Pers z Trójmiasta.Kto pomoże w ogłoszeniu?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 8:33 Pers z Trójmiasta.Kto pomoże w ogłoszeniu?

Znajomej w końcu udalo sie złapac persa (dymny),który od 2-3 miesięcy błąkał sie po osiedlu.Mrozy zagnały go do jej ogrzewanej piwnicy-teraz jest juz bezpieczny,najedzony,ma ciepło.Ale-to ciagle piwnica.Zdba o kota,poczesze,ale ma swoje stado,a wie,ze arystokrata wymaga baczniejszej uwagi niz jej przygarniete dachowce.Szuka najlepszego domu.Ogloszenia o kocie szukajace wlaściciela,oczywiscie sa umieszczone w okolicy. Kot pozwala sie czesać,jest na razie bardzo uważny i spiety,ale to wynik osatnich przezyć,a nie jego dzikosci.Na 99% wykastrowany kocur.Mlody okolo 3 lat.
ładne zwierzę.
Dla zainteresowanych przesle fotki.

Nie mam wielkiego doswiadczenia przy adopcji persów,nie wiem,na co zrwcac uwage,moze ktos mógłby persowi pomóc?
o prostu obawiam się,ze zle dobralabym dom,wiem,ze pes jest chwytliwym kotem,a chce mu zapewnic rawdziwy dom,u milosników ,a nie pierwszy z brzegu.
Kot przebywa w piwnicy z innymi kotami,akceptuje je.

Apetyt ma,kupki ładne.kuwetkowy.
telefon 727 431 93
Petycja w sprawie zamknięcia pseudoschroniska. Nie bądź obojętny,podpisz.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5247

hyka

Od: Śro paź 31, 2007 19:37

Post » Pon sty 04, 2010 15:19 Re: Pers z Trójmiasta.Kto pomoże w ogłoszeniu?

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon sty 04, 2010 16:44 Re: Pers z Trójmiasta.Kto pomoże w ogłoszeniu?

Witaj, Jadsor sie smieje, ze kolekcjonuje persy, ale spasowalam przynajmniej na razie:). W sumie jakby nie bylo dbanie o dwa persy to godzina wyjeta z zyciorysu na dzien:)
Natomiast znajomi szukaja wiec jak mozesz to podeslij fotki na adres bouviery@wp.pl
Pozdr.

bouvi

Od: Śro lis 30, 2005 11:57

Post » Śro sty 06, 2010 10:59 Re: Pers z Trójmiasta.Kto pomoże w ogłoszeniu?

Czy kitton aktualny? Mam wstepnie zainteresowany domek, ale nie wiem co na to opiekun kudlacza.
Pozdr.

bouvi

Od: Śro lis 30, 2005 11:57