Dom dla małego długowłosego kociaka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 23:10 Dom dla małego długowłosego kociaka

Jak w temacie znajoma szuka kociaka w typie persa. Chciałaby małego kociaka ale moze w jakimś dorosłym się zakocha :?: To nie wykluczone jednak na ten moment upiera się przy kociaku. Płeć jest obojętna ważne aby sierść miał długą. A teraz trochę o warunkach. Mieszkanie 2 pokojowe w bloku okna zabezpieczone w domu jeden wykastrowany kocur i pies nie ma dzieci uwielbia zwierzęta. Obecny kot jest karmiony puriną nie jakimiś tanimi karmami więc i ten też będzie tak jadał. Zgadza się na wizytę oraz sterylizację.
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Od: Nie lis 15, 2009 11:33

Post » Wto lis 08, 2011 17:29 Re: Dom dla małego długowłosego kociaka

Obrazek

Obok persa to ta kicia raczej nawet nie stała, ale ma przydługą sierść, jest młoda-ok 4 miesiące a do tego ślicznie umaszczona i baaardzo potrzebująca domu!!! Jest to kociczka:)

Transport jakoś by się zorganizowało...

Więcej o kici na wątku viewtopic.php?f=1&t=135290&start=0

pytania do mnie na PW:)
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto lis 08, 2011 18:29 Re: Dom dla małego długowłosego kociaka

Może być ciężko z perskim kociakiem do adopcji, ale podnoszę, bo wątek coś spada
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Śro lis 09, 2011 9:14 Re: Dom dla małego długowłosego kociaka

Rzeczywiście, na forum (i poza) jest kilka kotów perskich, ale wszystkie dorosłe. Tym niemniej, podaję, bo może rzeczywiście przy którymś serce szybciej zabije :wink:

viewtopic.php?f=1&t=132846&start=375 Nie przestrasz się pierwszych zdjęć :wink: Kot był w baardzo złym stanie, ale już odchuchany i wygląda przepięknie, na dniach był kastrowany. Śląsk

viewtopic.php?f=13&t=133415 Pięknie umaszczony pers, jeden z najładniejszych, jakie widziałam. Niestety, to jest kot-wyzwanie, pod względem jego psychiki. Wymagania co do przyszłego właściciela jasno sprecyzowane, ale taka jest konieczność, po tym, co przeszedł :( Okolice Warszawy

viewtopic.php?f=1&t=130367 Gdański "persik" spod krzaczka. Aktualnie zdrowy, ale niestety prawdopodobnie z nawracającym kocim katarem. Trójmiasto

viewtopic.php?f=1&t=129969&start=375 Aktualnie zostały 4 persy, dziewczyna i 3 chłopaków. Wykupione z pseudohodowli, nie ma aktualnych zdjęć, ale mogę podać kontakt do odpowiedniej osoby. Warszawa

Z tego co wiem, to są jeszcze 2 inne, tutaj nie ma ich wątków. Pewności nie mam, czy nadal aktualne, tak więc niech koleżanka najpierw przejrzy te :) Od siebie dodam, że bardzo lubię patrzeć na zdjęcia Kaszmira :wink: z pierwszego wątku :wink:

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Śro lis 09, 2011 10:09 Re: Dom dla małego długowłosego kociaka

tutaj od wyboru do koloru :arrow: http://mojekoty-bydgoszcz.blogspot.com/

z mojej strony oferuje transport :D
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22