2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 01, 2011 13:00 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

Uratowane od syna właścicielki, która zmarła, a była sąsiadką mojej cioci- Syn planował się ich pozbyc w okrutny sposób.Szczegóły straszne :( Ciocia zabrała je do siebie, ale niestety jest uczulona,ma astmę i nie moze ich zatrzymać. W grę wchodzi tylko schronisko :(( Koty są śliczne - dorosłe 6 letnie, wykastrowane, bardzo dobrze utrzymane, sąsiadka cioci bardzo o nie dbała.Z tego, co wiem, lepiej jak koty pójdą do różnych domów, bo niestety niejednokrotnie dochodziło między nimi do awantur i sąsiadka musiała je trzymać w różnych pokojach.Ale bardzo je kochała i nie chciała się pozbywać żadnego z nich.
Jeden jest biały w szare łatki, drugi czarny.Absolutnie nie agresywne w stosunku do ludzi.
Proszę, pomóżcie!!! Bardzo nie chcemy ich oddawać do schroniska!

kratka

Od: Wto lis 01, 2011 12:43

Post » Wto lis 01, 2011 14:03 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

Ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia :) 3mam kciuki :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lis 01, 2011 16:06 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

CatAngel za niewielką opłatą robi mnóstwo ogłoszeń w necie:
viewtopic.php?f=27&t=117559
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto lis 01, 2011 18:55 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

Bardzo nie chcemy ich oddawać do schroniska!

jak chcecie je oddać na Paluch to lepszym i bardziej humanitarnym wyjściem jest uśpienie
AnielkaG

Post » Wto lis 01, 2011 19:07 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

no przecież napisalam, ze nie chce oddac do schroniska!!! więc nie rozumiem, po co taki komentarz?!! szukam od kilku dni kogos, kto je przygarnie, dlatego dałam ogłoszenie też tu. Zamiast pisać taki bzdurny komentarz może pomyślisz, jak mozesz pomóc?

kratka

Post » Wto lis 01, 2011 19:09 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

W grę wchodzi tylko schronisko

ja umiem czytać
nie mogę Ci pomóc, bo mam w tej chwili 40 kotów w mieszkaniu, część dzięki takim właśnie ludziom jak Ty, którym koty się znudziły i baaardzo nie chcieli ich oddać na Paluch, ale na chceniu się skończyło
AnielkaG

Post » Wto lis 01, 2011 19:14 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro lis 02, 2011 21:01 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

wpisów AnielkiG nie będę komentować, nie po to założyłam ten wątek.
Dla jednego kotka udało mi sie znaleźć dom.Tak bardzo bardzo sie cieszę :D
Żeby jeszcze ten drugi,cudnie czarny kot znalazł swoje nowe dobre miejsce...

kratka

Post » Czw lis 03, 2011 19:07 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

AnielkaG pisze:
W grę wchodzi tylko schronisko

ja umiem czytać
nie mogę Ci pomóc, bo mam w tej chwili 40 kotów w mieszkaniu, część dzięki takim właśnie ludziom jak Ty, którym koty się znudziły i baaardzo nie chcieli ich oddać na Paluch, ale na chceniu się skończyło

Kratka napisała ze pani tych kotów umarła, koty nikomu sie nie znudziły... :(
Ona stara sie je uratowac przed synem tej pani i schronem...Ja przeczytałam tak.

Smutne...trafiam dzis na ktorys z kolei wątek gdzie traktuje sie tak obcesowo
ludzi chcących pomagac....
Większosć ludzi odczytuje słowo "schronisko" zgodnie z jego brzmieniem
jako miejsce gdzie bezdomne zwierze moze sie schronić...
miejsce które ratuje życie...
Niestety...tak nie jest :cry:
Uswiadamiajmy ludzi inaczej...bo niestety budujemy mur :(
Pomagajmy ludziom pomagac, uczmy ich zamiast zniechęcać

Kratko, życzę powodzenia w szukaniu domku
Schronisko dla domowego pluszaka to śmierć :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw lis 03, 2011 19:17 Re: 2 koty uratowane, ale niestety do oddania Warszawa

Podpisuję się pod tym co napisała dune i trzymam kciuki za koteczka :ok:
Duuuużo ogłoszeń jest potrzebnych, wydarzenie na fejsbuku etc. :ok:

mata_hari

Od: Czw wrz 15, 2011 13:17