felis pisze:Niestety. Ludzie przychodzący do kociarni nie są w stanie dostrzec tego co w środku.
Tytus i Sati nadal w schronisku

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
felis pisze:Niestety. Ludzie przychodzący do kociarni nie są w stanie dostrzec tego co w środku.
Tytus i Sati nadal w schronisku
mb pisze:Sati i Tytus - cudne koty - czekają na dom![]()
![]()
RKa pisze:A czy można zapytać czemu inne starsze koty nie były włączone do akcji, np. Benek czy Alex? Czy to oznacza, że nie nadają się do adopcji, czy lepiej niż pozostałe staruszki radzą sobie w warunkach schroniskowych?
felis pisze:Dziękuję mb. Właśnie to miałam na myśli.
RKa pisze:Pytam, bo od jakiegoś czasu próbuję przekonać męża na drugiego staruszka, chociaż na dt, a że dla równowagi myślałam o kocurku, a tu tylko Tytus, który różnie może reagować na inne koty, to zainteresowałam się tymi ze strony.. a tam w opisach tak malutko.. Dlatego byłam ciekawa jak z nimi jest.
Staruszki są najlepsze, nikt się nie spodziewa ile w nich energii siedzi
mb pisze:felis pisze:Dziękuję mb. Właśnie to miałam na myśli.
Zaglądam często do tego wątku, bo bardzo leży mi na sercu los Sati.
Moja nieżyjąca już Kasia (domowy kot, którego porzucono pod azylem) spędziła w schronisku 5 lat i wiem, co przeżywa zwierzę, którego nikt nie chce.
Dlatego tak strasznie żal mi Sati.
Olat pisze:Czy Sati ma ogłoszenia?
Jeśli nie- to ja jej opłacę pakiet u Cat Angel. Proszę o info na pw, z treścią ogłoszenia i fotką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości