Widzę, że przeszłaś na wyższy poziom świadomości - adopcje hurtowe. Bardzo dobre wieści.
za te wszystkie domki
za te wszystkie domkidite pisze:no, czyli już po 20 tym, jak ten czas szybko leci
Widzę, że przeszłaś na wyższy poziom świadomości - adopcje hurtowe. Bardzo dobre wieści.za te wszystkie domki
maskota pisze:a nam kotów w Pabianicach zabraknie
dite pisze:maskota pisze:a nam kotów w Pabianicach zabraknie
zaczniemy wywozić koty z Łodzi do Pabianic, spoko
dite pisze:może nawet już zaczęliśmy to robić...
Przedwczoraj odbierałam przesyłkę, poprosiłam Pana o zamknięcie drzwi "co, żeby koty nie uciekły?" spytał, ja zdziwiona, a On, że ma w domu to samo. Żona ma dwa koty i jeden się ciągle wymykał na dwór. Pan zaczyna opowiadać, jaki to kocurek ładny i jaki ach i och, ale tak zwiewać chce, ja oczami wyobraźni już widziałam kolejne śliczne kocięta ze ślicznego kocurka i wiesz jak mnie Pan zaskoczył, kiedy zakończył opowieść słowami "od razu go wykastrowałem". Jak ja się cała rozpłynęłam z zachwytu! Mądrzy ludzie, oj żeby taka świadomość się rozprzestrzeniała, żeby na lekcjach biologii zamiast o rozmnażaniu pantofelków było o nierozmnażaniu kotów.

dite pisze:widziałam, że przygotowałaś kilka nowych bazarków, kaska się przyda na leczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości