w Łodzi w centrum (ok. Słowiańskiej). Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i pomoc w szukaniu. Kot uciekł z domu stałego. Kot był przed operacją!
PROŚBA DO OSÓB Z ŁODZI I OKOLIC
Kot na obecną chwilę może być blisko ulicy Słowiańskiej, ale może tez już być w zupełnie innym miejscu.
Ja niestety nie dam rady objechać lecznic w regionie Łodzi.
Jeśli ktoś z Was wybiera się w najbliższym czasie do lecznicy, bardzo proszę o napisanie ogłoszenia o zaginięciu kota i umieszczeniu w lecznicy.
Treść ogłoszenia może być następująca:
"Zaginął rudy, wykastrowany kocurek w wieku ok. 1,5 roku.
Kot jest lekko pręgowany.
Jest w trakcie leczenia, w jego uchu znajduje się polip / narośl.
Na wolności sobie nie poradzi!
Będziemy wdzięczni za wszelkie wskazówki i informacje.
Bardzo nam zależy na jego znalezieniu.
Tel. 519-421-876"
---------------------------------------------------------------------------------------
Rudziel to kocurek w wieku 1 roku. Został przez nas przygarnięty, ponieważ był bardzo chory, a na wolności nie dałby sobie rady. Kot spał na terenie należącym do spółdzielni mieszkaniowej, pod kupą blach, złomu i innych tego typu rzeczy. Aż żal było patrzeć na to zimą:(
Ale na szczęście kot przebywa już w naszym domku tymczasowym. I z dnia na dzień oswaja się z dobrymi zamiarami człowieka. Jednakże proces ten będzie trwał jeszcze długo.
Kocurek świetnie obsługuje kuwetę. Jest odrobaczony i ma założoną książeczkę zdrowia. Niedługo będzie wykastrowany. Niestety w uchu Rudka znajduje się polip, który będzie usunięty podczas kastracji. Liczymy na to, że nie będzie powikłań.
Rudziel jest bardzo pięknym kotem, jednakże wymagającym dużo czułości, opieki i spokoju. U mnie w domu jest za dużo kotów, dlatego proces oswajania trwa tak długo. Myślę, że w domu stałym, przy stałej, dużej dawce miłości, kot bardzo szybko by się oswoił.
Liczę na to, że znajdzie się przyjaciel, który pokocha kota pomimo jego płochliwości.
Kontakt w sprawie adopcji
Magda 519-421-876

By mucha123443, shot with VLUU NV10, NV10 at 2009-10-07

By mucha123443, shot with VLUU NV10, NV10 at 2009-10-07