Józefów-Otwock: Gracja - zwrot z adopcji :-(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 27, 2013 10:17 Re: Józefów, Otwock - DS/DT nowe bidy...

Monika, nie wyświetla się link u mnie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 27, 2013 10:29 Re: Józefów, Otwock - DS/DT nowe bidy...

Są na stronie internetowej Urzędu Miasta Józefowa http://www.jozefow.pl , w aktualnościach. Są zdjęcia.
Kocięta są w kolorach chodliwych:

Obrazek

Widac coś?

Jeszcze raz link: http://www.jozefow.pl/WWW/AKT/130827A/info.html

To M. z Radachówki dala mi cynk o zwierzaczkach, napisałam o nich na lokalnym forum. Poprosiłam też M. żeby ogłosili kocieta na fanpage-u Jozefowa na FB.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Wto sie 27, 2013 10:32 Re: Józefów, Otwock - DS/DT nowe bidy...

Monika, a to nie są dzieci od tych kotów cośmy prawie zgarnęły? Tych z właścicielką. Miała zadzwonić i wykastrować za darmo!!!
Piękne są. Przepiękne. Jeszcze oczka nie do końca wybarwione. Powinny szybko domy znaleć.
A u mnie miejsca brak.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 27, 2013 10:40 Re: Józefów, Otwock - DS/DT nowe bidy...

Nie wiem. Raczej nie, bo te koty są miejscowe, zgarnięte z terenu Józefowa. Jeżeli kojarzę okolicę - to niefajna: w pobliżu ruchliwa Wiązowska, teraz jeszcze bardziej ruchliwa przez zamknięty most na Świdrze, wszyscy gnają do Otwocka przez Mlądz...

Napisalam do M. że mogę pożyczyc klatkę i poopiekowac się maluchami, żeby tylko straż pozwoliła im pomieszkać chwilę u siebie.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Wto sie 27, 2013 13:16 Re: Józefów, Otwock - DS/DT nowe bidy...

Monika, napisz w tytule ,że to kolorowe dzieci i małe są. Napisz,że schron je czeka jak DT nie znajdą. Jak sie nie zmieści to usuń nasze okolice .
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 27, 2013 13:26 Re: Józefów, Otwock - DS/DT nowe bidy...

piękne koteczki, rzeczywiście przydałaby się zmiana tytułu wątku a przede wszystkim wydarzenie na facebooku! takie kociaki na facebooku znajdą chętnych w mig, oczywiście połowa odpadnie w weryfikacji, ale druga połowa się nada a to zawsze coś :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto sie 27, 2013 13:28 Re: Józefów, Otwock - DS/DT nowe bidy...

Sama tamtędy teraz jeżdżę, ze spokojnej okolicy zrobiła się prawie Marszałkowska. :(
Teoretycznie po rude dziewczynki kolejki powinny się ustawiać.Przy okazji i reszta rodzeństwa moze zdobyć popularność. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sie 27, 2013 13:36 Re: 4 kociaki rude i szylka DOM PILNIE! grozi im schron! str

Małe są na FB (na fanpage'u Miasta)

https://www.facebook.com/notes/j%C3%B3zef%C3%B3w-miasto/przygarnij-kotka/626693130695177

Kto ma FB - prosba o rozpowszechnianie!

Straż miała sie do mnie odezwać - na razie cisza...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Wto sie 27, 2013 14:31 Re: 4 kociaki rude i szylka DOM PILNIE! grozi im schron! str

daj ogłoszenie na gumtree, tablica- w ciągu kilku dni rude znajdą ds.

Jakiś obłęd z chętnymi do adopcji właśnie rudych,dzwoni milion osób - nie wszyscy oczywiście nadają się na ds jakiegokolwie kota-trzeba mocno przetrzepać chętnych.

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Wto sie 27, 2013 14:35 Re: 4 kociaki rude i szylka DOM PILNIE! grozi im schron! str

i zrobić wizytę Przed A jeśli dom sie zdecyduje a później Po A :oops: koniecznie. Sorry, ze się wtrącam ale teraz jest tylu nieuczciwych ludzi :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto sie 27, 2013 19:15 Re: 4 kociaki rude i szylka DOM PILNIE! grozi im schron! str

kasia1568 pisze:i zrobić wizytę Przed A jeśli dom sie zdecyduje a później Po A :oops: koniecznie. Sorry, ze się wtrącam ale teraz jest tylu nieuczciwych ludzi :evil:

Moniki uczyć nie trzeba. Trzepie domy jak mało kto! Nie martw się.
Ale koty są w SM i może nie mieć wpływu na to co zrobią. Dlatego DT potrzebny PILNIE!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 27, 2013 19:51 Re: 4 kociaki rude i szylka DOM PILNIE! grozi im schron! str

Wiadomość z FB :

"Trzy rude kotki już znalazły nowy dom, została jeszcze bura koteczka. Moim zdaniem najfajniejsza. Gdy robiłam zdjęcia nie uciekała, dała się głaskać i prawie zasnęła mi na kolanach"

Akurat ta kociczka ma kiepskie oczka :( . Martwię się, jutro zajrze do strazy co z nią...

Obrazek
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Wto sie 27, 2013 20:10 Re: Józefów-Otwock mała buraska PILNIE! DS/DT

:1luvu: :1luvu: tak tylko wspomniałam. Super, ze kotki w domkach- trzymam kciuki za cudny domek dla buraski ślicznej :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro sie 28, 2013 7:05 Re: Józefów-Otwock mała buraska PILNIE! DS/DT

Jej weta trzeba i to szybko by obejrzał, antybiotyk zaordynował. Wiesz, Moniczka jak to bywa z oczkami.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 28, 2013 10:02 Re: Józefów-Otwock mała buraska PILNIE! DS/DT

Podjechałam do straży - mała żywotna i energiczna choć malusieńka strasznie, mniejsza niż jej bracia (bo wszystkie rudasy okazały się kocurami). Zawiozłam małą do weta: początki kk, ale tylko spojówki czerwone, nos i uszy czyste. Oczka przemyte, posmarowane maścią z erytromycyną, uszy wyczyszczone na wszlki wypadek. Wzięłam tę maść "na wynos" z planem, że choć raz dziennie wpadnę i posmaruje jej te ślipia.
Jak tylko odwiozłam ja z powrotem, pojawił się chętny starszy pan i, pomimo informacji że miaulenstwo wymaga leczenia, zabrał ją. Dostał instrukcję co do leczenia i odrobaczenia jak tylko małej się poprawi (i późniejszej sterylizacji oczywiście),trochę żwirku i paczkę kocięcych chrupek.

Bądź szczęśliwa buraniu!
Obrazek Obrazek

Chatte

[poprzednia][następna]