POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 19:27 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

RADOM - potrzebny dom tymczasowy lub stały dla dorosłej czarnej kotki.
Pilne! Kotkę mogę dowieść w każde miejsce na terenie woj. mazowieckiego.
Kontakt 507 871 583

maławania

Od: Czw paź 15, 2009 21:05

Post » Nie paź 31, 2010 16:00 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Około 2 miesięczna kotka bura szuka chociaż domu tymczasowego teraz jest w transporterze u mnie w piwnicy ale to nie jest miejsce dla niej. Jutro zobaczy ją weterynarz i zostanie odrobaczona. Jeśli ktoś mógłby jej zapewnić chociaż dom tymczasowy bylabym bardzo wdzięczna.
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Od: Nie lis 15, 2009 11:33

Post » Pon lis 01, 2010 9:22 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilnie potrzebny tymczas dla 2 małych kociaków!

viewtopic.php?f=13&t=119106&p=6574985#p6574985

Avilia

Od: Wto cze 16, 2009 13:13

Post » Wto lis 02, 2010 19:13 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

NIEAKTUALNE KOTKA JUŻ W DS
Witam,
poszukuję dość pilnie tymczasu sla domowej kotki wyrzuconej na działkach ogrodniczych w Gdańsku. Dzięki pomocy osób postronnych kotka zostanie wysterylizowana i zaszczepiona w tym tygodniu. Ja niestety emigruję "za chlebem" lada dzień i kicia zostanie bez szans w miejscu gdzie działkowcy tylko czyhają na koty z karmą zaprawioną trutką na szczury.. Pomóżmy jej!
Proszę o DT w trójmieście i okolicach lub w Warszawie (za ok. 10 dni kotka miałaby zapewniony transport), ja w dalszym ciągu będę ogłaszała kotkę do skutku, ale schronienia dać jej nie mogę.

viewtopic.php?f=1&t=119476
Ostatnio edytowano Śro lis 17, 2010 19:14 przez wszpasia, łącznie edytowano 1 raz

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Wto lis 02, 2010 23:57 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

http://www.miauhotel.pl/ może komuś sie przyda...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 06, 2010 13:37 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla koteczki z chorymi nerkami viewtopic.php?f=1&t=119653. Koteczka jest z Poznania.

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Czw lis 11, 2010 8:09 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilnie potrzebny DT dla 3 podwórkowych maluchów ok . 10tyg. Kociaki przebywają na dworze na terenie Gdańskiej Olszynki. Póki co są dzikie. Zależy mi na czasie gdyż chcę matke wysterylizować istnieje realna szansa ,że znów jest w ciąży.( 2 tyg temu "marcowała" się na płocie). A małe bez niej mogły by nie przezyć teraz :( wczoraj udało się na chwile złapać czarnego , niestety zwiał z klatki łapki. Nie był agresywny, nie gryzł tylko fuknoł , przerażony uciekł. Jest on najśmielszy z rodzeństwa.
Może ktoś jest chętny? wyłapać i przetrzymać krótki czas mogę....
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Czw lis 11, 2010 20:13 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilnie potrzebny tymczas lub dom stały dla kociaka.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=119902
ObrazekMój Rufus, czyli kot dynamit

Kocie, mądry monarcho, tajemniczy, skryty -
Czyż nasze smukłe palce ciężkie od pierścieni
Godne są twojej czarnej i białej słodyczy
I pyszczka z aksamitu i drogich kamieni?

Najmarniejszy kot jest arcydziełem.

ciemno_niebieska

Od: Śro gru 16, 2009 20:48

Post » Śro lis 17, 2010 19:18 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Kasiullka pisze:Pilnie potrzebny DT dla 3 podwórkowych maluchów ok . 10tyg. Kociaki przebywają na dworze na terenie Gdańskiej Olszynki. Póki co są dzikie. Zależy mi na czasie gdyż chcę matke wysterylizować istnieje realna szansa ,że znów jest w ciąży.( 2 tyg temu "marcowała" się na płocie). A małe bez niej mogły by nie przezyć teraz :( wczoraj udało się na chwile złapać czarnego , niestety zwiał z klatki łapki. Nie był agresywny, nie gryzł tylko fuknoł , przerażony uciekł. Jest on najśmielszy z rodzeństwa.
Może ktoś jest chętny? wyłapać i przetrzymać krótki czas mogę....

Te kociaki są u mnie w tej chwili, ale mogę udzielić im schronienia tylko do 27.11.
Nadal pilnie potrzebny DT!!
Kotki są płochliwe, ale nie dzikie. Trochę czasu i będą z nich wspaniałe przytulaki.
NIE POZWÓLCIE WRÓCIĆ IM PRZED ZIMĄ NA PODWÓRKO. To same dziewczynki.. wiemy co to oznacza już najbliższej wiosny.

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Sob lis 27, 2010 14:08 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

ja mogę wziąć maluszka-może dwa na tymczasa. Kociaki do 3 miesięcy. Tylko z dowozem do domu-wrocław. Od razu mówię, że szukam domków, podpisuję umowę adopcyjną i karmię whiskasem-jeśli komuś to nie pasuje to mi przykro, ale tylko tak mogę pomóc.

Agasha

Od: Śro cze 23, 2010 13:55

Post » Sob lis 27, 2010 16:05 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

zwolniło mi się dziś miejsce na tymczasie. Mogę przyjąć, ale tylko malucha ze względu na moich rezydentów. Zajmuję się ogłaszaniem i jeżdżeniem do domków, do weta też rzecz jasna. Karma royal/orijen. WROCŁAW

nesssssa

Od: Czw wrz 25, 2008 16:29

Post » Sob lis 27, 2010 21:53 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny tymczasowy DT na ok. 2 tygodnie. Przemiła, bura kotka po sterylce ma miejsce w domu tymczasowym, ale za ok. 2 tygodni. We wtorek trzeba ją odebrać z lecznicy.
Pomoże ktoś? Kotka jest w lecznicy w Warszawie.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie lis 28, 2010 19:34 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

PILNIE szukamy domu dla naszych dwóch czarnych cudnych kocurków.

Musimy je natychmiast oddać z powodu alergii dziecka i silnych duszności.

Koty są urocze, grzeczne, nie niszczą rzeczy w domu, załatwiają się do kuwety.

Gizmo, cały czarny ma 3 lata i jest wielkim pieszczochem. Na widok człowieka od razu kładzie się na plecach i wystawia brzuch do głaskania. Uwielbia wszelkie pieszczoty, non stop towarzyszy człowiekowi.

Bandit - z białym krawatem i łapką ma dwa lata i swój charakterek. Uwielbia biegać, bawić się, wszędzie zajrzy, czasem coś ściagnie ale jest bardzo nieszkodliwy i zabawny. Straszny tchórz z niego i wystarczy klasnąć żeby odskakiwał w strachu ;) Uwielbia wszystko co ma związek z mlekiem. Jak dostaje mięsko to wyciąga łapką z miseczki i udaje że na to poluje. Jest przezabawny.

Bardzo proszę, przygarnijcie je, nie pozwólcie im trafić do schroniska, nie zasłużyły sobie na to.

Jeśli nie możecie ich wziąść na stałe, to chociaż na dom tymczasowy aż znajdzie się ktoś odpowiedni.

Kotki z góry dziękują dobrym ludziom za serce...

E-mail: kamila.grabowska@gmail.com
Tel.: 509860605

Dane kontaktowe i zdjecia kotków również pod adresem:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 75697.html

Bardzo proszę o pomoc - nie pozwólcie im trafić do schroniska!

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lis 28, 2010 19:43 przez Banshee's Howl, łącznie edytowano 1 raz

Banshee's Howl

Od: Pt lis 26, 2010 14:34

Post » Nie lis 28, 2010 19:38 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Mimisia pisze:Potrzebny tymczasowy DT na ok. 2 tygodnie. Przemiła, bura kotka po sterylce ma miejsce w domu tymczasowym, ale za ok. 2 tygodni. We wtorek trzeba ją odebrać z lecznicy.

potrebne jeszcze ?

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lis 28, 2010 22:20 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

iwona66 pisze:
Mimisia pisze:Potrzebny tymczasowy DT na ok. 2 tygodnie. Przemiła, bura kotka po sterylce ma miejsce w domu tymczasowym, ale za ok. 2 tygodni. We wtorek trzeba ją odebrać z lecznicy.

potrebne jeszcze ?

Tak, potrzebne.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

[poprzednia][następna]