frodo i moje rude kosmate marzenie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 08, 2012 6:11 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

frodek ma sie dobrze dogaduje sie z luckiem nawet zaczynaja sie razme bawic .je za 2 koty :) spi w łóżku i już jest rozpieszczony.
puki co mieszka w domu rodzicow ze mna bo nasz dom pewnie go przywita w zimie dopiero.
kociak swietny
http://www.garnek.pl/agi77/23283133
http://www.garnek.pl/agi77/23198315
http://www.garnek.pl/agi77/23198277

glizda177

Od: Wto wrz 18, 2012 7:26

Post » Pon paź 08, 2012 9:55 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Ale z niego duży kotek i pięęęęękny ! :1luvu: :D W ogóle to obejrzałam wszystkie zdjęcia z albumu i muszę przyznać że masz rękę nie tylko do zwierząt ,ale i roślin :D :ok:
Zwierzyniec imponujący :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon paź 08, 2012 11:52 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

e tam.. reka :) serce sie liczy:D
kocham zwierzaki i rośliny mam nadzieje ze po przeprowadzce dojdzie mi kilka roślinek :)
bardzo lubie cytrusy pieknie pachna jak kwitna a owoce dlugo zdobia drzewko.
a storczyki to moja "choroba " od 4-5 lat.
niestety kolekcja cierpi za każdym razem jak papugi ucza się latac lub przyjdzie ktos nowy jak w przypadku frodziaka .Rośliny lubia spokoj a ciagle gmeranie ruda lapka w nich nie powoduje ze rosna lepiej:) ale spokojnie .. nie dlugo rosliny beda z dala od rudej wścibskiej łapki:).

glizda177

Post » Pon paź 08, 2012 12:34 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Znowu obejrzałam wszystkie zdjęcia z albumu (zamiast pracować :mrgreen: )
i nie mogę się napatrzeć na te wszystkie stworki - ofutrzone, opierzone i obiglone :mrgreen:
Najbardziej podobają mi się jednak jeże, jakiś sentyment do nich mam.
Kurka z kogucikiem wśród papugów i w ogóle... ptasia sałatka itp.... coś fabntstycznego - sami zobaczcie :ok:
A w tym wszystkim Frodo-Kot pewnie tak samo wszystkim zafascynowany, bo takiego gospodarstwa jeszcze nie widział . Super :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon paź 08, 2012 12:50 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Frooooduś :* Rany, jak fajnie, że ma swój wątek :D
Będę na bieżąco podczytywać, bo zakochana w nim jestem nieprzyzwoicie :D

Super kocio :D
Pozdrawiam
Aneta- dostawca :p
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Pon paź 08, 2012 13:27 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Witaj Agnieszko :1luvu:
Widzę ,że Frodo zaklimatyzował sie świetnie,ale tego sie spodziewałam,bo domek wymarzony dla kotka ,no i Frodo jest kotkiem niezwykle ciekawym i kontaktowym :1luvu:
Potrafi skraść serce bardzo szybko. :1luvu:
Oddawałam już trochę kotków ,ale z żadnym nie było tak ciężko się rozstać ,jak z tym małym ,kudłatym pieszczochem. :(
Cieszę się ,że jest wątek Froda i że będę go mogła od czasu do czasu zobaczyć. :1luvu:
Wycałuj go ode mnie i wymiziaj po brzuszku,On to bardzo lubi :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pon paź 08, 2012 17:46 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

no i halinka sie odezwała i aneta :)
mam maila tylko do jasdorki i jej zdawalam relacje .
transporterek czeka az znaajde karton i chcwile by go wyslac bo niestety teraz na praktyce nie mam czasu na nic.
Dzisiaj w przygchodni byl kot ogromny omyślałam sobie że pewnie mój gwazdror bedzie podobny.
Frodziak rosnie jak na drozdzach oczywiscie czasme pozwala sobie z papugami .. np. bawi sie ogonem kulfonka ale po reprymendzie grzecznie zostawia ogonisko wdziewcznego za to kulfona.
Bardzo sie ciesze ze trafilam na te forum i ze dostalam akurat tego kota . jest doskonaly mam nadzieje ze jak zacznie wychodzic na dwor a pewnie bedzie mialo to miejsce po zimie to bedzie trzymal sie podworka bo pamietam, jak kiedys mialam kocura to byl powsinogom a niestety chyba bym zawalu dostala jakby sie oddalil wiec postanowilismy go wypuszczac tylko jak jestesmy w domu i obowiazkowo zostaje w domu jak idziemy do pracy , na noc ma byc w domu bo bym nie spala calom noc z mysla ze gdzies chodzi.

glizda177

Post » Pon paź 08, 2012 18:27 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Może chcecie, żeby przenieść ten watek na Koty, by tam kontynuować pisanie o Waszym wspólnym domku?

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pon paź 08, 2012 19:57 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Agnieszko, pewnie odezwałabym się szybciej, gdybym wiedziała, że masz wątek :D :D

:ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Pon paź 08, 2012 20:11 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Olat pisze:Może chcecie, żeby przenieść ten watek na Koty, by tam kontynuować pisanie o Waszym wspólnym domku?

Myślę, że to dobry pomysł. Jestem za :ok:

jasdor

Post » Wto paź 23, 2012 12:15 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Hop,hop,jest tam kto :?: Co tam u Frodziaka-słodziaka :?:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto lis 06, 2012 11:01 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Uprzejmie donoszę, że Duża nie ma czasu, ale u Frodziaka wszystko w porządku najlepszym. Biega i wesoło się bawi ze swoim białym kolegą. Zakumplowali się bardzo. Jeży i papug oczywiście też Frodowe zainteresowanie nie ominęło.
Duża rozdarta pomiędzy pracą, szkołą, starym domem i nowym domem w remoncie. Pewnie dopóki się nie wygrzebie z tych obowiązków, nowych info raczej nie ma się co spodziewać.

jasdor

Post » Pt sty 18, 2013 11:12 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

czesc kochani!
Frodo to wspanialy kot kocha Lucjanka śpiom razem jedzą i się bawia. Razem też psuja i szkudzą jak każdy szcześliwy kot. Postanowiliśmy że moja bursztynowa piękność z domu wychodzić nie będzie umarłabym gdyby coś mu się stalo. To przemiły kot który śpi na łóżku mrucząc jak traktorek. Niestety w związku z dorastaniem potrafi zrobić conieco nie w kuwecie a w konciku , nasikać na łózko czy pościel jednak dzielnie staram się wytrzymać do dojrzałości z kastracją choć to cieżkie (łózko stoi w pionie w pokoju nie ma już prawie niczego).Planowana przeprowadzka to luty ale niczego być pewnym nie można. Obecnie jest wielkości doroslego już Lucka i nadal przybiera jedza bardzo dużo i wyglądaja doskonale .

może moje miłe Panie jest jeszcze coś czochratego? znajoma mówi że chetnie by przyjeła małe czochrate kocie do mieszkania z kuwetka bez wychodzenia.

glizda177

Post » Pt sty 18, 2013 19:12 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Cieszę się że Frodo rośnie i ma się dobrze :D
Trzymam kciuki żeby przestał lać po kątach :ok: :ok: :ok: :ok:

A to nasz Mikesz
Obrazek :1luvu:
Nie do oddania :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt sty 18, 2013 19:21 Re: frodo i moje rude kosmate marzenie

Witaj :)
Fajnie, że jesteś .
Czochratych u nas dostatek. Może nie do końca z długim włosem , ale za to z WĄSEM i to BABA :roll:

Obrazek
Balbina :mrgreen:

No i jeszcze kilka podobnych egzemplarzy :kotek:

jasdor

[poprzednia][następna]