Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kułko pisze:ja mam całą paczkę (otwartą, nie zdążyłam już dać zuzi) też mogę dać dla pani Lili
na pewno się przyda. a pewnie nie może długo otwarta leżeć.
Kułko pisze:jessi to może jutro? jakoś po południu? masz czas ?
Kułko pisze:może być niedzielamam też kilka strzykawek leku z aminokwasami i witaminami (dr Czerski zlecał Zuzi jak nie jadła) może też się przyda? dr mówił że może w lodówce leżeć i się nie zepsuje
Agness78 pisze:Saba![]()
![]()
no wreszcie.... uffff
![]()
Widziałam dzisiaj tego białego kotka od Pani Lili, spotkałyśmy się w lecznicy.
Strasznie jest biedniutki![]()
![]()
Ma takie smutne oczy, jest taki zrezygnowany....
![]()
Nic nie je, dzisiaj miał kroplówkę. Podpowiedziałam Pani Lili RC convelescent, żeby karmiła go strzykawką...
Strasznie mi się smutno na sercu zrobiło
majka2222 pisze:Bazarek z moich książek, spójrzcie - "Jak się nie ubierać" jest naprawdę świetne, wiele się z niej nauczyłam.
viewtopic.php?f=20&t=107732&start=0
Ze swojej strony bardzo proszę o głos w lutowej ankiecie KrakVetu. Jeśli ktoś mógły poprzeć radomszczańskie koty i dzielne dziewczyny z Radomska.
Poniżej ich apel o pomoc.
Pomóż i zagłosuj na RTOZ KAN w ankiecie miau - KrakVet luty
viewtopic.php?f=1&t=107090
Pomoc kotom andzeliki1952 jest konieczna właśnie w tym momencie ... za miesiąc lub dwa Kocia Arka Noego może już nie istnieć... Koty tracą lokal... czy te 19 ma pójść na bruk? albo do schroniska, z którego andzelika1952 "wykupuje" koty, żeby je ratować... na pomoc czekają nowe koty... w tragicznych sytuacjach... jak im pomagać z perspektywą utraty miejsca na prowadzenie kociej ochronki? Szukamy domów... wszyscy wiemy, że nie jest to proste... Potrzebny lokal!!!!
Kocia Arka Noego bardzo prosi Was o zrozumienie i pomoc.. w przetrwaniu... miejsca przyjaznego kotom.... Pomoc RTOZ KAN jest potrzebna TERAZ!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, LarryMib, Majestic-12 [Bot] i 58 gości