Nieśmiały Shy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 20:54 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Ok. To teraz żeby nam się pewne ogniwo nie wyłamało :ok: :ok: :ok:

Czekam na info, bo ogniwo chwilowo nieuchwytne. Do jutra do południa ma być odpowiedź. Muszę jeszcze jakby co kocurskiego wyciągnąć ze schroniska...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto cze 01, 2010 21:11 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

vega29 pisze:Ok. To teraz żeby nam się pewne ogniwo nie wyłamało :ok: :ok: :ok:

Czekam na info, bo ogniwo chwilowo nieuchwytne. Do jutra do południa ma być odpowiedź. Muszę jeszcze jakby co kocurskiego wyciągnąć ze schroniska...

to wyciagaj mkocurskiego ze schronu tak łatwo jak pieluchy z opakowania :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

na wszelki wypadek sms też posłałam OLi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

o rany.. jak chcę żeby się udaŁO :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 01, 2010 21:21 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Ja też... jeden byłby odhaczony na liście zadań do wykonania... :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek

vega29

Post » Śro cze 02, 2010 18:40 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Shy już zabrany ze schroniska. Co prawda do Stolicy będzie miał inny transport niż zaplanowany, ale będzie.

Shy był ze mną u weta na profilaktycznym odpchleniu. Był niesamowicie grzeczny - aż wet był zaskoczony. Jak pryskał frontlinem, Shy wyrywał się ale tak jakby nie chciał nikomu zrobić krzywdy :1luvu: Mały bohater :1luvu: :1luvu:

W piątek rano Shy wyruszy w podróż do Warszawy i zamieszka w TDT u Rakei, zaś w niedzielę pojedzie do Poznania.
Obrazek

vega29

Post » Śro cze 02, 2010 19:22 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

vega29 pisze:Shy już zabrany ze schroniska. Co prawda do Stolicy będzie miał inny transport niż zaplanowany, ale będzie.

Shy był ze mną u weta na profilaktycznym odpchleniu. Był niesamowicie grzeczny - aż wet był zaskoczony. Jak pryskał frontlinem, Shy wyrywał się ale tak jakby nie chciał nikomu zrobić krzywdy :1luvu: Mały bohater :1luvu: :1luvu:

W piątek rano Shy wyruszy w podróż do Warszawy i zamieszka w TDT u Rakei, zaś w niedzielę pojedzie do Poznania.

HURRRRRAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro cze 02, 2010 20:57 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Bardzo się cieszę, że Shy już się pakuje do drogi.
Śledzę wątek od czasu wizyty w Jego przyszłym domku.
Chętnie odwiedzę Go po okresie aklimatyzacji.
Życzę pięknemu Shy spokojnej i wygodnej drogi do Poznania oraz mnóstwo miłości w domku stałym. Oby wszystko się udało :ok:

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Śro cze 02, 2010 21:09 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

vega29 pisze:Shy był ze mną u weta na profilaktycznym odpchleniu. Był niesamowicie grzeczny - aż wet był zaskoczony. Jak pryskał frontlinem, Shy wyrywał się ale tak jakby nie chciał nikomu zrobić krzywdy :1luvu: Mały bohater :1luvu: :1luvu:

no to czekamy na bohatera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro cze 02, 2010 21:19 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

vega29 pisze:Shy był ze mną u weta na profilaktycznym odpchleniu. Był niesamowicie grzeczny - aż wet był zaskoczony.

z cyklu przezorny zawsze ubezp. :roll: :
kwarantanowałam ostatnio kawalera z tasiemcem odpchelnym (Dipylidium c.) - właśnie tam gdzie będzie mieszkał Shy (umieszczę go w innym pomieszczeniu ale..). Jaja tasiemca mogłam roznieść po całym domu.
Jeśli Shy będzie jeszcze miał jakieś pchły i zdążą połknąć te jajka - Shy'a trzeba będzie odrobaczyć.
Mało to prawdopodobne ale zawsze ....tak ku świadomości opiekunów. :wink:

to kciuki za powodzenie akcji!

edit:forma
Ostatnio edytowano Śro cze 02, 2010 22:32 przez Rakea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro cze 02, 2010 21:58 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

:ok: :ok: :ok: za Shy'a :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro cze 02, 2010 23:39 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Ania_NSP pisze:Bardzo się cieszę, że Shy już się pakuje do drogi.
Śledzę wątek od czasu wizyty w Jego przyszłym domku.
Chętnie odwiedzę Go po okresie aklimatyzacji.
Życzę pięknemu Shy spokojnej i wygodnej drogi do Poznania oraz mnóstwo miłości w domku stałym. Oby wszystko się udało :ok:

Dołączam się :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Shy'u, kochany kocurku, powodzenia!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw cze 03, 2010 12:11 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Rakea pisze:
vega29 pisze:Shy był ze mną u weta na profilaktycznym odpchleniu. Był niesamowicie grzeczny - aż wet był zaskoczony.

z cyklu przezorny zawsze ubezp. :roll: :
kwarantanowałam ostatnio kawalera z tasiemcem odpchelnym (Dipylidium c.) - właśnie tam gdzie będzie mieszkał Shy (umieszczę go w innym pomieszczeniu ale..). Jaja tasiemca mogłam roznieść po całym domu.
Jeśli Shy będzie jeszcze miał jakieś pchły i zdążą połknąć te jajka - Shy'a trzeba będzie odrobaczyć.
Mało to prawdopodobne ale zawsze ....tak ku świadomości opiekunów. :wink:

to kciuki za powodzenie akcji!

edit:forma

Shy i tak musi zostać odrobaczony... Wczoraj miał szczepienie na wściekliznę (schronisko) i frontline (ja). Uznałam, że odrobaczanie tego samego dnia to już przesada... Podobno schronisko odrobaczyło, ale... trudno im dowierzać...
Obrazek

vega29

Post » Czw cze 03, 2010 12:17 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Czy Shy jest chwilowo u Ciebie? Jak sie ma? :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw cze 03, 2010 13:20 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

Shy jest u naszej fundacyjnej koleżanki. Ja, wstyd przyznać, przez zaabsorbowanie bliźniakami, zapominam nakarmić swoją prywatną parkę, aż się głośno upomną, że micha pusta :oops: ... Jakbym zamknęła Shy`a w osobnym pokoju, to ja nie wiem, jak on by się o karmę upomniał... I miałabym wyrzuty sumienia, że głodzę koteczka.

Ale z moich informacji wynika, że Shy ma się dobrze i jest niepoprawnym miziakiem. Zmolestował nawet naszą szefową-zaprzysięgłego psiarza. :mrgreen: :wink: :lol:
Jak dobrze, że w końcu opuścił to okropne schronisko...
Obrazek

vega29

Post » Czw cze 03, 2010 13:35 Re: Nieśmiały Shy ma DS - transport Ostróda - Poznań!!!PILNIE!!!

vega29 pisze:Ale z moich informacji wynika, że Shy ma się dobrze i jest niepoprawnym miziakiem. Zmolestował nawet naszą szefową-zaprzysięgłego psiarza. :mrgreen: :wink: :lol:
Jak dobrze, że w końcu opuścił to okropne schronisko...

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Marzenia11

Post » Czw cze 03, 2010 13:47 Re: Nieśmiały Shy ma DS - jedzie do Poznania! :)

:balony: :birthday: :partygirl: cuda cuda ogłaszają!!!! :ryk: :ryk:
p.s. te urodziny to nowe narodziny Shy'a do normalnego zycia :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

[poprzednia][następna]