Kicia przygarnięta! Jest TDT! Trzymajcie kciuki!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 11, 2011 11:44 Re: Pilny dom tymczasowy -Gdańsk

Zapytam i sprawdzam

TrisK

Od: Pon paź 12, 2009 9:30

Post » Nie gru 11, 2011 11:54 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

napisałam pw -przeczytaj koniecznie

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie gru 11, 2011 12:01 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

Pani Małgosia może podjechać po kotke do Warszawy!

TrisK

Post » Nie gru 11, 2011 12:09 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

No i przydałby się tymczasowy tymczas dla kici lokalnie, na czas załatwiania transportu!
Ktokolwiek??

TrisK

Post » Nie gru 11, 2011 14:02 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

Wizyta zaliczona.

Pani Małgosia rzeczywiście jest OK :ok:

2 sunie, jedna wyżlica, jedna wielorasowa ze schroniska, kotek ze schroniska.
Pani jest zawsze w domu. Kotek właściwie nie wychodzący... Korzysta z kuwety. Ogrodzenie bardzo szczelne a Pani Małgosia wychodzi z kotkiem na 15 minut...
Ma nadzieję, że stado bez problemu się dogada... Gdyby był problem na pewno nie odda do złego domu...
Bardzo miła i ciepła osoba.

W kwestii transportowej. Rozmawialiśmy z Pani Małgosią i z Reniferem (mój TŻ). On w tym tygodniu na pewno nie będzie mógł podjechać. Może udałoby mu się zorganizować na przyszły tydzień wyjazd służbowy do Tczewa i wstąpić do Gdańska po koteczkę.

Przepraszam za chaotycnze zeznania, ale jesteśmy w biegu, musimy znowu wychodzić (paln jest napięty :mrgreen: )

Zwierzaki pani Małgosi są fajne, widać, że są kochane, zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie...

Jakby co to jesteśmy w kontakcie.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie gru 11, 2011 14:33 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

Trisk, odpchlij i odrobacz koteczke przed wyjazdem. Kciuki za powodzenie calej akcji i za adaptacje kici w nowym miejscu, obu Pani miala dobre serce i dala koteczce czas na aklimatyzacje, bo pewnie chwilke potrwa zanim kotunia przyzwyczai sie do nowej sytuacji :ok: kicia jest dosc ostrozna w stosunku do obcych, ale swoim pozwala na wszytsko :ok:

apropo transportu zapytajcie forumowa Evalle, czesto jezdzi na trasie gda-wawa

memberlist.php?mode=viewprofile&u=17647
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie gru 11, 2011 15:47 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

No to super naprawdę :)
Strasznie dziękuję za sprawdzenie!
Koteczka odbędzie odpchlenie i odrobaczenie jutro już pewnie, odpchlacza kupię więcej, żeby nawet na jej mamusię starczyło - bo znów ma przy ogonku wyłysienie - mamusia nie kicia z tematu (na ile czasu takie zabiegi wystarczają??)

Zastanawaimy sie z TZ moim czy nie nabyc jej też na podróż jakiegoś środka "podróżnego" na wszelki wypadek. Macie jakies może sprawdzone i bezpieczne środki??
Tak, żeby była spokojniejsza i nie dostała choroby lokomocyjnej...

Termin po świetach może byc jak nabardziej. Będzie nawet więcej czasu, żeby się ogarnąć.
Oczywiście prosimy o wczesniejszy kontakt kiedy dokładnie, żeby sie zgrać na spokojnie i z pewnym wyprzedzeniem, jeżeli sie nie da jakiegoś chwilowego tymczasa jej wcześniej załatwić, coby ją złapać, ogarnąć i przygotować do podróży. W razie czego dowieziemy małą w dogodne dla męża miejsce.

No ten tymczas toby sie przydał, żeby ją bezpiecznie przechowac do transportu...
Martwię się, że coś się jej może stac w międzyczasie. Świat nie jest bezpiecznym miejscem...

Fajnie, że sie sprawa pomału klaruje :)

TrisK

Post » Nie gru 11, 2011 15:50 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

Super wiadomość :ok: No byłby fajnie jakby ktoś kicię wziął na TDT do czasu wyjazdu. Może napisz w tytule.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie gru 11, 2011 16:08 Re: Kicia przygarnięta! - Szukamy transportu z Gdańska do Wawy!

dopisz w tytuł "pilnie chwilowy DT GDAŃSK"

Patmol

Post » Nie gru 11, 2011 21:11 Re: Kicia przygarnięta! - PILNIE chwilowy DT GDAŃSK

Marea... Ty nie dasz rady jej wziąć?
Tylko do czasu wyjazdu...

Ja wiem, bezczelna jestem, ale tu się trochę człowiek bezczelności uczy :wink:

Chodzi mi tylko o jej dobro.
Ty i tak już do nieba idziesz za to co dla nich zrobiłaś :kotek:

TrisK

Post » Nie gru 11, 2011 21:30 Re: Kicia przygarnięta! - PILNIE chwilowy DT GDAŃSK

Jest bardzo duża szansa, że Renifer pojedzie do Tczewa w przyszłym tygodniu, wtedy wystarczyłby TDT na nieco więcej niż tydzień. Może gdzieś by się kotuńcię jednak udało przetrzymać :roll: :oops: .
Tyle już się poukładało. Szkoda kici :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie gru 11, 2011 23:29 Re: Kicia przygarnięta! - PILNIE chwilowy DT GDAŃSK

Trzymajmy kciuki... A nóż i na to starczy tego fuksa?

TrisK

Post » Pon gru 12, 2011 7:21 Re: Kicia przygarnięta! - PILNIE chwilowy DT GDAŃSK

TrisK widziałaś ?
Marlon pisze:Przed chwilą wróciłam z Warszawy, 19 jedzie tam moja siostra, może przewieźć kotkę. Podaje nr tel w wiadomości.

to jest na tym drugim wątku -gdzie jest Twoja prośba o transport

Patmol

Post » Pon gru 12, 2011 12:00 Re: Kicia przygarnięta! - PILNIE chwilowy DT GDAŃSK

Gdzie wątek już nie wiem, poproszę o linka to ładnie podziękuję.
Marlon napisała też jednak na PW więc się będę kontaktować. Dzwoniłam, ale na razie poza zasięgiem.

TrisK

[poprzednia][następna]