kotka i kocu juz wypuszczone
we wtorek 24.11 złapalam czwartego kociaka,jest w lecznicy

21.11.2009
Dwa koty złapane
Kotka i kocur
Kotka u mnie juz po zabiegu,kocur jeszcze w lecznicy ale juz tez po kastracji.Jutro go odbieram
Małego kociaka czwartego niema
16.11.2009
Kociak który jest u mnie (Lucynka) ma sie całkiem dobrze
Gorzej jest z jednym kociakiem który jest w lecznicy
13.11.2009
Jeszcze dwa kociaki złapane,został jeden.
Sa chore.

11.11.2009
Złapałam jednego kociaka-jest chory ma biegunkę

Bezdomne koty mieszkają przy ruchliwej ulicy.Dziś naliczyłam 5 dorosłych-pisze dorosłych ale pewnie nie mają więcej niz ok i dwa małe kociaki.Jeszcze w lato były małymi kociakami,teraz już są większe stąd wnioskuję że niemają roku.Są większe a co za tym idzie gotowe do powiększania swojego bezdomnego stada.
Mieszkają przy ruchliwej ulicy,wybiegają wprost pod samochody.Jeden już zginął.
Są dokarmiane przez jedną kobietę.
Poszłam dziś do nich z karmą.Przyszły dwa,odeszłam na moment wyszły dwa małe kociaki.
Ale wiem bo dziś w ciągu dnia tam byłam ze tych większych jest conajmniej 5.
Chowają się do piwnicy.
Myślę że to nie problem jeśli chodzi o wyłapanie ich-kiedyś tez łapałam kociaki z piwnicy.Znalazłam właściciela który otworzył mi piwnice i umożliwił ich wyłapanie.
Tylko ze tu jest problem bo co z nimi zrobic jeśli sie je złapie.
Pomyślałam ze mimo iż zdążyłam poznać schroniskową rzeczywistość to chyba dla niech teraz najlepsze byłoby schronisko(nie bijcie

A one...zginą pod samochodami,na wiosne będzie ich więcej bo będą sie rozmnażać miedzy sobą.
Te dwa kociaki mogłabym upchnąć najwyżej u mamy lub siosty ale reszta

Naprawde niewiem co z nimi zrobić,kogo poprosić o pomoc.Pierwszy raz podejmuje się takiej ze tak powiedzieć akcji.
Proszę doradźcie coś,podpowiedzcie,pomóżcie.
Zdjęcia kiepskie,jutro pojdę jak bedzie jasno postaram się je zwabić na jedzonko.

wpłaty
reszta z kruszynek-35,60
wydatki
wizyta 12.11-36,50
leczenie dwóch maluchów- 100zł. od babajagi