Oci kochane maleństwo ma swój DS Powodzenia dziewczynko:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 19:19 Oci kochane maleństwo ma swój DS Powodzenia dziewczynko:)

Oci, Ocelotka ma w książeczce zdrowia kota wpisaną datę urodzin 1 maja
2009
r.. I jak na kota urodzonego w święto pracy nie próżnuje ;) Lubi zabawy
z
sznureczkiem, piórkami, myszka, zapasy z kocimi towarzyszami - ot
żywiołowy
koci podlotek :)
Najbardziej jednak zamiłowanie do pracy Oci przejawia się w trosce o
dwnunożnego opiekuna. Bo Ocelotka kocha człowieka ponad wszystko -
bardziej
niż pełną miseczkę i zabawę. Siadasz na fotelu - Oci wskakuje na
kolana,
opiera łapki o ramiona, patrzy w oczy i rozdaje swoje niesamowite buziaki
:)
Wystarczy, że człowiek sie położy a Oci natychmiast jest obok, wtula sie
w
szyję, mruczy, udeptuje i rozdaje buziaki :) Jak uzna, że człowiek jest
dostatecznie wycalowany układa się obok na poduszce, wtula jeszcze mocniej
i
mruczy..mruczy ..mruczy... Mruczy, że chciałaby własny domek, taki już
na
zawsze. Domek, któremu nie będzie przeszkadzało zamglone po kocim katarze

oczko a pokocha ją za cudowny charakter. Mruczy, że chciałaby człowieka,

który zapewni jej bezpieczeństwo i odpowiedzialną opiekę, człowieka
któremu
odda swoje kocie serduszko przepełnione miłością. Mruczy, że chciałaby

własny domek, taki na zawsze, bo ileż można czekać na prawdziwe ciepło?

Prawdziwą miłość? Liczyć upływające miesiące? Czy wygląd oczka jest
aż tak
ważny, by zamknąć serce przed cudowną, mała istotką i pozwolić by
wciąż
czekała?
Oci bura panienka w ciapki ma ok 7 miesięcy. Jest zdrowa, odrobaczona, 2
razy zaszczepiona, wysterylizowana i oczywiście bezbłędnie korzysta z
kuwety. W czasie zabiegu sterylizacji miała częściowo "naprawioną"
zmienioną
po kocim katarze rogówkę. Zamglenie jakie pozostało na oczku w niczym jej

nie przeszkadza i nie wymaga dalszego leczenia.
Szukam dla Oci domu niewychodzącego, który doceni drzemiące w niej
ogromne
pokłady miłości do człowieka.
Oci już tak długo czeka na dom, tak bardzo chciałaby spedzić święta
już w
swoim własnym, takim na zawsze.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt gru 11, 2009 20:11 przez krzsztof, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

krzsztof

Od: Nie wrz 27, 2009 15:43

Post » Śro lis 25, 2009 19:23 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia

Kocia przebywa W DT ...super domku tylko że tam jest 9 kociaków a Oci jest kotem wyjątkowym kotem który kocha swojego człowieka ponad wszystko na świecie .......i wiecie ona czeka na ten swój jedyny dom już bardzo długo ......ta kicia dostała szanse dostała DT teraz proszę o pomoc w znalezieniu jej DS :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Dajmy jej szanse na prawdziwy dom taki na zawsze :kotek:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 19:26 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia

krzsztof pisze:Kocia przebywa W DT ...super domku tylko że tam jest 9 kociaków a Oci jest kotem wyjątkowym kotem który kocha swojego człowieka ponad wszystko na świecie .......i wiecie ona czeka na ten swój jedyny dom już bardzo długo ......ta kicia dostała szanse dostała DT teraz proszę o pomoc w znalezieniu jej DS :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Dajmy jej szanse na prawdziwy dom taki na zawsze :kotek:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 19:37 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia

Wiem że kicia jest w domu że jest jej ciepło i ma jedzonko i niby wszystko ok tylko jej brakuje jednej rzeczy człowieka na wyłączność jej kochanej duszy na dobre i złe na zawsze :1luvu:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 19:44 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia

Emma kocia mama już mruczy dla swojej kochanej Pani okazało się że zwykła bura kicia potrafi oddać całą siebie człowiekowi tylko trzeba było jej dać szansę :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Oci również czeka na swojego człowieka któremu pokarze jak wielka może być kocia miłość :1luvu:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 19:47 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia

Czy Oci naprawdę nikogo nie zauroczy :?: :?: :( :( :(
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 19:49 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 19:52 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

Dajmy szanse tej kici proszę :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 20:12 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

Oci do góry dziewczynka powalcz o swoją szansę na prawdziwy dom i SWOJEGO człowieka :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 20:16 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

Oci naprawdę nie ma rzeczy nie możliwych na tym forum żyją kocie anioły damy radę BĘDZIESZ miał swój domek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 20:18 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

:kotek: koteczko damy radę :1luvu:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 20:23 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

Oci, trzymam kciuki za najlepszy domek, a wszystkie kociaste z podpisu mocno zaciskają pazurki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oci jest prześliczną, kochaną koteńką - prześliczną i zewnętrznie, i wewnętrznie :1luvu:

Ludzie są w większości wypadków wzrokowcami. Czy mogę prosić o fotki tej słodyczy? Szansa na domek rośnie wprost proporcjonalnie do liczby fotek i opisów zachowania kotusiów :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lis 25, 2009 20:39 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

vega36 pisze:Oci, trzymam kciuki za najlepszy domek, a wszystkie kociaste z podpisu mocno zaciskają pazurki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oci jest prześliczną, kochaną koteńką - prześliczną i zewnętrznie, i wewnętrznie :1luvu:

Ludzie są w większości wypadków wzrokowcami. Czy mogę prosić o fotki tej słodyczy? Szansa na domek rośnie wprost proporcjonalnie do liczby fotek i opisów zachowania kotusiów :lol:

Oczywiście zaraz wstawimy zdjęcia naszej kochanej kici :1luvu:
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 20:42 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lis 26, 2009 9:00 przez krzsztof, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

krzsztof

Post » Śro lis 25, 2009 20:45 Re: Oci zwykła niezwykła przekochana miziasta kocia potrzebny DS

krzsztof pisze:Obrazek

to właśnie ja jestem Oci ....trochę się wstydzę ......ale powiedzieli mi że może wy pomożecie mi znaleźć mój własny domek......taki już na zawsze.......aha tylko żeby w nim był mój kochany ludź ....bo ja kocham was dużych bardzo bardzo mocno :1luvu:
Obrazek

krzsztof

[następna]