Uratowany mały kocurek szuka ciepłego domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 17:45 Uratowany mały kocurek szuka ciepłego domu!

Obrazek
Oczywiście prośba o domki. Cztery maluszki sierotki. Czyściutkie, śliczne!
Opiekunów dla nich szuka moja znajoma, która znalazła nam wspaniały domek dla oswojonej kiciuni z Kostrzyna.
I taki mail dostałam:
Czarno-białe trzy koteczki i kocurek szukają domów. Mają trzy miesiące, są odrobaczone, odpchlone, zdrowe i wesołe. Korzystają z kuwety, jedzą stały pokarm. Będą przemiłymi towarzyszami nowych opiekunów. Czekają we Wrocławiu pod nr. tel. 0603 928 580.
Obrazek
I jeszcze taki z czarnym noskiem :P
Obrazek
Może im się poszczęści?
Powodzenia, maluchy!
Hop :ok:
Ostatnio edytowano Pt lis 06, 2009 8:41 przez czitka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon paź 12, 2009 16:19 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Po domki - hop!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon paź 12, 2009 22:22 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

full serwis kotkowy czeka na dom! :D
ObrazekObrazekObrazek

Od-Nowa

Od: Pt cze 01, 2007 7:50

Post » Czw paź 15, 2009 19:49 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Bardzo prosimy o domki w imieniu tymczasowej opiekunki. Kotusie są zamknięte w łazience, niestety z powodu depresyjnej kotki domowej nie mogą być wypuszczone na włości. Zdrowe, śliczne, takie w sam raz!
Na terenie Dolnego Śląska zostanie w razie potrzeby zorganizowany transport.\\\\\\\\\\\\\\- a tu już dopisek Czitusi, która właśnie znając wagę tematu przemaszerowała przez klawiaturę.
No to hop! :ok:
Obrazek

czitka

Post » Pt paź 16, 2009 5:30 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Nikt nie chce kociąt, a one muszą iść do nowych domów. Potrzebują normalności.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 16, 2009 5:33 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Proszę o pomoc w szukaniu domów dla tych kociąt
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt paź 16, 2009 8:36 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

dzień dobry!
Widzę, że Pani Małgorzta już sama apeluje pierwszymi postami o pomoc w znalezieniu domków dla koteczków.
Pierwsze posty za płoty, czy to o koty chodziło, nie pamiętam :wink:
Dodam tylko, że MałgWrocław opiekuje się całą gromadą dziczków w jednej z dzielnic Wrocławia. Ma wielkie serce i robi wszystko, co tylko w Jej mocy, aby pomóc bezdomnym futrzastym. Te maluszki po kilku nieudanych próbach pomogła Jej złapać Fundacja Kocie Życie. Biedne były sierotki. Teraz wyczyszczone, wyczyszczone, wygłaskane , czekają na swoją szansę. W łazience.
Pani Małgosiu, proszę o nich tutaj coś napisać. O każdym osobno, albo o wszystkich razem. Poznajmy je :D
Może jakaś nowa fotka?
Powdzenia życzę i pozdrawiam!
Obrazek

czitka

Post » Pt paź 16, 2009 19:41 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Wciąż szukają domów. Są urocze. To na zielonym tle jest dziewczynką, nazywam ją Dzidzia, bo wzięta na ręce mruczy. Śmiesznej trójce przewodzi chłopczyk obdarzony siłą spokoju. Jest bardzo grzeczny, cierpliwy. Ta z czarnym noskiem - dziewczynka - wzięta na ręce przez znajomego chłopca od razu przytuliła się i zasnęła.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 17, 2009 6:28 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Kocięta chętnie zaopiekują się człowiekiem (a raczej ludźmi). Dobrze wiedzą, kiedy człowiek ma kłopoty i wtedy pomagają. Chcesz dostać wielkie kocie serce za miskę jedzenia i opiekę? Zadzwoń (0603 928 580) i weź kotka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 17, 2009 6:30 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Wciąż nie znalazłyśmy nowych opiekunów. To niemożliwe, żeby nikt nas nie chciał.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 17, 2009 10:45 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Koteczki wciąż czekają. Proszę, pomóżcie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 17, 2009 18:35 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Cały dzień siedzimy cicho jak makiem zasiał. Ale ciągle mamy nadzieję, że ktoś nas przygarnie. Kocięta
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 17, 2009 19:09 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Maluszki, bądźcie dobrej myśli, ktoś pewnie w końcu Was zauważy :D
Obrazek

czitka

Post » Nie paź 18, 2009 7:31 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Wczoraj jedno kocię zasnęło w objęciach oglądającej je pani. Tęsknią do nowych opiekunów.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 18, 2009 13:39 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Tu Czarny Nosek - kocia dziewczynka. Ci państwo, którzy mnie wczoraj oglądali, jakoś nie dzwonią do mojej opiekunki. Jestem bardzo smutna, bo sprawy mają się tak, że nikt nie chce takiej ślicznej małej księżniczki jak ja. Mam czarny nosek i śmieszną plamę na pyszczku, pani opiekunka mówi, że nadają mi dramatyczny wygląd. Mój braciszek ma czarną "łezkę" przy oczku - czarny kawałek skórki. On codziennie mówi do pani: "znalazłaś mi już domek?". Jesteśmy trochę smutni, moje siostry z różowymi noskami też nie mają domków. Kto nas zechce?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[następna]