Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 17:58 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

To przykre.Wyrazy współczucia dla tej Pani. Dobrzy ludzie zawsze mają w trudno w życiu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lis 04, 2010 18:02 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

noo,tym dobrym to zawsze wiatr w oczy bo wybierają trudniejsza droge...a zawsze tym najgorszym się najlepiej powodzi-w sensie ogólnym (choc materialnym też)-idą przez życie nie oglądając się na nikogo i na nic..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 04, 2010 18:11 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

A czy ta Lalunia , to może z tego wątku:

http://www.facebook.com/event.php?eid=166377043373061
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lis 04, 2010 18:20 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

a mi to nie wskakuje :(

ale dla porządku-

Oto Lala,najwieksza przyjaciólka Chmurki
smarti pisze:Lala szczupła,piękna o lśniącym futerku.
Przez pierwsze dwa dni była nieufna,nawet się jej trochę bałam...-potem-jak zaufała to na całego...
biega za mną wszędzie,cały czas coś gada,wszystko musi wiedzieć i we wszystkim uczestniczyc..
lubi skakać i wszystko sprawdzić osobiście ale jest na tyle delikatna i mądra że nic nie zniszczyła ani nie zrzuciła :)

urocza,ukochana kocica-aż serce boli że to tylko tymczas i że nie może być moja na zawsze bo inne w kolejce na pomoc już czekają.
wspaniała przyjaciółka,bardzo miziasta i spragniona obecności człowieka i jego uwagi..
Barankująca i nakolankowa jak tylko zaufa.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Sorki za bałaganik w tle ale doba za krótka a zresztą Lalunia teraz rządzi w pralni. :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 04, 2010 18:43 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Pysia.w pisze:
smarti pisze:No prawda że jestem piękna???

Obrazek

ona jest przepiękna!
potrzebny jej najlepszy domek na świecie.

smarti

Post » Czw lis 04, 2010 18:47 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

smarti pisze:
Chmurka wypatruje donku ...

Obrazek

No domku, pora się zakochać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CUDO !! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Teraz mój maż chory okropnie i Lalunia ma jedno oczko bardziej,dlatego na nowe zdjęcie panienek musimy kilka dni poczekać...

smarti

Post » Pt lis 05, 2010 9:34 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

za dwupaczek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Koteczki razem pięknie się komponują :love: :love: :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 05, 2010 19:45 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

mam sukces hodowlany :ryk: :ryk:
udalo mi się zakroplić wariatce Laluni kropelki do oczka- i mnie nie ugryzla :piwa: :mrgreen: :piwa:

Upiję się z tej radosci bo kiciunia już całkiem zaufała człowiekowi.
do tej pory miaziala się na swoich warunkach ale nie dała człłowiekowi przy sobie nic zrobić bo wszystko kojarzylo jej się z zabiegami w schronie-alareipan mi mowiła że ona byla ciągle zaglucona i niestety,jak to w schronie,człowiek kojarzyl jej się z lekarzem "który będzie dręczył kota :mrgreen: "

odkąd się pacnęła z Arniaczkiem, jezdzilam z nią codziennie do wetki na zakraplanie bo się bała chapsnięcia,ale dziś postanowilam się odważyc i udało się!!!

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

mam pomysł-może,jeśli magdajedral się zgodzi, można by rozszerzyć watek Chmurki i dodać w tytule np.coś w tym stylu ze "piękne Chmurka z cmentarza i Lalunia szukają najlepszego DS",czy jakoś tak-
zeby bylo jasne ze chętnie razem ale nie koniecznie.
Bo one żyją razem,mieszkaja razem i jeśli nie uda się aby poszły jako dwupak to dam je tylko na dokocenie do kicia mniej więcej w ich wieku,aby nigdy żadna z nich nie była samotna.

Chmurka się zgodziła na dopisanie Lali do tytułu-pytałam,słowo daję 8)

smarti

Post » Sob lis 06, 2010 19:50 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

czy ktoś tu w ogóle zagląda??????????????????????//

smarti

Post » Sob lis 06, 2010 21:34 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

co ma nie zagladac 8)
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Sob lis 06, 2010 23:40 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

smarti pisze:czy ktoś tu w ogóle zagląda??????????????????????//

No JAK TO????? Przecie zaglądam! :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lis 07, 2010 10:08 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

Żeby nie było, żie nie zaglądam :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lis 07, 2010 15:08 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

magdyjędral dawno ni było :(

a ja chciałabym aby wypowiedziala się co do wspolnego watku dziewczynek :roll:

smarti

Post » Nie lis 07, 2010 19:14 Re: Piękna Chmureczka z cmentarza PILNIE szuka DS!!!

zapraszam,zajrzyjcie dla towarzystwa na wątek Tri,która własnie do mnie przyjechała(na żarełko dla Tri daje Aga-zgaga :D ) viewtopic.php?f=13&t=119275&start=15

smarti

[poprzednia][następna]