inga.mm pisze:schroniska juz sa powiadomione, bo w ubiegłym tygodniu na dogo pojawiły sie te informacje.
Dzięki dowiedziałam się przed chwilą od dziewczyn z Palucha.Przez upały do dziś byłam martwa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inga.mm pisze:schroniska juz sa powiadomione, bo w ubiegłym tygodniu na dogo pojawiły sie te informacje.
ziunka pisze:inga.mm pisze:Gibutkowa pisze:Moim futrom bym własne nerki oddała gdyby potrzebowały i to obydwie![]()
jest tylko jeden, wart każdej złotówki czy euro. Nie dlatego, ze jest wyjatkowy, chociaż, dla mnie jest, tylko dlatego, ze jeśli można uratować czyjes życie, to trzeba to zrobić.
I TO JEST TO !!! Szczególnie - jeśli chodzi o życie kogoś ,kto nas kocha.....
smarti pisze:smarti pisze:dziewczyny-przekażcie dalej plizogonia pisze:Kochane-i ALARM![]()
![]()
![]()
![]()
dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:
OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C.lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Z.) PODAJCIE DALEJGibutkowa pisze:Czyżby ten sam koleś od adopcji szczeniaków?
horacy 7 pisze:Dziewczyny miałam dzisiaj okropny telefon w sprawie adopcji kotki z woj.Lubuskiego.Facet chciał by kotka przesłać przesyłką,jak powiedziałam ,że to żywe zwierzę i coś takiego nie wchodzi w gre ,odpowiedział ,że to i tak kot do walk.Nie wiem czy to głupi kawał czy rzeczywiście koty są przynętą dla psów.Końcówka tel .komórkowego ......221.Jestem wstrząśnięta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 549 gości