MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto sie 31, 2010 8:33 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

no i jak tam? kiedy Migocia idzie do domciu? :)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto sie 31, 2010 10:50 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

Jeśli dzisiaj wtorek, to dzisiaj! :lol:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto sie 31, 2010 12:14 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

strasznie się cieszę
mam nadzieję, że jest już u siebie

Kropa

Od: Pt sty 09, 2009 14:57

Post » Wto sie 31, 2010 16:53 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

bardzo bardzo prosze - napiszcie o tym na wątku seniorów - patrz banerek w moim podpisie
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro wrz 01, 2010 11:10 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

Mogotka w domku - postaram sie wkleic zdjecia w najblizszym czasie
jest takze po wizycie u weterynarza - swierzb w uszach ksiazkowy, pobralam krew do badania - wysoka leukocytoza 39 tysiecy , 350 glukoza mam nadzieje ze to ze stresu - reszta w normie
Wetka po zbadaniu stwierdzila ze tchawicy prawie nie widac taki stan zapalny i ze jest ciekawa jak ten kot jadl wogole z taka krtania i tchawica
Niestety przed wyjsciem Mogotka zaostala zaszczepiona i odpchlona fiprexem
Szczepienei w takim stanie zdalo sie na nic bo mogotka dostala zaraz steryd zeby obrzek krtani sie zmniejszyl i stan zapalny przeszedl i po pobraniu wymazu zostanie dobrany antybiotyk zeby nie na pale - bo malasporo juz antyboli dostala
Nie moglam ja zakroplic strongoldem bo dostala fiprex wiec zeby jej nie podtruc czekamy kilak dni
Uszk amiala tak zasyfiala ze trzeba bylo czyscic do krwi - ma zakraplane raz dziennei oridermylem od wczoraj

Do " roboty " zeby - ma trzy na krzyz i w strasznym stanie wiec trzeba bedzie je zoperowac

Chcialam ja zostawic n akilka dni w lecznicy ... ale nie moglam - zabralam do domku i odseparowuje od kotow - Migotka siedzi w klateczce - duzej - psiej klatce 5 wiec moejsca ma - posiedzi chwilke zeby towarzystwo sie zapoznalo a przede wszystkim zeby pozbyc sie swierzba i odrobaczyc za jakis czas zeby weszla sobie do kolezanek zdrowa :)
tyle narazie wiesci

antoninaśnieżka

Od: Pon sty 04, 2010 22:32

Post » Śro wrz 01, 2010 15:01 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

wieści - pomimo problemów zdrowotnych - cudowne!!!! bo z własnego migotkowego domu!!!!! :1luvu:

Antoninaśnieżka - wielkie podziękowania i wielkie kciuki za przyszłość z Migotką!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro wrz 01, 2010 18:48 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

Migotka jest urocza - dzisiaj jest zdecydowanie lepiej - zjadla suchy pokarm i troche gurmeta
zadomowila sie w klatce i z ciekawoscia przyglada sie ryjka ktora do niej zagladaja :) Migotka zupelneib olewa psy - a sa duze :) wiec one tez ja olewaja :) i to jest oki :)
moja kotka Cos zorientowala sie ze przybyl " nowy " i jest wkurzona jak to Cos :) ale przywyknie :) zanim za pare dni Migotka wyjdzie z klatki bedzie jzu ok :) jutro porobie jej zdjecia i poprosze Kaprys zeby wstawila ale anie

antoninaśnieżka

Post » Czw wrz 02, 2010 20:10 Re: MIGOTKA-stara i czarna naPALUCHU-czy ktoś ją jeszcze zechce?

Chcemy foty! Chcemy foty! Chcemy foty! :mrgreen: :lol: :lol:

A na serio przeokrutnie się cieszę, że Józefina ma się lepiej! :ok: :ok:

Dzięki Antoninośnieżko :1luvu:

alareipan

Post » Sob wrz 04, 2010 14:08 Re: MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

Czy Józefina to nowe imię Migotki?
Ładne :D
Jak się ma czarnulka?

Kropa

Post » Śro wrz 08, 2010 15:57 Re: MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

Nowe życie, nowe imię :D

Antoninaśnieżka przysłała mi w nocy smsa, że dama zabawia się piłeczką :mrgreen: Jest już na salonach i ma się git :ok: :ok:

alareipan

Post » Czw wrz 09, 2010 8:11 Re: MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

Jak dobrze,że koteczka już u siebie
Antoninaśnieżka :1luvu:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Czw wrz 09, 2010 8:21 Re: MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

Zdjęcia mile widziane :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie wrz 19, 2010 9:00 Re: MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

Jak zdrowie księżniczki?
Jak dogaduje się z innymi kotami?

Kropa

Post » Nie wrz 19, 2010 20:56 Re: MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

wszystko jest oki :) dogaduje sie i z psami i z kotami :) zdjecia mam ale mam klopot z przeniesieniem ich z telefonu na komputer - w tym tygodniu obiecuje wstawic

józia jest super - ma wspanialy charakter - kompletnie olewa psy - jak stoja jej na drodze to poprostu przywala swoja lapa :)
z kotami sie poprostu bawi - goni sie z nimi po schodach i drapaku
to kot tak mlody duchem ze az trudno uwierzyc ze ma tyle lat
jest juz zdrowa - brak swierzba i zapalenai krtani
za jakis czas bede robic jej zeby bo w buzi ma koszmar ale narazie dam jej czas zeby odrobila straty :)

antoninaśnieżka

Post » Pon wrz 20, 2010 8:54 Re: MIGOTKA-stara i czarna na PALUCHU - KTOŚ JĄ ZECHCIAŁ! :))

:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

[poprzednia][następna]