POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 17, 2012 13:41 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

wysterylizować teraz ,już.
Tak będzie niestety najlepiej .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob mar 17, 2012 13:59 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

czy jest jakieś ryzyko? chodzi mi sterylizacje ciezarnej?

monikal4

Od: Pon sie 08, 2011 15:13

Post » Sob mar 17, 2012 14:07 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Minimalne, teraz niestety większość sterylizowanych kotek jest ciężarna :? Przy czym jest szansa, że zanim kociaki będą się nadawały do zabrania, ona już będzie w następnej ciąży :( Skąd jesteś?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob mar 17, 2012 14:10 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

z Bemowa.
masz rację - choć boję się nawet pomyśleć o eutanazji maluchów...

monikal4

Post » Sob mar 17, 2012 14:12 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Piszę pw.
Maluchy dostają najpierw środek nasenny. A wierz mi - w schronisku mają żadne szanse.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob mar 17, 2012 14:40 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

nasenny - z uśpionej matki...?

monikal4

Post » Czw mar 22, 2012 21:25 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Rudy persik potrzebuje pilnie DT. Jest w schronisku, a to tylko kwestia czasu. To bardzo delikatne koty. Zginie tam.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=140369

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob mar 24, 2012 11:02 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

wilber pisze:Przed chwilą zadzwonił do mnie znajomy z Chorzowa, znalazł rudo-białe persopodobne "CUŚ". Znajomy nie jest szczególnie zwierzolubny i angażować się w pomoc raczej nie będzie, prosiłam, żeby nie zawoził do schroniska, nie wiem ile ma u niego czasu, dzień, dwa, trzy ...
Sama pomóc nie bardzo mam jak, mieszkam w Poznaniu, w tej chwili jestem w trakcie przeprowadzki, w poprzednim wynajmowanym strychowym mieszkaniu dach prawie zawalił nam ( mnie i dwóm kotom )się na głowę. Jestem w trakcie kończenia remontu i przenoszenia rzeczy,ogólnie totalny bajzel i rozpierducha.
Dostałam maila ze zdjęciami, dołączę jutro, poprosiłam już o pomoc we wstawieniu, sama nie dam rady, na dokładkę padł mi laptop a na starym, pożyczonym nic nie chodzi jak powinno.
Proszę, może ktoś się zlituje, na zdjęciach wygląda jak straszna bieda, chudy i coś ma z prawym okiem.
Wiele nie mogę, ale gdyby znalazł się ktoś litościwy to zorganizuję transport, w ostateczności pojadę po niego pociągiem i zawiozę obojętnie gdzie, w jakiekolwiek miejsce w Polsce.
Proszę !

viewtopic.php?f=1&t=140408

jasdor

Post » Sob mar 31, 2012 16:04 PILNIE DT GDAŃSK - ZAPEWNIAM WYŻYWIENIE

Zapewniam wyżywienie i żwirek.
Mam dwie koteczki - siostry, czyste, zadbane, przyjazne, 8m-cy.
Kotki przygarnęłam od małego razem z moim narzeczonym, niestety właściciel mieszkania (pomimo wcześniejszej zgody!!) teraz zażądał abyśmy się wynieśli i pozbyli się kotów!
Potrzebuję żeby ktoś mógł zapewnić moim kotkom lokum do czasu aż znajdziemy nowe miejsce do zamieszkania.
Bardzo proszę o pomoc! nie wiem co już robić, właściciel co chwila nas nachodzi i każe się wynosić. Boję się, że przyjdę do domu po pracy i kotów nie będzie - zagroził, że je wyrzuci!!!, mieliśmy czas do jutra, dlatego bardzo bardzo proszę kogoś o pomoc.
Wszelkie utrzymanie kotek biorę na siebie, jedynie potrzebuję gdzieś je przetrzymać w dobrym domu - kotki nie są wychodzące, koniecznie na terenie GDAŃSKA.

Niestety nikt ze znajomych ich nie chce albo ma już swoje koty albo psy i dlatego proszę Was o pomoc w tej sytuacji..
Czekam z nadzieją na jakieś info,
mój mail agnieszka.nesca@gmail.com

aganesca

Od: Sob mar 31, 2012 15:31

Post » Sob mar 31, 2012 16:35 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Tego tu jeszcze nie było :(

Domku na chwilę potrzebuje kot i psiak . Sa tak ze sobą zżyte, że nie wolno ich rozdzielić, bo im pękną serca. Psiak chroni kociaka własnym ciałem. Może znacie chocby jakieś płatne DT, albo hotelik w przyzwoitej cenie

Obrazek

http://fotoforum.gazeta.pl/a/65546.html

FB => jeśli ktoś może udostepnić chociaż
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 937&type=3

jasdor

Post » Pon kwi 02, 2012 8:07 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

u DIF jest hotelik gdzie psy mieszkają z kotami ,co do cen to już musisz sama się dopytać ,wiem że zależy to od wielkości psa.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto kwi 03, 2012 18:16 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

...
Ostatnio edytowano Śro kwi 11, 2012 20:51 przez monikal4, łącznie edytowano 1 raz

monikal4

Post » Śro kwi 04, 2012 20:28 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Za stara na miłość?

Mówią, że już nic dobrego mnie nie czeka, że nie mam już na co liczyć..

Ale ja nigdy nie miałam przecież prawdziwego domu, nigdy nie byłam kochana, czy to znaczy że nigdy nie poznam co to znaczy miłość ?Nigdy nie zrozumiem co to znaczy być kochaną?

Czy naprawdę jestem za stara na pogłaskanie, ciepłe słowo, kawałek kanapy?

Bardzo pilnie szukam domu stałego lub choć tymczasowego dla niezwykłej kotki...Prawdziwego kociego skarbu...

Italka ma ok.15-16 lat, ale jest pełna wigoru, zdrowa (ma wszystkie aktualne badania krwi) i nadal tak bardzo spragniona miłości człowieka.

Jest radosna, wesoła, chętnie korzysta z drapaka.

Poza tym jest całkowicie bezproblemowa-czysta,nie niszczy mebli, nie wariuje-jedynie śpi, kocha, mruczy i wita niczym pies - wskakuje na kolana, opiera łapki czlowiekowi o ramiona i rozdaje całusy:) A po przywitaniu znów idzie spać:)

Proszę-z pewnością Italka ma jeszcze kilka lat życia przed soba, lecz potrzebuje je spędzić wreszcie godnie, potrzebuje być wreszcie kochaną...

Dzieciństwo i młodość już za nią, smutne, wspomnienia zlewają się w jedną czarną pustkę, ale przed nią jest jeszcze starość-i tylko od Ciebie zależy czy zrekompensuje ona poprzednie etapy życia i nada życiu Italki sens...

Italka jest wysterylizowana, zaczipowana, zaszczepiona, odrobaczona, ma aktualne bad krwi i wykonane testy na ch.zakaźne.

tel.796 096 481

madziorek23@poczta.onet.pl

nie umiem zamiesic zdjec...
Obrazek

Syku

Od: Sob mar 04, 2006 9:54

Post » Czw kwi 05, 2012 11:00 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

aby zamieścić zdjęcie - musisz:

założyć sobie konto na np. www.fotosik.pl
zamieścić tam zdjęcia
przy tworzeniu wiadomości na forum miau.pl kliknąć ikonkę Img
[img]tutaj%20wstawić%20skrót%20zdjęcia[/img] (najlepiej kliknij prawym klawiszem myszki na zdjęcie i kopiuj obraz URL grafiki

koniec
powodzenia!!!!

monikal4

Post » Śro kwi 11, 2012 20:23 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

To jest Italka, przepięknie umaszczona kicia - biało-niebiesko-ruda :D
Wygląda na to, że ona ma DT ?

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z368833106

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

[poprzednia][następna]