Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 11, 2011 9:42 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

margarynka pisze:Tych ludzi stać na wysterylizowanie kotki, tylko ze nie chcą tego robić.

może za darmo będą bardziej chętni (niestety często tak jest), nie zaszkodzi pogadać. W razie problemów z przekonaniem służę materiałami edukacyjnymi.

Ja mam kociczkę na osiedlu którą by można wysterylizować...ale u nas ciężko zdobyć pieniądze w CK na sterylki....no i po 2 złapać bo jest dzika...W schronisku mają problemy z pieniędzmi na sterylizację(żeby wyciągnąć od województwa), a co dopiero osoby prywatne...:/

nie zamierzałam Cię wysyłać do urzędów czy podobnych instytucji, zapraszam do skorzystania z pomocy Kasy Kastracyjnej:

viewtopic.php?f=1&t=108023&start=1050

i nieustająco trzymam kciuki :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie cze 12, 2011 9:52 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Myślę żeby zacząć od urzędów...tylko który urząd się tym zajmuje?potem pomyśle o kasie kastracyjnej jak mi nie wyjdzie z urzędem..
Moje maluchy jedzą ślicznie, rudziszka chyba niebawem otworzy ślepka(najbardziej się drze,żeby na rączki,żeby zjeść)..czekamy na to z niecierpliwością z mamą.Buraskowi przy jedzeniu trzęsą się uszka,a czarny zaczął więcej jeść.. :D Widac , też ,że są deko większe niż na początku!!! :kotek: :lol: :lol: Moja sunia dzielnie je pielegnuje- mama mowi na nią moja pielęgniareczka...:D
zycie jest piękne

margarynka

Od: Śro sie 15, 2007 21:14

Post » Nie cze 12, 2011 9:57 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Fajnie, że zainteresowałaś się tymi kociakami i nie zostawiłaś ich w tym śmietniku.
Te tricolorki są po prostu prześliczne! Ale do czarnych zawsze miałam słabość :lol:
Trzymam kciuki za odchowanie maluchów i znalezienie im dobrych domków.

Sandi

Od: Śro cze 08, 2011 7:13

Post » Wto cze 14, 2011 9:31 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

margarynka pisze:Myślę żeby zacząć od urzędów...tylko który urząd się tym zajmuje?potem pomyśle o kasie kastracyjnej jak mi nie wyjdzie z urzędem..

Słusznie- niech urzędnicy widzą, że to ważna sprawa. Zasadniczo zajmuje się tym albo Wydział Ochrony Środowiska albo Wydział Obsługi Mieszkańców w zależności od widzimisię naczelnika ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 14, 2011 12:34 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Kurcze dziewczyny niespodziewany zwrot akcji....czarny znów nie chce jeść i wydaje mi się ,że nie przybiera na wadze...mniej miałczy od reszty (większych już dużo od niego-rodzeństwa).Poradźcie coś plis!jak zrobić to mleko jeszcze bardziej kaloryczne więcej glukozy czy co..?? :cry: Niknie w oczach ten kitek..:(
zycie jest piękne

margarynka

Post » Śro cze 15, 2011 17:01 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

To zdjęcie maluchów i ich "pielęgniareczki":) Młody czarny zaczoł wiecej jeść....ma jakieś dziwne zastoje z tym jedzeniem...
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
zycie jest piękne

margarynka

Post » Sob cze 18, 2011 22:35 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Hop, hop! Co u maluszków?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie cze 19, 2011 10:11 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Hej !!!Kociaki powoli otwierają ślepaki!!!!! :lol: Trikolorka,czołga się jak błyskawica...:D Burasek je za dziesięciu, a czarnuszek pomału je dogania...Niebawem wstawię zdjątka...:DI domagają się wszystkie tulenia..:)
zycie jest piękne

margarynka

Post » Nie cze 19, 2011 10:19 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Margarynko, za Ciebie i maleństwa :ok: :ok:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Nie cze 19, 2011 10:33 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Niebawem zorganizuje bazarek na kociaki( żeby je po odrobaczać, po szczepić).Także zaglądajcie na bazarek- niebawem zacznę coś wystawiać..:D
zycie jest piękne

margarynka

Post » Nie cze 19, 2011 20:24 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

To wklej tutaj link. :wink:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon cze 20, 2011 9:14 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Hej to jest link do bazarku:) Zapraszam.
viewtopic.php?f=20&t=129288
zycie jest piękne

margarynka

Post » Pon cze 20, 2011 9:19 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Ciesze się, że wszystko z nimi dobrze :D
będziesz im potem szukać domów, czy zostaną u Ciebie?
a to, co miało dojść- doszło przed chwilą :)
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon cze 20, 2011 9:40 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

Mogę pomóc w łapaniu kocicy, jeśli będzie potrzeba.
Jak maluszki się miewają :?:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon cze 20, 2011 10:11 Re: Kocia mamka potrzebna w Kielcach!!!

:crying:

Trikolorka odeszła za tęczowy most... :cry:"pielęgniareczka " moja sunia chwyciła ją za mocno...wylizując(do tej pory nie robiła im krzywdy tylko lizała),może zazdrość...nie wiem, nie linczujcie mnie za to i tak strasznie się czuje....że nie zapobiegłam i tak zaufałam...suni.... :cry:
zycie jest piękne

margarynka

[poprzednia][następna]