Z jakim miejscem kojarzy Ci się opłata za pobyt w azylu?
z fundacją Sfinks, która rzekomo ma zakaz działalności, tymczasem tylko adres zmieniła czy założycielka wątku ma zamiar odczekać kolejne kilka lat z kolejną informacją? po co w takim razie zakłada wątek? po co wołanie od om jak nikt nie wie czy kotka w ogóle jeszcze żyje?
to również miejsce z którego dorosłe koty nie wychodzą NIGDY, możecie więc nie podrzucać, domowa jedynaczka będzie tam z 100-ką innych kotów, ciekawe jak długo to wytrzyma
Dziewczyny, bardzo, bardzo przepraszam za milczenie. Jak Mirka napisała komputer mi padł i nie miałam jak na forum wejść. Batinka trafiła do Azylu w Konstancinie, przykre to co Anielko piszesz Niestety nie była to moja decyzja, a właściciele są warunkami zachwyceni. ..
Czy nie była brana pod uwagę opcja z płatnym hotelem dla kotów? To niestety prawda co anielka pisze - dorosłe koty nie wychodzą z azylu, nie szuka się im domów... Może jeszcze uda się ją wydostać stamtąd.
podrzucę!Biedna, biedna kicia. nawet nie można sobie wyobrazić co ona czuje w stadzie kotów.Tak na bruk i już...Stres swoje zrobi i może zacząć chorować. Domek pilnie potrzebny!!!