Kociara82 pisze:calkiem mozliwe, ze to Iza, bo jej podalam twoj numer. Ika, Cameo-wymiziajcie malenstwa w moim imieniu
Ale sobie wybrała, godzinę

IKA, mogę o 15-16, pasuje ci?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kociara82 pisze:calkiem mozliwe, ze to Iza, bo jej podalam twoj numer. Ika, Cameo-wymiziajcie malenstwa w moim imieniu
krzysztofkylo pisze:Witam jestem włascielką malych kociakow i chce wam powiedziec ze maluchy zyja maja sie dobze maja wspanjala mame opiekuje sie nimi doskonale ja tez staram sie zeby im nic nie brakowalo nie jestem typem czlowieka ktory bieze do domu male zwierze do zabawy a jak sie znudzi to je wyzuce bo ludzie tak robia oprucz malych mam jeszcze 3letniego psa jest dla nich jak ojciec myje je a na podworku pilnuje zeby im sie nic nie stalo fakt ze ostatni kotek zachorowal zapadly mu sie pluca i pani weterynarz u ktorej bylam podjela decyzje o uspaniu malego kotek przestal jesc i mial problemy z oddychaniem reszta czuje sie bardzo dobze maja prawie 7 tygodni same jedza [wszystko] i korzystaja z kuwety takze mama ich juz nie karmi majka tak nazywa sie ich mama na sterylizacja idzie 28 ,07 ,09 tak ustalila weterynarz poprosilam ole o pomoc poniewaz pierwszy raz jestem w takiej sytuacji zadko kiedy siedze przed komputerem bo niemam czasu ale dzis usiadlam i weszlam na wasza strone i po przeczytaniu tego co tam piszecie odnioslam wrazenie ze zamiast pomocy jestem przedstawiona jak jakis potwor a moje kociaki maja sie dobze zyja chcialam zeby koty trafily do domow w których beda mialy sie dobrze niestety ja ich wszystkich zatzymac nie moge a szkoda a pchły u zwierzat zdazaja sie dosyć często tym bardziej ze moje zwierzeta maja kontakt z dzikimi kotami bo jest tego dosyc sporo u nas
kropkaXL pisze:Do góry burasiątka!
Krzysztofkylo-nikt tu na Ciebie nie napada!
Jeśli coś Cie uraziło-wybacz,ale to z troski o kocieta!
Mam nadzieję,że uda sie im znaleźć domki!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości