BLANKA, śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 22:49 BLANKA, śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał!!!!!!!

Wczoraj wracając wieczorem do domu, pod śmietnikiem na osiedlu studenckim spotkałam małego miauczącego kotka. Porozglądałam się wokół, wieczór, mróz, nikogo w pobliżu, domów w pobliżu też nie ma, tylko akademiki. Skąd w takim miejscu mały kotek? No chyba że jakiś studencik wziął, pobawił się i wystawił na ulicę, bo kot ewidentnie domowy. Wzięłam go na ręce, przytulił się, ale nie miałam ze sobą nic, a nie chciałam tak brać kota, żeby mi gdzieś po drodze się nie wyrwał i uciekł w nieznanym sobie terenie. Poszłam, kota zostawiłam. Ale sumienie nie dałoby mi zasnąć w ciepłym łóżku z myślą, że tam gdzieś na mrozie został na noc mały kotek. Oczywiście pojechałam tam jeszcze raz już z koszyczkiem i z wielką nadzieją, że kotka nie będzie, że jest czyjś, że go ktoś już znalazł.
Niestety, kotek był!!

I tak oto mała śliczna ale umorusana trikolorka tymczasuje u nas od wczoraj i - ku rozpaczy reszty kotów - zajmuje najlepsze miejscówki w domu :roll: :roll: :roll:
Koteczka jest domowa, okropnie miziasta, doskonale zna kuwetę, nie stresują jej zupełnie pomrukiwania kociego koleżeństwa. Wgramoliła się zaraz na łóżko i spała ze mną całą noc z łapkami opartymi o kaloryfer. Kotom oczy wychodzą z orbit, jak takie małe coś śmiało przyjść i zająć im łóżko :roll: :roll: :roll:
Kotka w stanie fizycznym jeszcze w miarę dobrym, tylko brudna i z pokładami kopalnianymi w wielkich ucholcach.
Dzisiaj rozwiesiłam ogłoszenia, może ktoś jej szuka, może się zgubiła...Oby!!!

Ale żyję już trochę na tym świecie :oops: i dużo widziałam :D dlatego startujemy w szukaniu pięknocie domu :D Trwał casting na imię dla kici, przegłosowane zostało imię Blanka :D :D

Przedstwiam więc pięknotkę Blankę i mam nadzieję, że takie cudo znajdzie szybciutko domeczek taki, który jej już nigdy nie wystawi pod śmietnik...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 22, 2010 23:26 przez zuzia96, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro gru 16, 2009 8:40 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Melduję się na wątku Blanki i trzymam kciuki za domek dla pięknokoty :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro gru 16, 2009 9:23 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Jakie piękne, wielkie uszyska :D.
Na pewno pierwsza usłyszy kiedy pani będzie wyjmowała z szafki albo lodówki pyszne jedzonko :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro gru 16, 2009 10:22 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

pisiokot pisze:Jakie piękne, wielkie uszyska :D.
Na pewno pierwsza usłyszy kiedy pani będzie wyjmowała z szafki albo lodówki pyszne jedzonko :D

Już słyszy pierwsza :ryk: w końcu po coś te duże ucholce są :ryk:

Witam pierwsze Cioteczki w wątku Blanusi :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 16, 2009 11:35 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

jestem... mizianki dla Blanki :D :D :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro gru 16, 2009 11:36 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

jak cudna i juz zadomowiona :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 16, 2009 13:14 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Czekam bardzo na domek :1luvu: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 16, 2009 18:22 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Blanka prosi o domek :kotek:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro gru 16, 2009 18:27 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Melduje się kolejna cioteczka u ślicznego koteczka :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro gru 16, 2009 19:52 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 16, 2009 19:53 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Amika6 pisze:Melduje się kolejna cioteczka u ślicznego koteczka :D

Ciociu Amiko, Blanusia ma coś wspólnego z Tobą :ryk: :ryk:

a to... że kicia ma taki czupurkowy ogon :D Kicia mała, a ogon że ho...ho... :D wypisz wymaluj czupurkowy :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 16, 2009 20:38 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Ogromne głaski dla nowej lokatorki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I jeszcze większe kciuki za szybkie znalezienie cudownego domku :ok: :ok: :ok:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Śro gru 16, 2009 20:41 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

donia777 pisze:Ogromne głaski dla nowej lokatorki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I jeszcze większe kciuki za szybkie znalezienie cudownego domku :ok: :ok: :ok:

No widzisz Doniu, chwilę Cię nie było, a tutaj się dzieje :lol: oj dzieje... :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 17, 2009 8:53 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

zuzia96 pisze:
Amika6 pisze:Melduje się kolejna cioteczka u ślicznego koteczka :D

Ciociu Amiko, Blanusia ma coś wspólnego z Tobą :ryk: :ryk:

a to... że kicia ma taki czupurkowy ogon :D Kicia mała, a ogon że ho...ho... :D wypisz wymaluj czupurkowy :D
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Zuziu, ale ja przecież nie mam ogona :twisted: :wink:

Tym niemniej przyznaję, że Blanusi ogonek jest cudny, taki grubaśny i w pięknych kolorkach :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw gru 17, 2009 9:42 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[następna]