A swedzialo mnie dzisiaj ,by napisac ,ze pewnie poszlas szukac kota

Male toto ,pisz co potrzebne poza morzem milosci?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jaaana pisze:Czy takiemu maluchowi można zapodać Fiprex na kark? Tak troszkę.
evalla pisze:No i będzie nowy kot na nowy wątek bo ten już dobiega setki
![]()
![]()
A ktorego chcesz??jaaana pisze:evalla pisze:No i będzie nowy kot na nowy wątek bo ten już dobiega setki
![]()
![]()
Dokładnie![]()
Tylko dlaczego nie mogę mieć kota tego, którego chcę?
anulka111 pisze:jaaana pisze:Czy takiemu maluchowi można zapodać Fiprex na kark? Tak troszkę.
Nie dawaj.
Niby Frontline to samo co fiprex,z tym ,ze po Fiprexie raz podanym dwa moje koty stracily sporo siersci w miejscu podania do lysej skoryStracily ja po paru dnaihc ciezko bylo skojarzyc i mozna bylo wziac za grzybice bo takie lyse owale sie zrobily
i swedzace ,bo drapaly.
nigdy wiecej fiprexu nie dam
No dobra ide na konto sprawdzic moje aktywajaaana pisze:anulka111 pisze:jaaana pisze:Czy takiemu maluchowi można zapodać Fiprex na kark? Tak troszkę.
Nie dawaj.
Niby Frontline to samo co fiprex,z tym ,ze po Fiprexie raz podanym dwa moje koty stracily sporo siersci w miejscu podania do lysej skoryStracily ja po paru dnaihc ciezko bylo skojarzyc i mozna bylo wziac za grzybice bo takie lyse owale sie zrobily
i swedzace ,bo drapaly.
OK, nie dam.
Chociaż moim nie zaszkodził, ale toto takie małe... Zapomniałam już, jak maluchy wyglądają i co się z nimi robi
anulka111 pisze:No dobra ide na konto sprawdzic moje aktywajaaana pisze:anulka111 pisze:jaaana pisze:Czy takiemu maluchowi można zapodać Fiprex na kark? Tak troszkę.
Nie dawaj.
i swedzace ,bo drapaly.
OK, nie dam.
Chociaż moim nie zaszkodził, ale toto takie małe... Zapomniałam już, jak maluchy wyglądają i co się z nimi robisprawdze ,czy mi cos dla babla starczy
anulka111 pisze:zerknij w pw
jaaana pisze:anulka111 pisze:zerknij w pw
Zerknęłam
jaaana pisze:... Zapomniałam już, jak maluchy wyglądają i co się z nimi robi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości