek :1luvu:

Mamy banerek odsyłający do wątku tu na kociarni :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/hkqj][img]http://tnij.org/hjlw[/img][/url]
[/quote]

Ja mogę podrzucać wątek i pomóc w ogłoszeniach (tylko proszę powiedzcie mi jak i co mam zrobić :oops:), niestety inaczej pomóc nie mogę (mam w domu białaczkowca :( )
Ostatnio edytowano Śro lip 14, 2010 8:16 przez fiszka13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Pon lip 12, 2010 18:43 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Dziękuję za kod banerka, bo nie umiałam wstawić :oops:

Gdybyś mogła ogłosić kocią rodzinkę, to byłaby wielka pomoc (ja nie umiem, sama zawsze proszę o pomoc przy ogłaszaniu swoich tymczasów). Zdjęć innych nie mam, tel.kontaktowy do Bogusi wstawiłam w pierwszym poście, o kociakach wiem pewnie tyle, co Ty :P Korzystają z kuwety, mamusia też :P
Jak w ogłoszeniach będzie podany telefon Bogusi, to ona sama będzie informować zainteresowanych i dobierać domki :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lip 12, 2010 22:15 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Kocia rodzinka na pierwszą stronę :P tutaj się domkom prezentuje :P

A domki potrzebne bardzooooooo!!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lip 13, 2010 9:46 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Cudne maluchy i miziasta mamusia szukają domków :ok: Może ktoś je wypatrzy :ok:
Obrazek

Wody — uczy pragnienie.
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Post » Wto lip 13, 2010 17:37 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Może ktoś zrobi banerek odsyłający do tego wątku, bo tamten odsyła jeszcze do wątku na Kotach :P Ja nie umiem :oops:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lip 13, 2010 18:04 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Mamusia/Frotka jest bardzo podobna do mojej Buki :1luvu: dzieciaki - rozkoszne :1luvu:

Poproszę o tekst do ogłoszeń - mam Cukierka i Mambę do ogłaszania, więc z chęcią poogłaszam i kocią rodzinkę :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lip 13, 2010 18:28 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Cameo pisze:Mamusia/Frotka jest bardzo podobna do mojej Buki :1luvu: dzieciaki - rozkoszne :1luvu:

Poproszę o tekst do ogłoszeń - mam Cukierka i Mambę do ogłaszania, więc z chęcią poogłaszam i kocią rodzinkę :ok:

Cameo, wielkie wielkie dzięki :1luvu: zaraz coś wymodzę i wyślę Ci tekścik :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lip 13, 2010 19:58 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Cameo pisze:Mamusia/Frotka jest bardzo podobna do mojej Buki :1luvu: dzieciaki - rozkoszne :1luvu:

Tekst wysłałam na pw :P Odbierz :P

A może tutaj wstawić, może ktoś jeszcze pomoże w ogłaszaniu?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lip 14, 2010 8:17 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Świetna robota Cameo :ok: :kotek:

Wklejam kod do banerku odsyłającego do wątku tu na kociarni :kotek: Dziękujemy Mała Dzikusko :1luvu:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/hkqj][img]http://tnij.org/hjlw[/img][/url]
[/quote]
Obrazek

Wody — uczy pragnienie.
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Post » Śro lip 14, 2010 8:55 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Banerek też już zmieniony :P dziękuję bardzo :P

Z taką "obstawą" dzielna kocia rodzinka spod śmietnika rusza na podbój dobrych ludzkich serduszek :1luvu: Musi się ktoś zakochać :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lip 14, 2010 17:37 Re: Mama szylkretka i 3 maluchy zabrane z ulicy szukają DS!!!

Kocinki do domków :ok:
Obrazek

Wody — uczy pragnienie.
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13