Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 12, 2013 22:02 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Ktoś chyba kłamie

Tak, zadzwoniłam, zapytałam, przedstawiłam sytuację, zaoferowałam na wszelki wypadek pomoc.
Pani twierdzi, że nie mają kotów, a w szczególności zabiedzonych, jesli jakies się pojawiają, to sa dokarmiane i nie sa zabiedzone. Jeśli już, to podrzucają im psy, ale nie koty.
Ale- uwaga- niedawno samochód rozjechał kota przy barze....

Może załozycielka watku się odezwie jednak..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw wrz 12, 2013 22:04 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

lidka02 pisze:Ktoś chyba kłamie

Tak, zadzwoniłam, zapytałam, przedstawiłam sytuację, zaoferowałam na wszelki wypadek pomoc.
Pani twierdzi, że nie mają kotów, a w szczególności zabiedzonych, jesli jakies się pojawiają, to sa dokarmiane i nie sa zabiedzone. Jeśli już, to podrzucają im psy, ale nie koty.

Wiesz co, Lidka, właśnie nie wiem...
Babka nie miała powodu, żeby kłamać, nie straszyłam jej broń boże, przedstawiłam się z imienia i nazwiska, zapytałam o koteczkę, zaoferowałam pomoc jeśli jest.
A zresztą, sama już nie wiem...najlepiej by było, żeby ktos tam pojechał.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 12, 2013 22:06 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

vip pisze:
lidka02 pisze:Ktoś chyba kłamie

Wiesz co, Lidka, właśnie nie wiem...
Babka nie miała powodu, żeby kłamać, nie straszyłam jej broń boże, przedstawiłam się z imienia i nazwiska, zapytałam o koteczkę, zaoferowałam pomoc jeśli jest.
A zresztą, sama już nie wiem...najlepiej by było, żeby ktos tam pojechał.

:(
Kurcze jechac taki kawał na próżno moze ....żeby z tego miejsca tam ktoś się odezwał..

lidka02

Post » Czw wrz 12, 2013 22:08 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Ale nikt się nie odzywa....
Może choć ktoś z Bydgoszczy jest, może ma samochód?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw wrz 12, 2013 22:08 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

vip pisze:Ale nikt się nie odzywa....

Jest Alab :mrgreen: Ala :) Aluś :D

lidka02

Post » Czw wrz 12, 2013 22:10 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

lidka02 pisze:
vip pisze:Ale nikt się nie odzywa....

Jest Alab :mrgreen: Ala :) Aluś :D

No tak, przecież Ala jest z Bydgoszczy.
Może mogłaby pomóc jakoś.

vip

Post » Czw wrz 12, 2013 22:13 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Zaprosiłam ją tu :ok:

lidka02

Post » Pt wrz 13, 2013 10:38 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Dziewczyny, litości, to jest 70km od Solca Kujawskiego, ja w Bydgoszczy tylko pracuję :wink:
Poza tym ja nie prowadzę więc muszę kogoś wmanewrować w wyjazd. Może się okazać, że posiedzę sobie, a to nie będzie prawda, albo już nieaktualne?
Z Tucholi to jest 14,5km, żeby stamtąd kogoś znaleźć :!:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt wrz 13, 2013 13:51 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Więc wiadomo że kocie była ale już ich nie ma za późno to wszystko...Osoby będące bl;iżej nie pomogły szkoda zal kotów :(

lidka02

Post » Pt wrz 13, 2013 18:23 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

lidka02 pisze:Więc wiadomo że kocie była ale już ich nie ma za późno to wszystko...Osoby będące bl;iżej nie pomogły szkoda zal kotów :(

Tak twierdzi właścicielka baru Pani Ewa :( Nie wie gdzie poszły, powiedziała, że tam są gospodarstwa rolne i może tam.
Vipek rozmawiał z inną panią, pani Ewa nic nie wie o przejechanym kocie.
Tak sobie można gdybać, nie dowiemy się prawdy już :(
Gdyby dziewczyna, które założyła wątek i widziała kotki, zrobiła im chociaż zdjęcie ,a tak trzeba wierzyć w to co mówi właścicielka baru.
Powiedziałam, że przyjadę po kotki, nie miała powodu kłamać, miałaby problem z głowy :|
Dziwne też, że ta dziewczyna , która założyła ten wątek, była tak przejęta i prosiła dla nich o pomoc, a nawet nie zainteresowała się czy ktoś odpowiedział na apel. Oby takich miłosiernych więcej nie było :evil:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt wrz 13, 2013 19:46 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Tak za późno się zareagowało ale przeciez nie jesteśmy tylko my są inni z Bydgoszczy też mógł ktoś podjechać tak ale nie po co niech zrobi to kto inny,,,,Żal kotów pewnie już nie zyją a zwłaszcza mały a mamuśka znów urodzi.. :x

lidka02

[poprzednia]