;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 09, 2011 13:41 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

inga.mm pisze:schroniska juz sa powiadomione, bo w ubiegłym tygodniu na dogo pojawiły sie te informacje.

Dzięki dowiedziałam się przed chwilą od dziewczyn z Palucha.Przez upały do dziś byłam martwa :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob cze 11, 2011 11:51 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

cypisku, w środę przelałam 20,- od JaEwka dla koteczki... dotarły? prosze, potwierdź tez na pw :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob cze 11, 2011 15:13 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

[quote="inga.mm"][quote="Gibutkowa"]Moim futrom bym własne nerki oddała gdyby potrzebowały i to obydwie :roll:

jest tylko jeden, wart każdej złotówki czy euro. Nie dlatego, ze jest wyjatkowy, chociaż, dla mnie jest, tylko dlatego, ze jeśli można uratować czyjes życie, to trzeba to zrobić.
:D I TO JEST TO !!! Szczególnie - jeśli chodzi o życie kogoś ,kto nas kocha..... :kotek:

ziunka

Od: Nie lis 14, 2010 9:30

Post » Sob cze 11, 2011 15:45 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

ziunka pisze:
inga.mm pisze:
Gibutkowa pisze:Moim futrom bym własne nerki oddała gdyby potrzebowały i to obydwie :roll:

jest tylko jeden, wart każdej złotówki czy euro. Nie dlatego, ze jest wyjatkowy, chociaż, dla mnie jest, tylko dlatego, ze jeśli można uratować czyjes życie, to trzeba to zrobić.
:D I TO JEST TO !!! Szczególnie - jeśli chodzi o życie kogoś ,kto nas kocha..... :kotek:

nie tylko kocha, ale i ufa
To zaufanie i wiara nieraz każą mi doopsko zwlec z wyra i ruszać na podbój kolejnego dnia, choćby nie wiem w jakim dole była

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Sob cze 11, 2011 16:27 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

Święta prawda
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob cze 11, 2011 18:50 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

:1luvu: dopiero niedawno weszłam na konto dotarły. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie cze 12, 2011 7:44 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

ło matko z córkom.
Ło.
Łooo.
Ło ło ło ło.

:piwa: i :ok: i :1luvu: za Was i dla Was. Cypisku jesteś wspaniała.

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Wto cze 14, 2011 23:24 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

smarti pisze:
smarti pisze:dziewczyny-przekażcie dalej pliz

ogonia pisze:Kochane-i ALARM :!: :!: :!: :!: :!: dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C.lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Z.) PODAJCIE DALEJ

Gibutkowa pisze:Czyżby ten sam koleś od adopcji szczeniaków? :roll:
horacy 7 pisze:Dziewczyny miałam dzisiaj okropny telefon w sprawie adopcji kotki z woj.Lubuskiego.Facet chciał by kotka przesłać przesyłką,jak powiedziałam ,że to żywe zwierzę i coś takiego nie wchodzi w gre ,odpowiedział ,że to i tak kot do walk.Nie wiem czy to głupi kawał czy rzeczywiście koty są przynętą dla psów.Końcówka tel .komórkowego ......221.Jestem wstrząśnięta. :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 15, 2011 13:14 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

Też słyszałam. :!: :!: :!: :!:
Obrazek

cypisek

Post » Śro cze 15, 2011 21:03 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

Nowe wieści od Pawełka :D :

Pawełek wg moich wetów nie jest już takim młodzieniaszkiem, nie ma 2 lat tylko ok. 5-6 :D . Co nie ma dla mnie żadnego znaczenia ale piszę tak dla wiadomości innych :D . W tej chwili "pracuje" na etacie zastępczego Tatusia dla trójeczki moich tymczasików. Jest wymagającym opiekunem - maluchy mają się słuchać i już......

Na tych 2 fotkach widać, ze maluchy z Pawełkiem nie mają szans, musza poczekać aż będą większe z protestami :D .
Uwaga idę.........
Obrazek

Dobra, też się położę i sobie tak razem poleżymy......
Obrazek

Pawełek pozdrawia :1luvu:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro cze 15, 2011 21:24 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

:mrgreen: Już miałam pytać o Perełkę vel Pana Pawełka. :wink:
hihi, z niego to stateczny Pan Paweł. :) :kotek: .
Cóż, wiek zobowiazuje, i maluszki wiedzą kto tu rządzi. Pan Paweł widzę ma nowe powołanie...,,.tatowanie ,,,maluszkom....noo super.... :ryk: ,ale mu się wszystko pokręciło na te nowe lata... :roll: :lol: Pozdrawiam was serdecznie. :1luvu:

Byłam u p. Jadzi...nie pytajcie , rozchorowałam się sama.....opowiadałam jej o was,że się pytacie ,że pozdrawiacie,niesamowicie się wzruszyła, jakoś jej sie nie mieści w głowie ,że od obcych całkiem ludzi nadeszło tyle pomocy... Powoli zbliżamy się ku końcowi karmy ..i tu zaczna też być już mało fajnie..
ech życie.
Obrazek

cypisek

Post » Śro cze 15, 2011 21:43 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

Drogi Cypisku - Pawełek ma nawet w swojej książeczce zdrowia napisane imię PAWEŁEK. Pan Paweł to brzmi tak bardzo statecznie, że absolutnie mi do niego nie pasuje :D .

Zapomniałam wcześniej napisać, że on waży 5 kg. i biorąc pod uwagę kociaki mojej koleżanki, z którymi wczoraj byliśmy u weta to jest super facetem :ok: . Po pierwsze ta linia, ta sylwetka - kociaki koleżanki ważą ponad 10 kg. każdy. Po drugie zachowanie. Nawet jak mu badanie czy zastrzyk nie bardzo pasowało to znosił to z godnością i nie histeryzował jak wczoraj Maciek czy nie marudził jak Lolek.
I niestety Pawełek ma coś powiększone nerki, będą uważnie obserwowane :D

Koniec raportu Pawełkowego :D .

A Panią Jadzię serdecznie pozdrawiamy i za nią i za Ciebie, Cypisku trzymamy kciuki.........
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro cze 15, 2011 21:49 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

:mrgreen: :mrgreen: Ucałuj pana Pawełka w sam czubeczek jego ślicznego nochala. :mrgreen: noo chłopak ma klasę ...nawet u veta. :ok:

Obserwujemy też bacznie nerki.. :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Nie cze 19, 2011 23:01 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

Co tam w Świnoujściu?
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Pon cze 20, 2011 12:52 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma. Podrzucone koty!!

jak sie czuje Pani Jadzia?

catani

Od: Wto sty 22, 2008 13:49

[poprzednia][następna]