Długowłosy, rudy Czaruś.Mela, Gucia i Bohun.Czaruś chory..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 14, 2012 22:30 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

Tak jak napisałam, Pusia jest śliczną, zadbaną kotką i w trosce też o nią pisałam o testach w kontekście kontaktów z kotem znajomych.Nie ma sensu jej szczepić jeśli zdrowa i będzie miała kontakt ze zdrowym kotem.Jeśli ma FeLV+( odpukać!!!) to szczepić nie wolno, o tym też pisałam.
Bardzo zawsze optuję za dwoma kotami w domu, to dobre dla nich, dla ich zdrowia psychicznego i fizycznego, oraz dla ludzi.Forum jest dobrym miejscem dla poszukiwań, koty są pod opieką weta, wiadomo wszystko o ich charakterze, podpisuje się umowę, która jest korzystna dla obu stron.Polecam.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sty 14, 2012 22:57 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

nie masz ci zadnego nad owego, poki co! :lol: :wink: :wink: :wink:

jo_mal

Od: Sob sty 14, 2012 19:24

Post » Sob sty 14, 2012 23:00 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

tak jak napisalam wyzej w kolejnosci najperw TESTY, potem szczepienia

pozegnam sie gdyz nie bede sledzic watku z powodu dosc intensywnego trybu zycia,
a co do wyboru innych kotow - jak to w zyciu bywa - musi byc to cos, aby zwiazek stworzyc - jak w wyborze partnera, trudno komus doradzic to, czy tamto.....( tego czy tamtego!) :oops: :oops: :oops: jam puchatym rudzielcem wiedziona :))))

jo_mal

Post » Nie sty 15, 2012 1:02 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

O. I ja również bardzo się cieszę. W końcu to nie jest istotne, komu dokładnie przypadnie Czaruś. Ważne, żeby miał dobre warunki i kochających, odpowiedzialnych dużych ;) Trzymam kciuki.
Jest ogrom kotów, które można przygarnąć i którym można pomóc.

gdyby jednak coś się nie udało, bo tak bywa, to u mnie cały czas jest miejsce :)
Obrazek Stefanek Obrazek Bombuś

295955

Od: Pon gru 26, 2011 14:12

Post » Nie sty 15, 2012 1:19 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

postnowilam przeczytac watek o CZarusiu, i....przypalilam i bigos i garnek - fuj! zanim sie wywietrzy to jeszcze cos poczytam...

A Kicia Pusia skorzysta, bo swieci sie swiatlo i mozna zabawki pomeczyc. To, czego mi wlasnie brakuje to kota, ale na kolankach teraz...eh,Kiciorki !
Pusia słodka, zawsze biegajaca, rozrabiajaca, jest wszedzie gdzie kot moze byc, ufna i mila - jednak nie MYZIA...um,...taka mi szkoda wlasnie... A na psoci tyle, ze wystarczy za kotków 5, smietki, miski w lazience, papiery na biurku, ws z y s t k o- szach ciach mach i wyswietla sie usmieszek zywego sreberka, tez bym jej nie oddala, za nic!

jo_mal

Post » Nie sty 15, 2012 2:55 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

przeczytałam, chyba wszystko :D :1luvu:
pozdrawiam
serdecznosci :1luvu:

jo_mal

Post » Nie sty 15, 2012 6:07 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

jo_mal pisze:postnowilam przeczytac watek o CZarusiu, i....przypalilam i bigos i garnek - fuj! zanim sie wywietrzy to jeszcze cos poczytam...

A Kicia Pusia skorzysta, bo swieci sie swiatlo i mozna zabawki pomeczyc. To, czego mi wlasnie brakuje to kota, ale na kolankach teraz...eh,Kiciorki !
Pusia słodka, zawsze biegajaca, rozrabiajaca, jest wszedzie gdzie kot moze byc, ufna i mila - jednak nie MYZIA...um,...taka mi szkoda wlasnie... A na psoci tyle, ze wystarczy za kotków 5, smietki, miski w lazience, papiery na biurku, ws z y s t k o- szach ciach mach i wyswietla sie usmieszek zywego sreberka, tez bym jej nie oddala, za nic!

Wyjątkowa, słodka kotunia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie sty 15, 2012 7:49 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

295955 pisze:O. I ja również bardzo się cieszę. W końcu to nie jest istotne, komu dokładnie przypadnie Czaruś. Ważne, żeby miał dobre warunki i kochających, odpowiedzialnych dużych ;) Trzymam kciuki.
Jest ogrom kotów, które można przygarnąć i którym można pomóc.

gdyby jednak coś się nie udało, bo tak bywa, to u mnie cały czas jest miejsce :)

Dziękuję, Agnieszko :1luvu:
Nie lubię dokonywać takich wyborów, Bazyli też miał kilka propozycji, w tym forumowe, pojechał do Hans, myślę, że to była dobra decyzja.

ewar

Post » Nie sty 15, 2012 22:21 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

hm, taka mala ciekawostka - kiedy brałam Pusie owszem, puchatka z niej byla, ale nie podejrzewalam, ze sie to utrzyma po okresie n iemowlecym. Puchatosc sie utrzymala, trudno mowic o predluzanym futerku, ale o futerku mieciukim, siersciutkim, nie jak dachowce, na pewno. I ogonek mysi rowniez staje sie powoli puchaty :) slicznie jej z tym :)

jo_mal

Post » Wto sty 17, 2012 6:12 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

Szkoda tylko, że motywem zalogowania się jo_mal była chęć odwetu na mnie.
Cyt. "prosze sprwadzic watek na forum, uznalam za stosowne poinformowac o wydarzeniu na forum".
Agnieszko ( 295955),Tobie gratuluję klasy i bardzo dziękuję :1luvu:
Dziękuję wszystkim za odwiedziny na wątku, kibicowanie Czarusiowi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Wto sty 17, 2012 10:28 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

No to chyba czekamy na zdjęcia Czarusia w nowym domku :D

Ewo ja jestem świadoma tego, że chcesz dla kota jak najlepiej. Jesteś rewelacyjnym DT, bardzo podziwiam to, co robisz dla mruczków, więc o co tu się gniewać i odwetować... użytkowniczka jo_mal wykazała się po prostu czystym egoizmem. Szydło wyszło z worka.

Jeśli znajdzie się u Ciebie kolejny "plusik" o charakterze Czarusia, proszę pamiętaj o mnie. Bo pomimo tego, że kotków FelV+ nie jest mało, jest mi ciężko znaleźć tego odpowiedniego dla Stefana :)

295955

Post » Wto sty 17, 2012 17:48 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

Ewuniu, już sie kompletnie pogubiłam :?
Jak aktualnie wygląda sytuacja Czarusia? Ma nowy domek czy nadal szuka?

Oczywiście przesyłam moc głasków dla kiciunia i pozostałych koteczek także :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto sty 17, 2012 19:19 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

No właśnie, jest już domek dla ślicznotka?

psotny kot

Od: Pt sty 13, 2012 20:22

Post » Wto sty 17, 2012 23:19 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

zostalam odesłana na forum przez Panią....

ręce opadają......

jo_mal

Post » Śro sty 18, 2012 1:03 Re: Długowłosy, rudy Czaruś.Syberyjczyk?FeLV+.Szukamy domku.

jo_mal zajmij się proszę czymś konstruktywniejszym niż zaśmiecanie wątku. od takich wyrzutów masz pw.

również czekam na wieści! :D

295955

[poprzednia][następna]