Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Daria_16 pisze:Przydałby się na cito DT, ale coś tracę nadzieję... Nie potrafię im pomóc, znam tylko ludzi od psów. Robię wszystko co w mojej mocy, piszę do każdego, pytam, a czas ucieka... jutro wieczorem ma pani do mnie dzwonić, czy coś dla nich znalazłam, a ja jestem bezradna. To malutkie dwa kociaki, kto im pomoże? błagam...
Daria_16 pisze:Chętnie, mój piesek miałby z nich przekąskęNawet nie mam jak ich izolować od psa, bo mam małego brata, który na pewno otwierałby pokoje, więc lepiej nie ryzykować.
Daria_16 pisze:http://www.dogomania.pl/threads/187364-2-ma%C5%82e-odratowane-kotki-maj%C4%85-tylko-3-dni-%C5%9Bl%C4%85skie-PILNE!!!
Wczoraj odwiedziłam mnie jedna pani, która uratowała 2 małe ok. 2 miesięczne kotki-buraski. Aktualnie malce zamknięte są w pomieszczeniu sprzątaczki, która sprząta bloki, ale mają tylko 3 dni. Później trafią do schroniska! Trzeba je uratować, bo one już wiele przeszły. Ktoś umyślnie zamknął je w rurze i kociaki by się udusiły. Koty są odpchlone. Ja zajmuję się psami i nie wiem do kogo się zgłosić o pomoc, dlatego proszę was o nią! One pilnie potrzebują DT. Zdjęć nie posiadam i raczej nie będę mieć, bo nie mam teraz na to czasu, a i kotki mają go bardzo mało. To takie zwykłe buraski
kontakt do mnie:
gg-9997512
email- darka_xd@tlen.pl
Daria_16 pisze:Kotki już zawiozłam na DT do MartynyP, jutro będą fotki i bierzemy się za szukanie DSJeszcze raz dziękuję Martynie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości