Ślicznotki i duże i małe do góry po domki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
bogusika1 pisze::( Trzymam kciuki za maluszki i oczywiscie za inne kocie pieknosci na PodkarpaciuU Tuli wszystko w porzadku ,strasznie dokazuje,ale jakos to wytrzymujemy.
![]()
Ale prawde powiedziawszy potrzebuje Waszej pomocy w psiej sprawie
![]()
.Wiem ,wiem to forum kocie ,ale pewien wiekowy psiak potrzebuje pomocy na gwalt ze tak powiem.
W zeszlym roku latem stracil pana,smierc,
niecale 3 mc pozniej stracil dom ktory splonal.
Przez caly rok do dzisiaj blaka sie po wsi bezpanski,mieszkancy daja mu jesc przynajmniej niektorzy,ale stan psiaka jest zly,zachudzony,zapchlony i do tego na moje oko ma straszna nuzyce.,cale lyse placki ,drapie sie do krwi.
Zastanawiam sie co z nim zrobic?bo ja tutaj jestem tylko do srody,a potem znowu jade do domu.
Zglosic go ale gdzie ? Jak mu pomoc?Napiszcie co dalej z nim zrobic,aha i najwazniejsze psiak mieszka w Gniewczynie kolo Przeworska.Blagam pomozcie? bo tak go dalej nie mozna zostawic.
Angalia pisze:Witam wszystkichJezeli to nie sprawi Wam róznicy to moge przyjać mamuśke z maluchami na DT. Takie koty sa u nas w "modzie". Przepraszam, że to tak zabrzmiało ale sprawdzam wszystkie domki do których wydaje maluchy albo dorosłe
![]()
Przy okazji KotwKratkę mam kotkę ( 17.05.skończyła 3 m-ce zaszczepiona) o dziwnym umaszczeniu. Z przodu czarna tri z góry czarna szylkretka. Moze taki kot Cie bedzie satysfakcjonował. Zdjęcia moge wysłać
![]()
Życzę duzo cierpliwości, bo robicie dobra robotę
bogusika1 pisze::( Trzymam kciuki za maluszki i oczywiscie za inne kocie pieknosci na PodkarpaciuU Tuli wszystko w porzadku ,strasznie dokazuje,ale jakos to wytrzymujemy.
![]()
Ale prawde powiedziawszy potrzebuje Waszej pomocy w psiej sprawie
![]()
.Wiem ,wiem to forum kocie ,ale pewien wiekowy psiak potrzebuje pomocy na gwalt ze tak powiem.
W zeszlym roku latem stracil pana,smierc,
niecale 3 mc pozniej stracil dom ktory splonal.
Przez caly rok do dzisiaj blaka sie po wsi bezpanski,mieszkancy daja mu jesc przynajmniej niektorzy,ale stan psiaka jest zly,zachudzony,zapchlony i do tego na moje oko ma straszna nuzyce.,cale lyse placki ,drapie sie do krwi.
Zastanawiam sie co z nim zrobic?bo ja tutaj jestem tylko do srody,a potem znowu jade do domu.
Zglosic go ale gdzie ? Jak mu pomoc?Napiszcie co dalej z nim zrobic,aha i najwazniejsze psiak mieszka w Gniewczynie kolo Przeworska.Blagam pomozcie? bo tak go dalej nie mozna zostawic.
GuniaP pisze:Trzymamy mocno, bo w tej sytuacji kciuki bardzo potrzebne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości