Józefów, Kubuś ma dom! Jego bracia też!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 03, 2012 12:57 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-trzymajcie kciuki za DS

Jeszcze nie puszczać!
Dziś ma być TEN DZIEŃ!

Z Koterią rozliczyłam się via internet - przelewem.
Oczywiście, jeżeli coś nie wypali - kot trafi do mnie. TFU TFU TFU
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pon gru 03, 2012 13:02 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-trzymajcie kciuki za DS

My nie puszczamy.
Nadal jesteśmy w blokach startowych w sprawie ogłoszeń.
Ale to tylko aby nie zapeszyć.
Musi być dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon gru 03, 2012 13:20 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-trzymajcie kciuki za DS

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 03, 2012 13:55 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-trzymajcie kciuki za DS

:ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 03, 2012 14:18 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-trzymajcie kciuki za DS

:P :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon gru 03, 2012 14:50 Re: Józefów, marmurkowy Żbik-trzymajcie kciuki za DS

Nosz, same brzydkie słowa cisną mi się na usta :twisted:

Zgłoszono mi :evil: trzy czarne kociaki koczujące w Józefowie na prywatnej posesji... Takie biedne i straaaasznie głodne.
Byłam. Faktycznie głodne, nocują gdzieś w kupkach lisci albo we wrakach samochodów (tam obok jest taki warsztat).
Na tej posesji są od ... lipca. Takie maciupkie słitaśne kotecki były, to się nie dzwoniło, a teraz "pani kochana, panie weźmie te koty im jest zimno, one sa głodne, żal kotów blablabla".
Teraz to takie kocie podrostki: cztero może pięciomiesięczne, póldzikie, na ręce się wziąć tego nie da.
Klatkę-łapkę będę miała, ale na CITO potrzebuję klatki wystawowej, żeby te dzikusy gdzieś przechować.

Kto mnie poratuje i pożyczy? Jutro planuje urządzić łapankę, gdzieś te dranie muszę umieścić...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pon gru 03, 2012 15:26 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 03, 2012 15:30 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

a dwie klatki takie 3/4 zwykłej wystawowej mogą być ?

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon gru 03, 2012 15:51 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

Ja nie mogę, moje klatki są trefne...
Ale podrzucam - klatka pilnie potrzebna :!:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 03, 2012 15:52 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

My mamy klatkę, to jest chyba tzw. psia... nie wiem, nie znam się na terminologii
Mogę ją wymierzyć...
Tylko Renifer będzie w domu dopiero jutro wieczorem (tak w kwestiach transportowych :roll: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon gru 03, 2012 16:01 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

iwona66 pisze:a dwie klatki takie 3/4 zwykłej wystawowej mogą być ?

Nie znam się na klatkach, ale chyba tyle lepsze niż nic (czyli puszczenie luzem trzech półdzikich diabląt).
Musi się zmieścić kuweta, miski i trzy kocie podrostki.

meksykanka pisze:My mamy klatkę, to jest chyba tzw. psia... nie wiem, nie znam się na terminologii
Mogę ją wymierzyć...
Tylko Renifer będzie w domu dopiero jutro wieczorem (tak w kwestiach transportowych :roll: )

Psia-nie-psia, ważne żeby upchac do niej trzy kociaki z ekwipunkiem jw.
Dam znać co i jak.

Rany, Wy nie wiecie co mnie czeka w domu, jak się zjawię z czarnym tercetem :strach:
Chyba muszę szukać DT dla ... siebie....
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pon gru 03, 2012 16:09 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

Żbik jest już w domu!

Ciekawe jak się dogada z rezydentką.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pon gru 03, 2012 16:34 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

Kciuków się nie puszcza! :ok:
i czekamy na relacje :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 03, 2012 16:40 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

Chatte-poszło do Ciebie pw-m.in. właśnie na temat dokacania :!: -niestety wcześniej byłam mocno zajęta sprawami rodzinnymi ( Andrzejki przecież ! ) a więc nie mogłam odpisać.

pozwolę sobie zachęcić odwiedzające ten wątek Warszawianki i nie tylko :D do akcji- Coś do brzuszka dla Paluszka

Na wątku paluszkowym tworzymy " Fundusz Paluszkowy " na zakup lepszego jedzonka dla kotków na kwarantannie, w szpitaliku, i pozostałych, zwłaszcza tych wymagających dokarmiania strzykawkowego lub weterynaryjnej karmy :
viewtopic.php?f=1&t=147018&start=510 ,
gdzie każdy może zadeklarować swoją comiesięczną wpłatę w dowolnej wysokości.
( Schronisko " Na Paluchu" przymuje rocznie ok 900 :!: :cry: kotów z których wiele wymaga wet. karmy której niestety schron nie zapewnia :oops: )

Serdecznie zachęcam każdego kto może, aby się dołożył-każda złotówka więcej to więcej smacznego jedzonka dla tych biednych brzuszków, zwłaszcza ze idzie zima a na zimę jeść się chce :D

Paluszki to bardzo wdzięczne, kochane i absolutnie wyjątkowe kotusie i na pewno warto im pomagać :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 03, 2012 18:55 Re: Józefów, Żbik-kciuki za DS. Potrzebna klatka wystawowa!

Relacja z FB ze żbikowego domku:

Koty są izolowane, zgodnie z instrukcjami Pani Izy.
Żbiku, daj się poznać z najlepszej strony, dostałeś swój dom - doceń to! Kciuki :ok:

Czarne trio jutro postaram się zabrać. Mam łapkę, klatka tez się szykuje. Dzięki kociary!
I niech okażą się bardzo dzikie...
Obrazek Obrazek

Chatte

[poprzednia][następna]