ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 03, 2010 20:14 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

ojej, jakie śliczne kluski ! dt bardzo pilnie potrzebny!
może ktoś z Krakowa?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sty 03, 2010 20:30 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Szary znalazł dom :)
zostały trzy cudeńka

Vin

Od: Śro mar 28, 2007 21:37

Post » Nie sty 03, 2010 20:32 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Vin a jaki to domek, mam nadzieję, że sprawdzacie domek i nie dajecie kotków każdemu kto chce.
szary to najprawdopodobniej koteczka bo ma trzy kolory, więc sterylka to konieczność.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie sty 03, 2010 20:33 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Vin pisze:Szary znalazł dom :)
zostały trzy cudeńka

:dance2: mam nadzieję że dobry :oops:
czyli zostały 3 maluszki, DT PILNIE potrzebny!

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sty 03, 2010 20:34 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

ehhh jeszcze 3 bidki. Mam nadzieję że maluszek znalazł dobry, odpowiedzialny domek gdzie przeżyje życie :kotek:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Nie sty 03, 2010 23:55 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

W pośpiechu zakładałam konto aby tylko móc napisać.
Jestem w stanie przygarnąć jedno kociątko pod warunkiem że będzie to kocurek :(
Mam jedno czarne półdiable również przygarnięte, kocurek ma 5 lat i akurat się przeprowadzamy do Krakowa - kwestia kilku dni. Kociątko musi być pierwsze w domu aby starszy osobnik je zaakceptowa, nie jest to dla mnie żadnym problemem, Pan Bambus może klika dni spędzić jeszcze na Śląsku z rodzicami do czasu kiedy maleństwo przyzwyczai się do nowego mieszkania.

bibi.86

Od: Nie sty 03, 2010 23:50

Post » Pon sty 04, 2010 9:19 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Oczywiście, że sprawdzam. Kartotekę, dochody, warunki mieszkaniowe, zagrożenie dziećmi i innymi zwierzętami.

A tak już na serio to się bardzo cieszę bo już druga osoba się zadeklarowała na rudzielca tym razem :) W następny weekend rozwiąże się czy trafią do nowych domków. Mam nadzieję, że nikt się nie rozmyśli.

Vin

Od: Śro mar 28, 2007 21:37

Post » Pon sty 04, 2010 9:27 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

:ok: :ok: :ok:

Agness78

Post » Pon sty 04, 2010 12:56 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

łojeju rozchodzą się jak świeże bułki :D oby tylko na dobre im to wyszło :roll:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon sty 04, 2010 13:09 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

bibi.86 pisze:W pośpiechu zakładałam konto aby tylko móc napisać.
Jestem w stanie przygarnąć jedno kociątko pod warunkiem że będzie to kocurek :(
Mam jedno czarne półdiable również przygarnięte, kocurek ma 5 lat i akurat się przeprowadzamy do Krakowa - kwestia kilku dni. Kociątko musi być pierwsze w domu aby starszy osobnik je zaakceptowa, nie jest to dla mnie żadnym problemem, Pan Bambus może klika dni spędzić jeszcze na Śląsku z rodzicami do czasu kiedy maleństwo przyzwyczai się do nowego mieszkania.

takie kombinacje zupełnie nie sa potrzebne ;)

Czarna tri to panienka,
rudo-biały to chłopak
czarno-biały może być obojga płci, umaszczenie go nie zdradza ;)

też mama nadzieję, ze niebieska tri poszła do odpowiedzialnego domu, to idealny kolor dla roznażacza
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon sty 04, 2010 13:26 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Vin nie jest z forum, nie zna naszych zasad adopcji i z tego co pisze to raczej domów nie sprawdza, umawia się z ludźmi i wydaje kociaki.
masz rację że niebieska tri to łakomy kąsek dla rozmnażaczy, oby do nich nie trafiła....

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sty 04, 2010 13:39 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Vin pisze:Oczywiście, że sprawdzam.

Nie chcę się mądrzyć, ale w jaki sposób? Nie znamy Cie na forum więc może jednak potrzebowałabys jakiś wskazówek jak przeprowadzić taka rozmowę przedadopcyjną? Na co zwrócić uwagę?

Vin pisze:Kartotekę, dochody, warunki mieszkaniowe, zagrożenie dziećmi i innymi zwierzętami.

Rozumiem, że to był tylko żart sytuacyjny? :roll:
Ludzie na tym forum adopcje traktują bardzo poważnie i oczywiście że nie chodzi o stan konta, ale już np warunki mieszkaniowe są istotne, podobnie jak wiele innych czyników.

Kotki są wyjątkowo urocze i szybko znajda domy, to pewne. Możesz mi wierzyć że im ładniejszy kot tym trudniej właśnie o ten DOBRY DOM. Ładne kotki są łupem dla tzw. rozmnażaczy oraz jako pluszowe maskotki na prezenty dla rozkapryszonych dzieciaków.... tylko że jak urosną, to już nie są takie fajne i są wyrzucane na ulicę! :evil:

Podpisujesz umowę adopcyjną z domkami? W razie czego służę wzorem, jeśli nie masz.

Agness78

Post » Pon sty 04, 2010 14:48 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

o Boże jakie cudne, zwłaszcza czarna tri :1luvu: :1luvu: :1luvu:
koniecznie trzeba dobrze sprawdzic domy
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pon sty 04, 2010 14:50 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

Rozmawiałem wlaśnie w sprawie kotków wielu jest zainteresowanych
nie martwcie się będa umowy adopcyjne
Oczywiscie jak któryś zostanie to go zabierzemy do siebie do czasu znalezienia nowego domku.

thor

Od: Czw paź 28, 2004 20:51

Post » Pon sty 04, 2010 14:52 Re: ORYGINALNE 4 KOCIAKI DO ODDANIA - TARNÓW/KRAKÓW

thor pisze:Rozmawiałem wlaśnie w sprawie kotków wielu jest zainteresowanych
nie martwcie się będa umowy adopcyjne
Oczywiscie jak któryś zostanie to go zabierzemy do siebie do czasu znalezienia nowego domku.

ufffff troszkę mi ulżyło :ok: :)
W takim razie kciuki za NAJLEPSZE DOMKI dla kociaków :ok: :)

Agness78

[poprzednia][następna]