Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 16:53 Re: Szylkretowa persica znalazła DS! Szukamy transportu do Wawy!

I słusznie :mrgreen: niech wie z kim ma do czynienia :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie gru 12, 2010 14:52 Re: Szylkretowa persica znalazła DS! Szukamy transportu do Wawy!

rambo_ruda pisze:na razie plaskata panoszy się po domu i stresuje rezydenta warkami :mrgreen:

nie tylko rezydenta- mnie tyż. Przynajmniej do wczoraj :twisted:

dziś nad ranem usiadłam na łazienkowym tronie (łazienka 1 m x 1 m, najbardziej zaciszne miejsce w moim mieszkaniu) i z zaskoczeniem stwierdziłam, że plaskatka (nazywana u nas Bastet- Basią) przyszła się pomiziać 8O

Ogólnie uwielbia spać pod moim łóżkiem, chrapiąc jak stary parowóz ;)

patrzcie i podziwiajcie (daty są ustawione nie wiem czemu 2 dni w tył) :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie gru 12, 2010 15:14 Re: Szylkretowa persica znalazła DS! Szukamy transportu do Wawy!

Kawał kota z niej 8O
No i śliczna jest :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 12, 2010 15:21 Re: Szylkretowa persica znalazła DS! Szukamy transportu do Wawy!

magdaradek pisze:Kawał kota z niej 8O

większa od Ozypersa -i cięższa :twisted:

No i śliczna jest :1luvu:

no śliczna :) a my, a raczej to rude?

Obrazek

plask szylkretowy się tak nie daje :mrgreen:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie gru 12, 2010 15:27 Re: Szylkretowa persica znalazła DS! Szukamy transportu do Wawy!

Oboje jesteście piękni :ok:
A i szylka się kiedyś będzie przytulac. Jeszcze nie zasłużyłaś :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 12, 2010 15:29 Re: Szylkretowa persica znalazła DS! Szukamy transportu do Wawy!

daje się, daje :twisted: może troszku na siłę, ale daje :lol:

że ona niby takie wielkie bydle? a u mnie to takie pół kota w porównaniu z resztą :D kudłata jest owszem, ale ciałko takie mikre jakieś pod spodem, tak mi się wydawało ;) a i apetyt średni na jeża.

proszę mi tu dbać o higienę Ozypersich patrzałek, bo nie dojdzie do wspólnego zdjęcia obu plaskaczy, no bo jak Baśka ma się z takim pokazać :roll: :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie gru 12, 2010 15:40 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

mocno na siłę- protestuje, jak ją miziamy :twisted:

Ozypersowi przemywamy oczy co najmniej raz dziennie, ale Basia jest znacznie mniej płacząca niż on, nie wiem, z czego to wynika :)

jak dla mnie jest dość nabita pod tym futrem- nasz r/chudzielec waży spokojnie z 1,5 kg mniej od niej.

z Ozypersiej miski smakuje najlepiej- więc z apetytem nie ma problemu :)

myślę, że wątek można już przenieść na Koty :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie gru 12, 2010 15:57 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

Mam coś podobnego w domu, siedziała u mnie w komórce; tutaj jej wątek viewtopic.php?f=13&t=121317
ObrazekObrazek

abradaque

Od: Czw kwi 08, 2010 17:50

Post » Nie gru 12, 2010 16:01 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

szylkretowe plaski są fajne :D

jak już zaczniesz ją ogłaszać, wyślij mi proszę informacje ze zdjęciami i nr telefonu na adres freija@o2.pl :)

Tę Twoją ślicznotkę przydałoby się ciachnąć, w razie potrzeby podpowiem, gdzie szukać pomocy :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie gru 12, 2010 18:39 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

próbowałyśmy z mamą obciąć Baśce pazury, bo się niebezpiecznie zaczepiała o meble :roll:

efekt: 8 pazurów obciętych, obraza na full, dziura w mojej ręce i wrzaskowarkot :strach:

będzie się musiała nauczyć wytrzymywać zabieg manicure, nie ma wyjścia :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie gru 12, 2010 21:13 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

może ją trzeba na śpiocha brać?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon gru 13, 2010 3:33 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

rambo_ruda pisze:może ją trzeba na śpiocha brać?

Spróbujemy następnym razem- niestety czujna jest maupa, a bałyśmy się, że pod naszą nieobecność gdzieś się zahaczy i nieszczęście gotowe. Liczymy na to, że za którymś razem się przyzwyczai i przekona, że krzywda się jej nie dzieje :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon gru 13, 2010 3:57 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

A to rude z tej strony to podobne trochę do Morelki, która też szuka... :) Tylko ona bardziej czerwona jest jeszcze.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 13, 2010 3:59 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

Szalony Kot pisze:A to rude z tej strony to podobne trochę do Morelki, która też szuka... :) Tylko ona bardziej czerwona jest jeszcze.

Moje prywatne rude jest takie bardziej biszkoptowe, na podwoziu ( :wink: ) ma sporo białego :) muszę poszukać jego lepszych zdjęć :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw gru 16, 2010 16:01 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

Basia chora :( płakała jak się jej dotykało doopkę, wezwałam do domu weta i zdiagnozował zapalenie pęcherza :(

kicia ma się już na szczęście lepiej, tylko jest wiecznie na nas obrażona za podawanie antybiotyku :twisted: z Ozysławem podchodzą do siebie na pół metra.

dziś wstałam z łóżka, poszłam do toalety i co widzę - Ozy na mamy poduszce, Baśka na mojej :twisted: szkoda, że nie razem, ale mam nadzieję, że i do tego dojdzie :ok:

fajna plaskata :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]