Kielce - czuła szylkretka Savanah JUŻ W NOWYM DOMKU !!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2010 15:07 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Jutro pomykam z Savanką, Kemalem, Lazarem oraz Zojką do Wrocławia :) Przecudne kociaki pojadą do nowych domków :ok:
Bardzo proszę o mocne kciuki za naszą szczęśliwą podróż i bezpieczny powrót! :)

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Wto lut 02, 2010 20:17 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Trzymam kciuki, szczególnie że pogoda się zapowiada nienajlepsza, i czekam :)

Tatarak

Od: Śro sty 27, 2010 11:34

Post » Wto lut 02, 2010 22:23 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Tataraku! Zajrzyj na maila - podałam informację, o które prosiłaś :)

smoczyca3g

Post » Wto lut 02, 2010 22:25 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

mocne kciuki koniecznie dajcie znać szybko że wszystko już ok :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lut 03, 2010 10:26 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czekamy na dobre wieści :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lut 03, 2010 10:47 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Trzymam :ok:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro lut 03, 2010 13:18 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

O 12 dostałam SMSka od smoczycy, że koty kielecki przekazane i ze jada teraz odwieźc Savankę.
Pewnie juz dotarli na miejsce albo nawet juz ku wyjściu sie maja.
Mam nadzieje, ze wszystko się dbrze skończy :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro lut 03, 2010 17:34 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Hej

Savanka już w nowym domu, a Smoczyca z TŻ półtorej godziny temu wyjechali do domu.

Kicia obeszła mieszkanie i zjadła posiłek. Potem gdzieś się skryła, ale zawołana po imieniu natychmiast przyszła (!) i pośpiewała :) Teraz weszła na półkę pod tv i drzemie. A ma po czym odpoczywać.

Tatarak

Post » Śro lut 03, 2010 17:44 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Tatarak pisze:Hej

Savanka już w nowym domu, a Smoczyca z TŻ półtorej godziny temu wyjechali do domu.

Kicia obeszła mieszkanie i zjadła posiłek. Potem gdzieś się skryła, ale zawołana po imieniu natychmiast przyszła (!) i pośpiewała :) Teraz weszła na półkę pod tv i drzemie. A ma po czym odpoczywać.

To wszystko na dobrej drodze :D :ok:
Powodzenia w nowym domku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lut 03, 2010 19:42 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Kciuki za aklimatyzację :ok: :ok: :ok:
i za smocze powroty szczęśliwe :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lut 03, 2010 22:50 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Napisz coś więcej :!: :!: Olbrzymią miłością darzę Savankę :wink:

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Czw lut 04, 2010 15:02 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah ZNALAZŁA DS !!! :)

Przepraszam, że dopiero teraz, ale po dniu wolnym znalazłam stos papierów na biurku :?

Po pierwsze - dziękujemy za wszystkie kciuki! Podróż odbyła się bezproblemowo i bezpiecznie :) :ok: TUTAJ opisałam pierwszą fazę naszej podróży :)

Savanka praktycznie całą drogę przespała :) a dziewczyna jechała najdłużej, bo z Wrocławia (gdzie odebrano Kemala, Lazara i Zojkę) do celu mieliśmy jeszcze jakieś 15 km 8)

Nowa Pani razem z synkiem już na nas czekali. Tatarak już przy aucie przechwyciła transporterek z kociczką i sama zaniosła ją do domu :) Na Savankę czekało pyszne jedzonko, piciu i gotowa do użycia kuwetka! :ok: Dziewczyna przegryzła co nieco z miseczki i ruszyła na obchód nowych włości... Na początku przypodłogowo, ale już po kilkunastu minutach zwiedzała wszystkie kąty z rosnącym zainteresowaniem :) Zaliczyła nawet wezgłowie potężnego - można by rzec królewskiego! - łoża 8O :lol: Przy pomocy Nowej Pani zarejestrowała najlepszy punkt obserwacyjny ptasiego świata 8) W końcu pozwoliła się wymiziać Tatarakowi oraz zaakceptowała przytulanki nowego 3-letniego Kumpla (zamieniła "kociego" Gabrysia na "ludzkiego" Wiktorka - dziewczyna ma gust do chłopaków ;) )
Z rąk TŻ-ta Tataraka (który zwolnił się troszkę z pracy, by przywitać Savcię, którą wynalazł i w której się zakochał od pierwszego wejrzenia 8O :lol: ) co prawda uciekła, ale myślę, że szybko się to zmieni :ok:

Z nowymi opiekunami Savci spędziliśmy chyba ze 4 godziny 8O :oops: Zjedliśmy pyszny obiad, wypiliśmy herbatkę, kawkę. Było baaardzo sympatycznie, zdążyliśmy odpocząć po trasie i przed powrotem. No i przekonałam się, że dokonaliśmy słusznego wyboru domku :ok:

Trzymam kciuki za bezproblemową aklimatyzację!
A skoro o względy Savanah rozpoczęła się rodzinna konkurencja, to myślę, że możemy byś spokojni o losy królewny ;)

smoczyca3g

Post » Czw lut 04, 2010 16:30 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah JUŻ W NOWYM DOMKU !!! :)

Melduję się i bardzo chętnie poznam bliżej Savanah i Jej Nową Rodzinę :)
Trzymam bardzo mocno kciuki za pomyślną aklimatyzację :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lut 05, 2010 10:34 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah JUŻ W NOWYM DOMKU !!! :)

Hej
Savanka tęskni, ale w sumie ma się nienajgorzej. raport zamieszczam tu:
http://fenix-felix.blog.pl/
pozdrowienia!

Tatarak

Post » Pt lut 05, 2010 11:57 Re: Kielce - czuła szylkretka Savanah JUŻ W NOWYM DOMKU !!! :)

Pięknie piszesz :1luvu: Przeczytałam wszystko co się dało i jest widoczne - niestety Archiwum jest zablokowane.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]