Tak jak pisałam: TOZ wysterylizuje i wykastruje kotki, które są pod opieką pani. Za darmo. I niestety będę potrzebowała jednak konkretów( czyli dane pani, adres, telefon), na priva podam mój telefon, gdyby pani zechciała do mnie zadzwonić- bo trzeba będzie umawiać się na termin i wszystko wyjaśnić, jak również chciała bym obejrzeć koty "na żywo", tym adopcyjnym porobić lepsze zdjęcia, bo te co jest, powiedzmy, jest... średniej jakości.
I teraz pozadaję pytanie, gdyż zaczynam się zabierać do ogłoszeń, i do myślenia również.
To są kociaki, prawda? tylko te 2 szylkretki? Czy one są małe, czy już może np. 5-6 miesięczne, ze je również będzie można przed ew. adopcją wysterylizować?
Czyli pani zostaną 4 koty w domu? Wiesz może w jakiej są kondycji ogólnej? Czy tylko sterylizacja będzie potrzebna? Czy może również jednorazowe odpchlenie i odrobaczenie się przyda, albo trochę karmy suchej?
A jaka to miejscowość pod Szczecinem? Kurczę, żeby pomóc, potrzebuję teraz konkretów

Wirtualnie nie dam rady. Czy pani jest chętna na jakąkolwiek współpracę? Jeżeli nie da rady na razie kontaktu do pani, to może do twojej kuzynki?