Pozwolę sobie zacytować sms'a od Magdar77 (myślę, że nie będzie mi miała za złe): "Moki syczy, ale bez agresji tylko dla zasady. Arek go olewa

Ale kciuki trzymamy wciąż, żeby szło gładko!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:To teraz sprzedam Wam jeszcze takiego niusa, że Wam kapcie spadną![]()
PUMA IDZIE DO DS!!!!![]()
![]()
![]()
Dziś przyszła do schroniska bardzo fajna babeczka. Ma już 2 psy i świnkę morską (same podrzutki). Miała kota FIV+, miała kota, który dożył starości, a teraz chce kolejne... dwa![]()
Myślała o Pumie wcześniej + jakimś młodziaku. Ale myślała, że Pumę w dwupaku z Arkiem trzeba wziąć, a ona chce chociaż jednego młodego, żeby był z nimi... no wiecie, dłużej znacznie![]()
Ale jak jej powiedziałam, że Arek dziś pojechał do Wwy, to aż łzy miała w oczach i właściwie było już pozamiatane![]()
Idzie więc Puma (umowa już podpisana), a potem weźmie jeszcze schroniskową Frićkę![]()
Jutro zawiozę Pumę na badania, lifting, usunięcie zębów (albo chociaż kamienia), na ogólne doprowadzenie do porządku. Pobędzie w lecznicy kilka dni, a pod koniec tygodnia pójdzie do domu. Po ok. tygodniu powtórzą już w domu "odświerzbianie", odrobaczenie itp, i wezmą Frićkę (to tak dla bezpieczeństwa, żeby Frićka nie podłapała czegoś od Pumy).
Pani nawet sama chciała zapłacić za ten lifting, ale nie miałam sumienia. Niech dostanie, zgodnie z obietnicą, kota odpicowanego (na tyle, na ile się da).
Oczywiście proszę o kciuki wciąż, ale ja już jestem dziś taka szczęśliwa, że nie wiem.
Teraz już mogę w spokoju odejść z pracy (lepszego pożegnania nie mogłam sobie wymarzyć).
magdar77 pisze:Aluś Julia schronu na zawsze nie porzuci, bo co ja bym robiła w wolnym czasie?![]()
alab108 pisze:Takiego kota mam nadzieję wyadoptujesz szybciutko, a przecież jeszcze jakieś imieniny masz, święta, dzień matki... no jest kilka okazji w roku, żeby Cię kotem uszczęśliwić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości