Szylkretka w DS ! biala i szara PILNIE POTRZEBNY DOMEK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2009 20:52 Szylkretka w DS ! biala i szara PILNIE POTRZEBNY DOMEK

Jak w tytule - koteczka ma okolo 1,5 miesiąca - znaleziona na ulicy. DT nie może dlużej się nią zajmować :(Kotka znajduje się w Warszawie, więcej wiadomości na e-mailu : ekazinski@o2.pl
( uwaga : ogloszenie "grzecznościowe" - mogę dodatkowo podać na PW nr telefonu do DT)

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto gru 08, 2009 21:31 przez Marsylka, łącznie edytowano 3 razy

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Śro gru 02, 2009 21:02 Re: Prześliczna najwyżej 2-miesięczna szylkretka - dom na już !

I jeszcze koleżanka - ten sam DT w potrzebie -
drobniutka dorosla koteczka, kochająca dzieci i przez nie znaleziona. Do innych dużych jeszcze nieufna.... Kotka ma ok pol roku. Nie ma szczepien. Byla odrobaczana. Jest w dobrej kondycji. Jest jeszcze niesmiala i plochliwa wobec ludzi. Lubi towarzystwo innych kotow. Szuka nowego domu i wlasciciela ktory poswiecil by czas na jej oswajanie.

BARDZO BARDZO PILNE !

oto slodka nieśmiala księżniczka :

Obrazek

Marsylka

Post » Czw gru 03, 2009 21:55 Re: Prześliczna najwyżej 2-miesięczna szylkretka - dom na już !

Hop w górę !

Marsylka

Post » Pt gru 04, 2009 19:01 Re: Prześliczna najwyżej 2-miesięczna szylkretka - dom na już !

Hop po domki :))

Marsylka

Post » Sob gru 05, 2009 0:32 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

hop!
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob gru 05, 2009 12:49 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Może dzisiaj ktoś je wypatrzy ?

Marsylka

Post » Sob gru 05, 2009 13:43 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Obydwie dziewczynki są przecudne i bardzo kuszące.
Po stracie mojego ukochanego kocura pojawiło się u mnie miejsce na futerko w potrzebie..
Na 100% wzięłabym szylkretowe maleństwo, co do srebrno-białej kociczki - musiałabym pogadać z małżonkiem.
Problem w tym, że jestem z Pomorza a kociak w Warszawie..

Jestem nowym użytkownikiem Miau, do tej pory pisałam raczej na Gazetowym Kocim Zakątku..
Moje panny :)
ObrazekObrazek

circa_about

Od: Pon lis 16, 2009 11:25

Post » Sob gru 05, 2009 13:48 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Zaraz na priv podam Ci numer do DT :)
Jeśli chcesz - zaraz dopiszemy się do wątku transportowego.
A może i DT pomóglby w transporcie ?

Marsylka

Post » Sob gru 05, 2009 13:57 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Mieszkam 80km od Gdańska.
Jeśli nie udałoby się zorganizować transportu bezpośrednio do mnie, to mogłabym kocia odebrać z Trójmiasta, Elbląga, Olsztyna, Grudziądza itp. - ale dopiero w piątek, bo wtedy wraca mój mąż i będę miała samochód.
ObrazekObrazek

circa_about

Post » Sob gru 05, 2009 13:59 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

W okolicach Świąt będę jechać na Pomorze. Co prawda zatrzymuję się kilkadziesiąt km przed Gdańskiem (Rakowiec), ale moglibyśmy jakoś dogadać przekazanie kotków. Przejeżdżamy przez Grudziądz. Dojeżdżamy prawie do Gniewu. Będziemy jechać w któryś piątek lub sobotę.
Obrazek

gaota

Post » Sob gru 05, 2009 14:01 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Gaota - byloby super :ok: :ok: :ok:

Marsylka

Post » Sob gru 05, 2009 14:02 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Doczytałam, że DT nie może się dłużej szylkretką/obydwoma zajmować, tak? Czyli nowy DT bardzo potrzebny albo wcześniejszy transport.

Kiedyś tż dzidzi wiózł kota z Wawy do Gdańska. Nie pamiętam tylko czy w każdy piątek jeździ do domu.
Obrazek

gaota

Post » Sob gru 05, 2009 14:03 Re: Prześliczna najwyżej 2-miesięczna szylkretka - dom na już !

Marsylka pisze:I jeszcze koleżanka - ten sam DT w potrzebie -
drobniutka dorosla koteczka, kochająca dzieci i przez nie znaleziona. Do innych dużych jeszcze nieufna.... Kotka ma ok pol roku. Nie ma szczepien. Byla odrobaczana. Jest w dobrej kondycji. Jest jeszcze niesmiala i plochliwa wobec ludzi. Lubi towarzystwo innych kotow. Szuka nowego domu i wlasciciela ktory poswiecil by czas na jej oswajanie.

BARDZO BARDZO PILNE !

oto slodka nieśmiala księżniczka :

Obrazek

A tę koteczkę przydałoby się zaszczepić :roll:
Obrazek

gaota

Post » Sob gru 05, 2009 14:26 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Pani z DT nie odbiera telefonu, spróbuję napisać maila na podany w pierwszym poście adres.

Rozmawiałam z mężem - niestety nie chce się zgodzić na dwa dodatkowe koty (już mamy 2,5 roczną koteczkę) :(.
Ale chętnie weźmiemy prześliczną Afrodytę, myślę że bez problemu dogada sie z naszą Kiniulą.

Będę próbowała jeszcze dzwonic.
ObrazekObrazek

circa_about

Post » Sob gru 05, 2009 15:55 Re: 2-miesięczna szylkretka i biala - domek potrzebny na JUŻ !

Ale popierdzieliłam..
Tuż przed tym wątkiem oglądałam wątek 1,5 rocznej Afrodyty i nie wiem jakim sposobem, ale wydawało mi się, że jest ona do adopcji razem z malutką szylkretką.
Cholerka, namieszałam..
Pani z DT przeczytawszy maila ode mnie pewnie stwierdzi, że ma do czynienia z jakąś wariatką, bo ona żadnej Afrodyty nie ma.
Kurcze, to nie ten kot, o którego mi chodziło.. tamten jest w Koninie - i tu podejrzewam, ze byłby o wiele większy problem z transportem.
Bardzo przepraszam za zamieszanie, ale po śmierci mojego Kicuszka mam tak straszne parcie na drugiego kota.. nie wiem.. potrzebę uratowania jakiejś kociej biedy, że już mi się wszystko miesza..
ObrazekObrazek

circa_about

[następna]