POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 04, 2013 21:15 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

... bókfejsa ma?
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Sob maja 04, 2013 23:03 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Jutro będzie
Dziś ma wątek viewtopic.php?f=1&t=152853

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon maja 06, 2013 20:30 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 09, 2013 10:52 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

katowice chetnie zaopiekujemy sie kociakiem do roku do domu z dziecmi 504118906czekamy

damcik

Od: Sob maja 31, 2008 9:39

Post » Pt maja 10, 2013 15:25 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

KIELCE-pilnie potrzebny DT dla 2 kotów 3letnich na okres 2miesięcy (krótki wyjazd za granicę).

Koty wychowane w bloku-niewychodzące.
Osoba gwarantuje żwirek,karmę-pokryje wszelkie niezbędne koszty.
Wszelkie ustalenia będą podpisane także przez osobę trzecią,która ma być dodatkowym gwarantem uczciwości.
Są w stanie symbolicznie wynagrodzić wysiłek włożony w opiekę nad kotami,ale nie stać ich na hotel.

Bardzo proszę osoby chętne pomóc o tel./sms: 668 718 974 (jest to nr tel.osoby z ŚTOZ Kielce,która pomaga tym ludziom znaleźć DT).

Gosiek4

Od: Nie lis 27, 2011 17:56

Post » Czw cze 06, 2013 22:54 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Chętnie przygarnę kotka, nie starszego niż pół roku. Jestem zainteresowana kotkiem z długą lub półdługą sierścią. Kotek mieszkałby w dużym domu, z możliwością wychodzenia na dwór. W domku nie mamy małych dzieci, także kotek będzie bezpieczny Zapewnimy kotkowi najlepszą opiekę i dozgonną miłość
mieszkam w Bydgoszczy

ruda994

Od: Czw cze 06, 2013 19:43

Post » Wto cze 25, 2013 14:31 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny dom tymczasowy TROJMIASTO I OKOLICE dla dwojki kotkow rocznych. Kotka i kocur. Wysterylizowane, odrobaczone, zaszczepione. PILNE! Max.3miesiace. Wszystkie koszty pokrywam ja. Blagam pomozcie! Inaczej koty beda musialy byc oddane na zawsze, a sa bardzo przywiazane. Tel. 509 744 769

becia4y

Od: Wto cze 25, 2013 13:45

Post » Czw cze 27, 2013 10:36 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny DT dla dwóch starszych kotów ze schroniska.
viewtopic.php?f=13&t=154174

Obrazek Obrazek

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob cze 29, 2013 21:44 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny jak najszybciej dom/domy tymczasowe dla 5 kociaków (5-6 tygodniowych). Mama po sterylizacji może zostać na starych śmiechach, ale kociaki przeszkadzają ludziom.
https://www.facebook.com/events/131338863741386/ wątek na facebooku
Maluchy dostały czas do końca tygodnia, bo jeden z ochroniarzy szuka dla nich ratunku (czyli poprosił mnie o pomoc...). Jest też zagrożenie w postaci psa. Pies ma duży kojec a na noc jest puszczany na cały teren. Obecnie jest ciągle w kojcu ze względu na kociaki. Ale szef jest psiarzem i nie lubi kotów. Jest zły, że pies nie ma swobody dla bezpieczeństwa kotów..

Nightrose

Od: Sob gru 22, 2007 22:21

Post » Wto lip 09, 2013 12:06 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Dom Tymczasowy pilnie potrzebny! Kotki są z Jawora (dolnośląskie), ale chętnie dowiozę na terenie województwa (Wrocław, Legnica, Jelenia Góra; wszędzie, gdzie znajdzie się trochę serca dla "tych co głosu nie mają")! Dwa czarne, czarno-biały, burasek i "buraskowo-biały". Dwa mioty 1,5mc i 2mc. Matki już po sterylce, ale kocięta wciąż czekają na DS/DT w brudnym, ciemnym magazynie... niedługo będą musiały go opuścić... Robię co mogę, ale w "sezonie na kocięta" ciężko... Pobliskie DT zapchane pod sufit :( POMOCY :!: :!: :!:
linjaton@o2.pl 601 140 977

linjaton

Od: Pon sie 17, 2009 15:21

Post » Czw lip 18, 2013 11:12 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Poszukuję domu tymczasowego dla malutkiego (2 lub 3 dniowego) kotka, którego mama porzuciła na moim podwórku. Chodzi mi o zalezienie domu, w którym jest aktualnie karmiąca kotka, która przyjęłaby dodatkową sztukę, ponieważ wiem, że będzie to lepsze, niż próby odratowania go przeze mnie. Oczywiście po odchowaniu zabrałabym go, chodzi mi jedynie o te pierwsze tygodnie, podczas których walczy o przeżycie :( kotek jest aktualnie w Warszawie.

monikak91

Od: Czw lip 18, 2013 10:56

Post » Czw lip 18, 2013 14:05 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

monikak91 pisze:Poszukuję domu tymczasowego dla malutkiego (2 lub 3 dniowego) kotka, którego mama porzuciła na moim podwórku. Chodzi mi o zalezienie domu, w którym jest aktualnie karmiąca kotka, która przyjęłaby dodatkową sztukę, ponieważ wiem, że będzie to lepsze, niż próby odratowania go przeze mnie. Oczywiście po odchowaniu zabrałabym go, chodzi mi jedynie o te pierwsze tygodnie, podczas których walczy o przeżycie :( kotek jest aktualnie w Warszawie.

Podnosze - wazne :!: :!: :!:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw lip 18, 2013 18:31 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Zachodniopomorskie (ok 50 km od Szczecina), PILNIE potrzebne DT dla kociąt (w trakcie leczenia obecnie, mają 2 tygodnie na znalezienie nowego DT, inaczej wrócą w miejsce, gdzie się urodziły i gdzie nie będą miały dobrego życia...).

viewtopic.php?f=1&t=153988 - kociaki pochodzą z tego wątku

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw lip 18, 2013 22:15 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny DT na około 1-3 dni w Warszawie. Pilne PW
Obrazek

Kuśka

Od: Nie lut 17, 2013 12:03

Post » Pt lip 19, 2013 16:52 Pilny apel o domy tymczasowe dla kotków z Zielonej Góry

Wakacje to dla ludzi czas odpoczynku, ale dla wielu zwierzaków moment, w którym tracą swoje domy i zostają wyrzucone na ulicę. Wiele kociąt jest porzucanych przy drogach, w parkach, przy wejściach do budynków, do ogródków innych ludzi... Wiele z nich ma to szczęście w nieszczęściu, że trafia do schroniska, co często ratuje ich życie. Niestety tu też czekają na nie liczne zagrożenia: jeśli nie są szczepione mogą zarazić się chorobami od innych zwierząt; jeśli trafiają do nas chore są zagrożeniem dla innych kotów. Dlatego te nowo przybyłe musimy izolować od pozostałych. Niestety, miejsca mamy naprawdę niewiele.

W tej chwili brakuje nam miejsc by przyjmować nowe koty, które nierzadko potrzebują leczenia, opieki i wsparcia ze strony człowieka. Dlatego też zwracamy się z ogromną prośbą do wszystkich miłośników zwierząt, szczególnie do wielbicieli kotów: pilnie potrzebujemy osób, które są gotowe dać dom tymczasowy potrzebującym kociakom ze schroniska w Zielonej Górze. Jeśli kochasz zwierzęta, masz dach nad głową i odrobinę czasu by zająć się zwierzakiem, jesteś odpowiedzialny... to właśnie Ciebie szukamy! Zapewniamy karmę, żwirek, opiekę medyczną. Od osób, które zdecydują się na dom tymczasowy wymagamy: odpowiedzialności, troski i miłości w stosunku do czworonogów, wypełniania ściśle zaleceń dotyczących danego zwierzaka.

Pilnie potrzebujemy DT dla małych, karmionych butelką kociąt.

W sprawie adopcji na dom tymczasowy prosimy kontaktować ze schroniskiem:
784 90 88 90
http://www.schronisko.avx.pl

SYLWIA7

Od: Wto wrz 14, 2010 14:57

[poprzednia][następna]