smoczyca3g pisze:We wtorek 2 czerwca br. w godzinach przedpołudniowych odebrałam telefon od Fiony. Sytuacja alarmowa - czy wezmę koteczkę z 2-tygodniowymi (podobno urodzone 21.05.2009.) maluchami do garażu na tymczas. Kiciunia była dokarmiana przez pracowników firmy (jak się później okazało ośrodka pomocy społecznej!) i okociła się w jednym z biurek. Szef zażądał wyrzucania kotów z firmyTrikolorka, kociaki kolorowe! - taka była pierwsza informacja o kotach
Odpowiedź: BIORĘ!!! W końcu moje marzenie: chciałam mieć trikolorkę lub szylkretkę
Ostatecznie około godziny 19ej pojawiło się w moim domu całe towarzystwo: Fiona z trzema osobami oddającymi pod moją opiekę SZYLKRETKĘ i jej 4 maluchy![]()
Dwa biszkoptowe rudzielce + szylkretka + czarnulka.
Wszystkie cztery maluchy: Spayki (rudy), Shaggy (rudy), Samba (czarna) i Shila (szylkretka) znalazły już swoje domki

TERAZ DOMKU SZUKA MAMUSIA - SAVANAH

Savanah najchętniej nie odklejałaby się od człowieka

Generalnie koteczka przebywa z moimi dwoma kotami. Potrafią żyć obok siebie, jednak Savanah potrzebuje tak dużo ludzkiej miłości, że jest zazdrosna o czułości, którymi obdarzam moje koty. Wtedy obu futrom (zdecydowanie od Savci większym!) dostaje się po tyłkach

W każdym razie wspaniały domku, który czekasz na Savankę... Ona tu jest! Już teraz Cię kocha! Tylko ją znajdź

No to pozostał mi jeszcze raport weterynaryjny:
1. wiek: ok. 2 lat
2. waga: 3 kg
3. odrobaczona (wielokrotnie)
4. przebadana w kierunku Felv i Fiv - oba testy ujemne

5. zaszczepiona (19.08.2009.), w tym na Felv
6. wysterylizowana (16.11.2009.)
7. 30.01.2010. - NOWY DOMEK WE WROCŁAWIU ZATWIERDZONY !!! ok:
8. HAPPY END

Savanah jest u mnie na DT.
Więcei informacji oraz kontakt w sprawie adopcji
smoczyca3g@gmail.com