Bury Rolex już jest u siebie w domku i ma już Koleżankę :-))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 19, 2010 21:23 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

Hej,
nie pisałam wcześniej, bo musiałam to wszystko ustalić, a że ustaliłam, to piszę ;)
Wysłałam zdjęcia Bolca kuzynce mojego TŻa z Wrocławia - dziewczyna dorosła, po medycynie, we własnym mieszkaniu; w domu rodzinnym pies Golden Retriver - spokój wcielony.
Jako że kuzynka zakochała się zarówno w naszym kocie, jak i moich teściów - zapragnęła mieć własnego, a że kompletnie się na kotach nie zna - poprosiła nas o znalezienie jakiegoś.
Po obejrzeniu zdjęć - zadzwoniła z pytaniem, kiedy Bolec do niej przyjedzie :)

Rozmawiałam dziś w tej sytuacji z p. Robertem i dowiedziałam się, że dostał jakieś mailowe zapytanie o Bolca. Umówiliśmy się, że jeśli tamten dom (mailowy) nie wypali i nie znajdzie się żaden inny sensowny, to zabieramy Bolca do Wrocławia jakoś pod koniec lutego - powiedział, że do tego czasu kot może u niego mieszkać :)

Oczywiście, jeśli znajdzie się ktoś, kto się zakocha w kociastym i będzie chciał go zabrać juznatentychmiast to nie ma problemu - będę szukać innego futrzaka, który stanie się wrocławiakiem, ale jeśli nie, to wstępnie od marca Bolec będzie miał nowy domek :)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Wto sty 19, 2010 21:52 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

:1luvu: :dance: :balony: Ale super :D To jeżeli trafi do kuzynki to stanie się Wrocławiakiem jak ja :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto sty 19, 2010 22:38 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Śro sty 20, 2010 13:24 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

tufcio pisze:Oczywiście, jeśli znajdzie się ktoś, kto się zakocha w kociastym i będzie chciał go zabrać juznatentychmiast to nie ma problemu - będę szukać innego futrzaka, który stanie się wrocławiakiem, ale jeśli nie, to wstępnie od marca Bolec będzie miał nowy domek :)

Marta :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niby nie mój kot, nie znam go niestety wcale, ale cieszę się i kciukam, jakby o mojego chodziło :D
W końcu - wszystkie koty nasze są :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sty 20, 2010 13:25 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

:ok: :ok: :ok: :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sty 21, 2010 11:54 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

Wieści na razie nie mam, więc podnosimy, niech se świat poogląda Bolczyka :D

Kaprys2004

Post » Czw sty 21, 2010 16:02 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

witam,
ja tu pierwszy raz ale chcialam poinformowac, iż wg ustalen z P. Robertem jutro kocurek trafi pod mój dach - jesli poprzedni opiekun sie nie wycofa :) i mam nadzieje ze sie polubimy, pozdrawiam osoby zaniepokojone losem kota
Tiramisu moja mała iskierko...bardzo przepraszam

vilinskonov

Od: Śro sty 20, 2010 11:39

Post » Czw sty 21, 2010 16:43 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

Rewelacyjne wieści :ok: :ok: :ok: Graruluję wyboru takiego pięknego kocura :1luvu:
Odpinam zatem banerek. Mam nadzieję, że szykuje wam się wspaniałe wspólne życie :)
Obrazek

Miss

Post » Czw sty 21, 2010 16:58 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

vilinskonov pisze:witam,
ja tu pierwszy raz ale chcialam poinformowac, iż wg ustalen z P. Robertem jutro kocurek trafi pod mój dach - jesli poprzedni opiekun sie nie wycofa :) i mam nadzieje ze sie polubimy, pozdrawiam osoby zaniepokojone losem kota

Witamy :D I oczywiście prosimy o pozostanie z nami dłużej (i oczywiście jakieś fotki jak już będzie w nowym domku :oops: :mrgreen: )
Obrazek

JaEwka

Post » Czw sty 21, 2010 23:24 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

Witamy, witamy :D

Ogromne kciuki za Wasze szczęście!!!

Kaprys2004

Post » Pt sty 22, 2010 19:22 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

witam,
kocur (narazie jest kocur bo nam imie Bolec jakos nie brzmi i chcemy troche przerobic) ... dotarl szczesliwie i narazie jest lekko spłoszony... chodzi, obwachuje i prycha na ludzi - mam nadzieje ze prychanie i gryzienie jest tymczasowe i przedzie za kilka dni, jesc nie chce (chociaz i tak jest przpasiony), z kuwety skorzystal wiec przynajmniej ten problem z glowy,
P. R. byl jego drugim opiekunem, pierwsi wyjechali, ale okazalo sie ze kot ma prawie 3 lata :cry: a nie 1,5 (ur. kwiecien 2007r.) i to nie zaatrzymania na stałe kocura
mysle o towarzystwie dla kocura za jakis czas jak sie zadomowi - mam nadzieje ze nie bedzie protestowal.
w tym ukladzie to chyba dobra by byla mlodsza kocica ? co Wy na to ?
pozdrawiam
p.s. zdjecia dolacze jak kot sie uspokoi i da uwienczyc (o ile mi sie uda)
Tiramisu moja mała iskierko...bardzo przepraszam

vilinskonov

Od: Śro sty 20, 2010 11:39

Post » Pt sty 22, 2010 20:01 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

Płeć kotka do dokocenia jest nieważna :wink: trzeba zwrócić uwagę na charakter drugiego kota :wink:
Prychanie na pewno mu przejdzie, dajcie mu trochę czasu, jest w nowym miejscu i pewnie się denerwuje. :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt sty 22, 2010 23:41 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

Serdecznie witam Cię vilinskonov na forum, gratuluję dokocenia i trzymam bardzo mocne kciuki za Was i Koteczka :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob sty 23, 2010 11:29 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

O proszę, tutaj takie zmiany, a mnie powiadomienia nie przychodziły :evil:
Bardzo się cieszę, że kocurek ma już swój własny osobisty domek - trzymam :ok: za szybką aklimatyzację :)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Sob sty 23, 2010 11:35 Re: Bury kocurek Bolec prosi o domek. Warszawa.

Fantastycznie wieści !!!! Czekam niecierpliwie na zdjęcia zrelaksowanego kocura w swoim domku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Miss

[poprzednia][następna]