Rzeczywiście, na forum (i poza) jest kilka kotów perskich, ale wszystkie dorosłe. Tym niemniej, podaję, bo może rzeczywiście przy którymś serce szybciej zabije
viewtopic.php?f=1&t=132846&start=375 Nie przestrasz się pierwszych zdjęć

Kot był w baardzo złym stanie, ale już odchuchany i wygląda przepięknie, na dniach był kastrowany. Śląsk
viewtopic.php?f=13&t=133415 Pięknie umaszczony pers, jeden z najładniejszych, jakie widziałam. Niestety, to jest kot-wyzwanie, pod względem jego psychiki. Wymagania co do przyszłego właściciela jasno sprecyzowane, ale taka jest konieczność, po tym, co przeszedł

Okolice Warszawy
viewtopic.php?f=1&t=130367 Gdański "persik" spod krzaczka. Aktualnie zdrowy, ale niestety prawdopodobnie z nawracającym kocim katarem. Trójmiasto
viewtopic.php?f=1&t=129969&start=375 Aktualnie zostały 4 persy, dziewczyna i 3 chłopaków. Wykupione z pseudohodowli, nie ma aktualnych zdjęć, ale mogę podać kontakt do odpowiedniej osoby. Warszawa
Z tego co wiem, to są jeszcze 2 inne, tutaj nie ma ich wątków. Pewności nie mam, czy nadal aktualne, tak więc niech koleżanka najpierw przejrzy te

Od siebie dodam, że bardzo lubię patrzeć na zdjęcia Kaszmira

z pierwszego wątku