Szkoda, że nikt nie chce przygarnąć zdrowego kota...
Mam wszystkie łapki i obydwa oczka i nawet ogonek mam cały. Nie mam grzybicy ani nawet pcheł.
Ale, ale mam katar !!!
Co tam taki mały katar – gdybyś siedział na dworze przy -20 st. też byś pewnie miał katar... zresztą już mi prawie przeszło, ta Duża, która trzyma mnie w klatce daje mi jakieś tabletki i coraz łatwiej mi oddychać przez nos.
A może kogoś chociaż zainteresuje, że jestem za gruby?

To nie moja wina – tam, gdzie normalnie mieszkam, na działce, jeść dają duuużo, no bo my takie biedne kotki jesteśmy, to chociaż zjemy... no to jem, bo to jedyna przyjemność wśród tych zimnych, śnieżnych zawałów.
Ale Duża, ta od klatki mówi, że mnie odchudza i że daje mi jakąś dziwną karmę co to ona droga jest, ale podobno pomaga.
Psychicznie też jakiś taki dziwny jestem, nie boję się, nie uciekam, nie drapię, można mnie głaskać i przytulać, nawet mali Duzi mi nie straszni gdy mocno się do mnie przytulają.

Bardzo chciałbym być blisko człowieka – tego na działce najbardziej mi brakuje. Ocieram się o rękę i przewracam na plecki, żeby łatwiej było mnie drapać po brzuchu. Czasami udaję pieska i chodzę Dużej przy nodze.

Duża mnie zabrała do mieszkania żeby zrobić mi ładniejsze zdjęcia (może, mimo wszystko, komuś się spodobam?

I na dodatek ani ja rudy, ani długowłosy, do rasowca żadnego nijak nie podobny.
Ot taki zupełnie zwykły czarny kocurek z działki. Nawet imię mam takie zwykłe - Łapa, Czarny Łapa, ale chociaż jakiekol. Tylko żeby nie było, że ja z lasu – wiem po co jest kuweta, nie sprawię Ci pod tym względem żadnego problemu
Mam ok 4-5 lat, jajek mnie pozbawili jeszcze w zeszłym roku.
Jak przestanę całkiem kichać pewnie mnie odrobaczą i zaszczepią. I pewnie będę musiał wrócić na działkę

No i byłbym zapomniał – mieszkam w Łodzi, gdybyś jednak, mimo mojej zwykłości i zdrowia chciał mnie zabrać do prawdziwego domu to skontaktuj się z moją Dużą (tą od tabletek i od klatki):
691 705 664 ewa5431@wp.pl

Na dzień dzisiejszy ( 19.02) stan Łapy jest następujący:
- Kot absolutnie zdrowy
- Wykastrowany
- 2x odrobaczony
- Po testach FIV/FELV "ujemny"
- Zaszczepiony przeciwko pp, kk i wściekliźnie, za tydzień będzie miał szczepienie p/białaczce
(taki duży komplet szczepień, bo myślał nad nim dom wychodzący, który je zasponsorował, niestety z różnych względów nie zdecydował się na adopcję)
- oddamy go równeż do ROZSĄDNEGO domu wychodzącego