Radom- rodzeństwo w swoich domach :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 05, 2010 2:24 Radom- rodzeństwo w swoich domach :)

dowiedziałam się o nich od koleżanki, która poprosiła mnie o pomoc w szukaniu domów maluchom kotki złapanej przez jej znajomą do kastracji (zabieg już dzisiaj)- najlepszych na świecie domow szukają Nataszka i jej bracia- Jonasz i Jowisz.

Pozwolę sobie zacytować obszerne fragmenty tekstów tymczasowej opiekunki Luizy, gdyż mnie zwyczajnie ujęły :D

Obrazek

Maluch- na zdjęciu przodem -to Natasza/puszysta/
tyłem,puszysty-Jowisz
krótkowłosy tygrysek-Jonasz.

a teraz jedyna młoda dama w tym towarzystwie- panna Natasza:

Obrazek

Obrazek

NATASZKA I JOWISZEK SĄ DELIKATNE W KONTAKCIE, WDZIĘCZNE ZA DELIKATNOŚĆ, LUBIĄ MIZIANKI.

JONASZ JEST DYNAMICZNY,SKOCZNY,POLUJĄCY;) aLE TEŻ BARRRDZO LUBI PIESZCZOTKI.

sĄ MOCNO PRO LUDZKIE, ZUPEŁNIE NIE DZIKIE, CHOĆ OCZYWIŚCIE DZIDZIUŚKI I OD CZŁOWIEKA WOLĄ MAMĘ:)

najlepsze są wymagania stawiane przyszłym domkom- cóż, dla mnie nic nowego:

W ogłoszeniu koniecznie trzeba scharakteryzować przyszłego właściciela:
kochający zwierzęta, odpowiedzialny/ dobra opieka vet., dom i miłość
zapewnione do końca życia/.
Zwierzę nie jest rzeczą, nie jest zabawką dla dzieci, ma swoje prawa i
potrzeby-------------więc człowiek świadomy tego mile widziany:))
Wiem wiem, dobra jestem;)

kontakt: 607 288 759, louisien@tlen.pl

Maluchy przebywają w Radomiu. Chętnych zapraszamy do oglądania i adopcji :)

dla ciekawych- mama dostała imię Olga :)
Ostatnio edytowano Nie sie 15, 2010 2:38 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 2 razy
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 07, 2010 23:41 Re: RADOM- 3 śliczne maluchy do wzięcia

tym razem zdjęcia samych chłopaków- nie sposób się w nich nie zakochać :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jonaszek

Obrazek

Jowiszek

Obrazek

i obaj bracia razem (na pierwszym planie Jonasz):

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon cze 07, 2010 23:46 Re: RADOM- 3 śliczne maluchy do wzięcia

Kolejne piękne kotki :kotek: i mama

Z przykrością stwierdzam że ten rok jest usłany samymi kilku pakami :evil: Co z tymi kotami ??..nie da sie tego opanować w żaden sposób :(

Ktoś mądry jakieś koreczki powinien dla nich wymyśleć :ok:
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto cze 08, 2010 1:05 Re: RADOM- 3 śliczne maluchy do wzięcia

wercia pisze:Kolejne piękne kotki :kotek: i mama

Z przykrością stwierdzam że ten rok jest usłany samymi kilku pakami :evil: Co z tymi kotami ??..nie da sie tego opanować w żaden sposób :(

Ktoś mądry jakieś koreczki powinien dla nich wymyśleć :ok:

niestety ja też mam wrażenie, że część kotek daje się złapać dopiero po urodzeniu małych, ale tak było zawsze... mimo wszystko z każdym rokiem kociąt jest coraz mniej, a o dom dla kota łatwiej, i oby tak dalej :ok: :ok:

a wymyślić powinno się jeszcze knebelki, oczywiście humanitarne- dość budzenia o 6 rano! :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro cze 09, 2010 22:17 Re: RADOM- 3 śliczne maluchy do wzięcia

nowe zdjątka :)

Nataszka- podobno uśmiecha się przez sen :)

Obrazek

Jonaszek

Obrazek

i Jowiszek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto cze 15, 2010 2:01 Re: Radom- Nataszka ma dom, jej bracia nadal szukają :)

Nataszka ma domek w Warszawie- teraz czas na jej braci :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lip 06, 2010 0:38 Re: Radom- Nataszka ma dom, jej bracia nadal szukają :)

przypominamy się :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85