OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 09, 2013 17:45 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Bingo :ok:
Tak Noreczka i Norek. Jeziorne dzieci z jamy w ziemi wygrzebane. Przeprowadziła się rodzina z Piaseczna do W-wy i koty doskonale zniosły zmianę. Do tej pory pamiętam Norusia wciśniętego na dnie dziury.

Jak widać urosły bardzo. Piękne są :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lut 09, 2013 17:55 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Piękne Asiu :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lut 09, 2013 18:49 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Norkowa mama - Milusia - jest kochana, grzeczna kicia. Znosi dzielnie towarzystwo rozpuszczonej awanturnicy (tez ratowanej sieroty) i grzeje dupcie przy kominku. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lut 09, 2013 20:33 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

No i to jest ten moment, kiedy się myśli: warto, kurczę, warto!... :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lut 10, 2013 7:22 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

hanelka pisze:No i to jest ten moment, kiedy się myśli: warto, kurczę, warto!... :)

A potem idzie kolejny kot do domu i znów strach i ataki paniki. I znów przyrzeczenia składane Górze , szantaż i inne bajery plecione by tylko kot sie zaaklimatyzował bez bólu.
Wpierw zamartwiamy się, że nikt nie dzwoni a potem zamartwiamy się,że zadzwonił i sensownie brzmi.Złośliwość losu :mrgreen:

O Żwira są telefony.Oj są.Bo ma 7 m-cy i ludziom wydaje się, że to koteczek dłoń tylko zakrywający. A jego łepina jest wielkości konkretnej łapki.Męskiej. I o Piotrusia pytają.O Marysię nic!

Zabezpieczać chętni nie będą okien i balkoniku bo im świat kraty przysłaniać nie będą. A to koty mają u nich dobrze ,nie głodują bo dostaje pani karmę...z gminy 8O I tak bajdurzymy sobie, gadamy i dostaję promocyjny opierdziel,że mam w głowie nie poukładane. Fakt, mam.Przy sobocie nędzne włosiny sobie umyłam i z lenistwa nie poukładałam na żelik. Bezład kontrolowany jest :mrgreen: Strach,że to aż tak widać ogólnie polsko :?

Idę chatę oporządzić.Jak ręce zajmę to umysł przestanie pracować i czarne myśli podsyłać.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 10, 2013 9:46 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Nie ma lepszego sposobu na złe myśli jak sprzątanie ,
ściera wszystkie czarne myśli przegoni :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lut 10, 2013 9:53 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

A Pani nie dostaje z gminy, jak to? 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 10, 2013 13:41 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

MalgWroclaw pisze:A Pani nie dostaje z gminy, jak to? 8O

Niooo, Pani nie dostaje z gminy nawet opierdzielu.
A tak to :mrgreen:

Leniwy dzionek.Ga rdło mnie bo li.To skutek kopnego śniegu w butach jak do cholery pingwina z michą człapałam.Koty w piernatach leżą. Zupka upichcona. Jeszcze narzuty przechechłać muszę bo coś capią. Reszta suszy się nabierając blasku czystości. Znaczy sie pranie suszy nie koty. Choć im porządne przetrzepanie skóry wraz z proszkiem i płukankiem rozumu by nauczyło.Pamiętam by nie wyżymać. Tylko nie wiem czy mam dziś chenci na generalne porządki.

Dziś znów rano miałam atak paniki adopcyjnej. Strach o koty w domach jest ciągle. Franusiek milczy. Trudno oczekiwać by ciągle pisali. Trudno oczekiwać ale trudno znieść rozstanie. Eh, blondinka z małym rozumkiem we mnie siedzi.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 10, 2013 13:50 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Już w sumie cały tydzień chłopczyk siedzi sobie w nowym
domu ,więc strachać się można troszku mniej
tak ociupinkę ,tycio :mrgreen:
Ja to dostaję co 9 rano smska ,długiego ,bo dzieli się czasami
na trzy części ,ja już jestem spokojna :D
Ukłony ,uściski ,całuski dla Ciebie za ten dom :1luvu: :1luvu: Asiu jesteś Wielka :king:
Obrazek

iwona66

Post » Nie lut 10, 2013 16:09 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Nie masz za co dziękować.
Po prostu kot i dom dopasowali się. Pani Iwona to spokojna i cierpliwa kobietka.

Pozwolę sobie tylko wyjaśnić czytaczom, że kocia Iwonki Gapunia (ta pięknota z foty) poszła do domku "mojego" :wink:
Tam mieszkał Fidelek/Blusiek zanim wybrał się za TM.
Był tam najszczęśliwszy na świecie i Gapunia też będzie.

Wypluj proszę słowa o wielkości.Tylko w szerz mi może pójść by twoje życzenie się spełniło. :mrgreen: Koronkę sobie zostawię.

Martwić sie będę bo to moja specjalność.
Brak wiadomości to jest dobra czy zła wiadomość :!: :?:
O to jest pytanie :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 11, 2013 6:36 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Znów pada. Cholerka jasna znów pada śnieg. Biały, srebrzysty cholernie romantyczny śnieg. :? Kociaste z kotłowni czekały na mnie w pól drogi. Nie zauważyłam by dupska mniejsze były ale widać głód był spory skoro komitet powitalny przybył. Zeżarły wsio. Piwniczny rudy rozpaskudził się deczko i już jedzenie zostaje w pojemniczku.

W domu spokój.Aż za duży. Zgodnie z poleceniem Małgosi nie będę pisac dramatycznie za raz na początku wypowiedzi. Ale ledwo żyję psychicznie i tyle. Serce mi staje ze strachu na widok maila ,sms-a czy telefomu.

Do domku w piątek poszła Juleczka.Je, kuwetkuje i popłakuje. Na dzień dzisiejszy będzie jedynakiem. Ale martwię się i tak. Była u nas ponad rok. Przywiązała sie do nas i do TZ. Mimbli dziękuję za namiary na domek i wizytę pa.
Wczoraj do domku polazł Lucek. Będzie miał kolegę. Marta wzięła kocierzyński by koty doglądać.Koledzy jeszcze nie doceniają towarzystwa. Pankot warczy a Lucek jojczy.Kuwetę jednak zaliczył.

Mocne kciuki, dobre myśli potrzebne.

Niech będą najszczęśliwsze na świecie :ok:

Idę sobie poumierać ze strachu :(
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 11, 2013 7:53 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Będzie dobrze :ok:
Niech będą najszczęśliwsze na świecie :D :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon lut 11, 2013 8:28 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Julko i Lucku, poradźcie sobie świetnie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 11, 2013 8:39 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Będzie kociastym dobrze w domkach :ok: :ok:

iwona66

Post » Pon lut 11, 2013 9:15 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Niech będą szczęśliwe i radosne w nowych domach :ok: :ok: :ok: I za to, żeby szybko domki rozwiały Twoje niepokoje :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]