POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 05, 2011 12:51 POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

Kochani, pomoc w odkoceniu nadchodzi :) Ze starego ogłoszenia naszego tymczasa mam rodzinkę której zaproponowałam pomoc w znalezieniu koci. Pisałam juz na FB, ale stwierdziłam, ze im więcej propozycji tym większa szansa, ze jakiegoś kociora wybiorą więc jeśłi macie futro odpowiadające opisowi proszę o zdjęcia i krótkie opisy.

Krótki opis poszukiwanego:

umaszczenie szary whiskas, nie ważna płeć, wiek młody, preferowane po kastracji, miziak, lubiący głaskanie i dajacy się wziąć od czasu do czasu na ręce WAŻNE w domu są dzieci (2 i 5 lat) znęcać się szarpiąc za ogon nie będą, ale kocio powinien dzieci lubić.

Pozdrawiam
Beata

BetkaiPablo

Od: Wto paź 05, 2010 14:05

Post » Sob lis 05, 2011 13:05 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

iwona66 pisze:
hanelka pisze:Łyskasiki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda że ładne :1luvu:

nawet rodzeństwo :mrgreen:
ale dzieci to one w życiu nie widziały :(
to choć hopsnę :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lis 05, 2011 17:07 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

Cai pisze:Witam

W trybie pilnym poszukujemy domu dla trzech kotek (mamusia 3 lata i dwie córeczki po 2 lata), wszystkie wysterylizowane.

Sytuacja jest tragiczna, zwierzęta zostały wychowane w mieszkaniu w bloku (niewychodzące) i pewnie trafią do schroniska albo na dwór po eksmisji ich właścicieli w czwartek, aktualnie mam je w biurze w którym zostać na stałe nie mogą. Prosimy o pomoc dla tych sierot, zwierzęta jak zwykle niewinne, nie wiedzą co się dzieje, są strasznie przestraszone i zdezorientowane, ale zdrowe, przylepne i prześliczne (ciekawe umaszczenie). W sumie zwierząt było 7, 2 psy i 5 kotów, dla psów dom już znaleziono, dwa kocurki, dzięki koleżance z pracy, trafią dzisiaj do nowego lokum, natomiast brakuje nam już pomysłów co zrobić z tą trójką.

Odpowiem na wszystkie pytania. Numer telefonu na priv. Kotki do odebrania w Warszawie (Śródmieście), lub kwestia umówienia.
Proszę, wręcz błagam o pomoc i kontakt, nie chcemy, żeby te domowe stworzenia trafiły teraz do schroniska na Paluchu, lub gorzej, bo na ulicę w zimie.

Poniżej zdjęcia kotek (na ostatniej fotce dwie siostry, na pierwszej mama z córcią)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

viewtopic.php?f=13&t=134845
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Sob lis 05, 2011 21:29 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

Obrazek

Kociak z tego tematu: viewtopic.php?f=1&t=135290&p=8164515#p8164515

Płeć chwilowo nieznana - ale skoro dla rodzinki to bez różnicy to może łatwiej będzie o obiektywną ocenę urody :lol:
wiek 4-5 miesięcy, kociak niestety żyjący na podwórku jak na razie, jednak gdyby rodzina była pewna, że chce konkretnie jego i tylko jego "przysposobimy" (wizyta u weterynarza-odrobaczenie/odpchlenie itp) kociaka, bo jest oswojony, a myślę, że kwestia dostosowania się do rodziny to kilka dni, ze względu na odpowiedni wiek.

kotek jest baaardzo ciekawski i raczej cierpliwy - widział mnie drugi raz w życiu podszedł na odległość może 1 metra i pozował do zdjęć 8O ...

Jeśli chodzi o jego stan to ma piękne futerko i w ogóle cudnie wygląda, jest okrąglutki i milutki! za stosunek do dzieci nie ręczę, ale patrząc na to, że jest "podwórkowy" i oswojony, to z dziećmi spotkał się na pewno, gdyż widziałam tam dzieci...
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pon lis 07, 2011 18:48 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

Obrazek

Obrazek

4 miesięczna kotka w typie whiskasa. Wychowana w domu, nigdy nie wychodziła. Bardzo przyjazna do ludzi, spokojna, wychowana wśród innych kotów i psów. Jeden z naszych psów jedzie do Warszawy, więc z transportem nie było by problemu.
Obrazek

rotek_

Od: Nie wrz 30, 2007 12:06

Post » Wto lis 08, 2011 17:05 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

:kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 08, 2011 21:06 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

Ładne te Wasze koty, takie srebrzyste.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pon lis 21, 2011 19:41 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

A burasie też będą brane pod uwagę?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto lis 22, 2011 7:34 Re: POSZUKIWANY - Szary Whiskas [Warszawa]

Dostaliśmy takiego meila z prośbą o pomoc w znalezieniu domu kociętom.

Witam, czy moglibyscie zamiescic na waszej stronie i na fb takie ogloszenie??
"Dwie kotki i jeden kocurek szukają kochającego domu i odpowiedzialnych opiekunów. Maluchy są bardzo ze sobą zżyte, dlatego mile widziana jest potrójna adopcja. Są odrobaczone i zdrowe. Korzystanie z kuwety nie sprawia im żadnej trudności, są bardzo grzeczne i przymilne.

Maluchy uwielbiają się razem bawić, są pełne życia i energii. Są bardzo przyjazne, nie boją się ludzi. Wspinają się na kolana i zaczepiają żeby się z nimi bawić :).
Kociaki mogą być adoptowane tylko jako koty domowe. "

kontakt: m.bartoszewska@hotmail.com

Myślę,że sprawa podwójnej -ba nawet potrójnej adopcji jest do omówienia , nieznam niestety ich stosunku do dzieci .
Kocięta są ładne , może wpadną w oko -ale nie wiem , kto jest kto :roll: ale chyba bury -kocurek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31