Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 12:46 Re: kociak Lipton -na długie jesienne i zimowe wieczory-pokochaj

Lipton już porasta, jutro drugie szczepienie...
Ostatnio edytowano Wto lut 16, 2010 12:50 przez halbina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lut 16, 2010 12:48 Re: kociak Lipton -na długie jesienne i zimowe wieczory-pokochaj

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw mar 25, 2010 20:46 Re: kociak Lipton -na długie jesienne i zimowe wieczory-pokochaj

Ciekawostka, dostałam email od pańci Behemotka vel Benka:

Witam,
Beniu rośnie jak na drożdżach, apetyt mu dopisuje. Ostatnio odwiedziliśmy dzieci w Akademii indygo (przedszkole dla dzieci), gdzie Beniu był gościem honorowym. Obawiałam się, że dzieci będą za dni biegać i go męczyć, ale moje obawy były bezpodstawne. Na początku powiedziałam dzieciom parę słów o Beniu, że jest mały i nie można przy nim krzyczeć i wykonywać gwałtownych ruchów, bo będzie się bał i już do nich nie przyjdzie. W tedy przyniosłam Benia do sam zwiedzał sobie sale, a dzieci go obserwowały. Zajęcia się udały, Beniu po zwiedzeniu sali sam przyszedł do dzieci i pozwolił się pogłaskać.
Przesyłam adres strony gdzie są zdjęcia z tych zajęć:
http://indygo.info.pl/galeria/index.php?Qwd=./Zaj%EAcia%20z%20kotem%20dla%20dzieci&Qif=P1100510.JPG&Qiv=thumbs&Qis=M

Uczęszczam na warsztaty dziennikarskie i opowiedziałam na nich, że Benia wzięłam z Pani Fundacji i Pani dziennikarka była zachwycona Pani poświęceniem i oddaniem w sprawie zwierząt i prosiła mnie, abym się Pani zapytała czy mogłaby z Pania przeprowadzić reportaż na Pani temat. To jest telewizja zabrzańska, a program ma nazywa się "Ludzie pozytywnie zakręceni".
Mam jeszcze jedno zapytanie do Pani, w związku z tą gazetą. Prowadzę w tej gazecie rubrykę odnośnie adopcji zwierząt i zastanawiałam się czy mogłabym umieścić w niej zdjęcia Pani zwierząt.
Pozdrawiam
Ania z Beniem"

sławna będę jak nic... :P
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw mar 25, 2010 20:58 Re: kociak Lipton -na długie jesienne i zimowe wieczory-pokochaj

Liptonek cudowny po prostu...jak poszukiwania domku?

Kasix.a

Od: Sob wrz 12, 2009 12:25

Post » Czw mar 25, 2010 21:02 Re: kociak Lipton -na długie jesienne i zimowe wieczory-pokochaj

ano nijak... zasiedział mi się kocurek... http://picasaweb.google.pl/halbina40a/KotyKoty# w albumie Lipton i resztka stadka oraz koty fundacyjne
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt mar 26, 2010 9:20 Re: kociak Lipton -na długie jesienne i zimowe wieczory-pokochaj

Trzeba by kocurkowi tytuł wątku zmienić na wiosenny :)

Śliczny jest :1luvu:

:ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Nie lip 11, 2010 0:07 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie lip 11, 2010 0:09 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Uwaga, w sobotę Lipton został zabrany przez pana Piotra z Gliwic. Ma zamieszkać z kolegą. Trzymać kciuki za Liptona, bo na początku może być wycofany i strachliwy... no i żeby się kocurki dogadały! :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie lip 11, 2010 22:26 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

halbina pisze:rok u mnie... ale nie jest dobrze, już o 6.00 miałam sms, że rezydent gania Liptona i że się boją o jego zdrowie, potem był drugi, czy mogą go odwieźć przed 12.00... napisałam im, że jestem do 14.00 w domu, potem wieczorkiem po 20.00 po akcji, ale że naprawdę muszą dać im parę dni... Lipton pachnie stadem zwierząt (15!), więc trudno się dziwić, że rezydent poczuł się zagrożony... i że broni swojego terytorium... na razie kot został... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Sob lip 17, 2010 20:04 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

Pan Piotr postanowił powalczyć, choć było ciężko... Lipton nie jadł i nie załatwiał się kilka dni...
Minął tydzień dziś.
I...

Wieści z domu Liptona, optymistyczne!

"Z Liptonem jest juz coraz lepiej, choc w dalszym ciągu jest strachliwy.
Z Maksem sie dogadują nawet nieźle. W załączniku przesyłamy zdjęcia
Liptona w nowym domu :) Z czasem bedzie więcej :) "

Obrazek

Obrazek

teraz chyba można odetchnąć... :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Sob lip 17, 2010 20:11 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

O jakie dobrz wieści.Lipton w końcu się zaczyna aklimatyzować :mrgreen: :ok: :1luvu:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob lip 17, 2010 20:50 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

:ok: :ok: :ok:

DG32

Od: Nie maja 04, 2008 15:09

Post » Sob lip 17, 2010 20:52 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

Dobrze , że dali mu szansę . Trzymaj się malutki .

BIANKA 1

Od: Wto lis 13, 2007 6:06

Post » Sob lip 17, 2010 22:39 Re: Majowy kawaler szuka domku nie tylko na wiosnę. Lipton Śląsk

Liptonek zasłużyl na domek...długo czekal
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

[poprzednia][następna]