3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2011 8:19 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Pilnie potrzebny dom tymczasowy lub stały dla kociąt (kocury), które czeka uśpienie (właściwie mowa była o utopieniu...). Dwa bierze już osoba, od której mam namiary (kontakt poniżej), ale pozostałe 3 NIE MAJĄ szans!!!

Koty to mix. kotki norweskiej leśnej i kocurka rasy europejskiej...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kontakt w Bielsku-Białej: inez.baturo@gmail.com

Dodatkowo domu szuka taki piękny kocurek (kuwetkowy):
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Namiar ten sam. W razie czego na PW podam tel. do osoby, która wie coś więcej o tych kotach.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro wrz 21, 2011 8:26 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Zawsze mi się taki kot z grubym marmurkiem marzył, ale cały dzień mnie w domu nie ma a takiemu kociakowi trzeba dużo czasu poświęcać-zresztą mój TŻ by mnie z domu wywalił jakbym kota przyniosła kolejnego :roll: Ale będę za was trzymać kciuki maluchy :ok: :ok:
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Śro wrz 21, 2011 12:02 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Piękny marmurek :1luvu:
Obrazek

katarina75

Od: Wto wrz 08, 2009 10:22

Post » Śro wrz 21, 2011 13:30 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Zdrowe. młodziutkie i takie piękne. :1luvu: Czego chcieć więcej? Podniosę chociaż z nadzieją, że ktoś zaproponuje im tymczas.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro wrz 21, 2011 13:52 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

ewar pisze:Zdrowe. młodziutkie i takie piękne. :1luvu: Czego chcieć więcej? Podniosę chociaż z nadzieją, że ktoś zaproponuje im tymczas.

ewar dla mnie ten wątek jest tragiczny :cry:
Właściciele kotów pozwolili aby te malce przyszły na świat, pozwolili im troszke podrosnąc - kociątka już chodzą, oczka otwarte - a teraz chcą je zabić.

Jestem załamana kazdego dnia po wejściu na forum :cry: :cry: :cry:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro wrz 21, 2011 14:00 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

:(( może ktoś im zrobi allegro? ja się nie znam, ale wydaje mi się, że tam wchodzą częściej ludzie szukający "rasowego" kota i może skusi ich perspektywa wzięcia za darmo :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro wrz 21, 2011 14:02 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

piccolo pisze:
ewar pisze:Zdrowe. młodziutkie i takie piękne. :1luvu: Czego chcieć więcej? Podniosę chociaż z nadzieją, że ktoś zaproponuje im tymczas.

Właściciele kotów pozwolili aby te malce przyszły na świat, pozwolili im troszke podrosnąc - kociątka już chodzą, oczka otwarte - a teraz chcą je zabić.

A myślisz, że ja nie?

ewar

Post » Śro wrz 21, 2011 14:06 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

podniosę chociaż
tez mnie ostatnio takie informacje dobijają :( bo NIC nie mogę zrobić i to właśnie mnie dobija... :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 21, 2011 14:07 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

ewar pisze:
piccolo pisze:

A myślisz, że ja nie?

Wiem, że Ty też dlatego do Ciebie się zwróciłam :cry:

Ten watek o 2 domowych pieszczochach oddawanych bo "alergia" też tragiczny :cry:
I jeszcze wątek Szczytna...

I jeszcze, i jeszcze.....

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro wrz 21, 2011 16:37 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Te dwa domowe z Gdańska chyba będą miały dom.FB to jednak wielka siła.Nie mógłby ktoś tym biedom zrobić?Nie mam tam konta. Ich sytuacja jest tragiczna. :cry: :cry: :cry: Takie są śliczne, nie zasłużyły sobie na śmierć, skoro już są na świecie.

ewar

Post » Śro wrz 21, 2011 19:21 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Może rzeczywiście nauczę się i zrobię im wydarzenie na FB?
Ale kurcze dziś ani chwili nie miałam :(...
Koty są w Jasienicy pod Bielskiem. Nie mam pojęcia dlaczego taka sytuacja. Tylko pośredniczę... :(. Koleżanka bierze dwa maluszki i prosiła o pomoc w uratowaniu trójki.

Marmurek jest z innej bajki... Wydaje mi się, że nic mu nie grozi. Ale domu szuka.

RudyiSrebrnyKot

Post » Śro wrz 21, 2011 19:26 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

FB to wielka siła, powtórzę.Robią wydarzenia Szalony Kot, CatAngel, Beasia ( ma szczęscie, ile razy zrobi, kot natychmiast znajduje dom, oby nie zapeszyć!), jeszcze inne osoby, ale teraz sobie nie przypomnę.Ważne,żeby też rozpowszechnić.

ewar

Post » Śro wrz 21, 2011 19:50 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Wziełabym wszystkie 3 na tymczas, ale daleko jesteście...
Kenya

Obrazek
Obrazek

Kenya

Od: Pon sty 19, 2009 10:54

Post » Śro wrz 21, 2011 21:34 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

No troszkę tak... :)...
Zobaczymy. Mam nadzieję, że coś wymyślimy.

RudyiSrebrnyKot

Post » Czw wrz 22, 2011 14:45 Re: 3 mixy norweskiego leśnego do uśpienia! i cudny marmurek

Gdyby znalazł się transport do Warszawy wzięłabym wszystkie na tymczasowy.

Mandarynka

Od: Czw wrz 22, 2011 14:43

[następna]