Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 19:16 Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

Dzwoniła do mnie pani i chce kociaka. Wytłumaczyłam, żeh paru tyg. to nie najlepszy pomysł, ze min 3 miesięczny. Przyjęła, może być i kilku miesięczny ale MŁODY
Ma owczarka niemieckiego, więc powiedziałam, że spróbujemy poszukać kota z domu z psem, by już znał ten gatunek ;)
Ma dzieci w wieku 3, 6, 9 lat więc fajnie jakby kot był z domu z dziećmi lub typ przebojowego lizusa.

Płec bez znaczenia choć ja namawiałam na kocurka ;) Umaszczenie też (dzwoniła po czarnego).
Dom niewychodzący w bloku.

Ktoś coś ma?
Dam telefon.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 22, 2009 6:41 Re: Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

hop
Obrazek

Mysza

Post » Wto wrz 22, 2009 8:16 Re: Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

do mnie też dzwoniła ta pani ,Jopopek (ma4-5 m) kocha psy ,jest delikatny ,miły ale nieufny do obcych ,co do dzieci czy kot się będzie bał,myślę ze tak ,3 odnogi piekła to dużo na jednego kociaka :mrgreen: ale na pewno by się przyzwyczaił. :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 22, 2009 8:21 Re: Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

Na działkach jest miziasty,czarny kocurek.Młody,ale już dorosły,bardzo kochany.Był domowym kotem i go wyrzucili.Nie radzi sobie na działkach,pcha się na kolana i mruczy.Był kilka dni w domu,ale niestety domek zupełnie nieodpowiedzialny.Maciuś lubi inne koty,sądzę,że i z psami się dogada.Jest naprawdę kochany.Duży,lśniący i bardzo grzeczny.Kuwetkowy.
Obrazek
Dowieziemy.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 22, 2009 9:15 Re: Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

dorcia44 pisze:do mnie też dzwoniła ta pani ,Jopopek (ma4-5 m) kocha psy ,jest delikatny ,miły ale nieufny do obcych ,co do dzieci czy kot się będzie bał,myślę ze tak ,3 odnogi piekła to dużo na jednego kociaka :mrgreen: ale na pewno by się przyzwyczaił. :wink:
No ja takiego miziastego do mnie, ale na pewno bojącego sie dzieci nie oddałam właśnie. KOta trzeba dobrać do ludzi, szkoda mi jego stresu przy trójce dzieci i psie.

ewar- może być starsze, ale nadal kocie....
Obrazek

Mysza

Post » Wto wrz 22, 2009 9:48 Re: Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

OK.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 22, 2009 12:01 Re: Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

Mysza,

a myślałaś o kociakach ze stajni? U nich właśnie problem polega na tym, że za bardzo nie boją się psa :roll:
A tak przy okazji, to jestem umówiona po odbiór kociaka na jutro.

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Czw wrz 24, 2009 12:22 Re: Poszukiwany młody kot do domu z psem i dziećmi (W-wa)

Mam ok. 4,5 miesięcznego rudego Filipa i ok. 4 miesięczną tygrysiczkę Andzię (ozdrowieniec po pp).
Jako że u mnie jest duży pies, to obydwoje (wzorem mojego stada) bez śladu lęku zaczepiają psa.
Jedno i drugie raczej z tych mało lękliwych. 8)

Zdjęcia obydwojga są w wątku Filipa na Kociarni:
viewtopic.php?f=13&t=96897&start=150
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28