Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 04, 2011 6:29 Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

Witam
Zakładam ten wątek aby nagłośnić sprawę portalu Tablica.pl
Jest tam bardzo dużo osób poszukujących zwierzaków, ci ludzie chcą im dać domki.
Wszystko to w zakładce "POSZUKUJĘ".

Odpowiedziałam na ok 30 takich ogłoszeń kierując te osoby tutaj, do nas na forum, do kociarni.
Otrzymałam kilkanaście wiadomości z podziękowaniami za zainteresowanie i pomoc bo ci ludzie nie wiedzieli o istnieniu forum miau.pl

Bardzo proszę - jeżeli macie chwilę czasu zajrzyjcie na Tablicę.pl
Wydaje mi się, że jest to szansa znalezienia domu dla wielu potrzebujących kotów.

Na tym portalu nie trzeba być zalogowanym, ogłoszenia, których twórca podał swój adres mailowy maja opcję "Odpowiedz na ogłoszenie": pojawia się okienko w którym należy podać swój adres mailowy i napisać wiadomość do zainteresowanej osoby.

Bardzo proszę o pomoc w rozsyłaniu wiadomości - dla każdego województwa jest kilkadziesiąt ofert przygarnięcia zwierzaka.
Wiadomo, że nie wszystkie okażą się dobrymi domkami ale wydaje mi się, że należy próbować.

Przepraszam za długaśnego posta ale uważam, że to nasza szansa.

Pozdrawiam serdeczne :cat3:
Sandra

s.dulska

Od: Pt wrz 24, 2010 11:12

Post » Czw sie 04, 2011 7:01 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

Zajrzałam.W większości chcą koty rasowe, długowłose, ale jest chyba super domek w Łodzi., jest dom dla białej kotki.Warto tam zajrzeć, prawda.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sie 04, 2011 7:20 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

Faktem jest że większośc przygarnie rasowe koty... dla moich tymczasików i innych znajdek nic nie znalazłam ;/
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Od: Czw lip 28, 2011 7:31

Post » Czw sie 04, 2011 8:04 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

Prawdą jest że poszukuje się tam kotów w typie rasy/rasowych.
Ja wysyłam wiadomości do wszystkich poszukujących o treści:

Witam. Polecam forum www.miau.pl dział "Kociarnia". Jest tam mnóstwo kotów szukających domków. Kotki są różne: od burasków do rasowych perełek a także takie, których szukasz bądź do nich podobne.
Powodzenia w poszukiwaniu Przyjaciela.
Pozdrawiam

Wysyłam takie wiadomości ciurkiem do wszystkich ogłoszeniodawców poszukujących kotka. Pani która szukała tylko ragdolla wysłała mi maila z podziękowaniami i napisała, że "otworzyły jej się oczy na kocią biedę".

Może jednak warto wysyłać wiadomości...

s.dulska

Od: Pt wrz 24, 2010 11:12

Post » Czw sie 04, 2011 8:08 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

s.dulska pisze:Prawdą jest że poszukuje się tam kotów w typie rasy/rasowych.
Ja wysyłam wiadomości do wszystkich poszukujących o treści:

Witam. Polecam forum http://www.miau.pl dział "Kociarnia". Jest tam mnóstwo kotów szukających domków. Kotki są różne: od burasków do rasowych perełek a także takie, których szukasz bądź do nich podobne.
Powodzenia w poszukiwaniu Przyjaciela.
Pozdrawiam

Wysyłam takie wiadomości ciurkiem do wszystkich ogłoszeniodawców poszukujących kotka. Pani która szukała tylko ragdolla wysłała mi maila z podziękowaniami i napisała, że "otworzyły jej się oczy na kocią biedę".

Może jednak warto wysyłać wiadomości...

Może i masz rację :) :ok: w zasadzie spróbować nie zaszkodzi!!
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Od: Czw lip 28, 2011 7:31

Post » Czw sie 04, 2011 14:04 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

ja tak robię na gumtree - a wątek pozwolę sobie podlinkować w wątku szukających kota :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw sie 04, 2011 14:32 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

Dobrze że coś takiego jest jak ta tablica..ja mam dużo telefonów z prośbą ;SZUKAM KOTA i podane jaki; i tam znalazłam...Tam niema że ktoś jest lepszy ,a ktoś gorszy....

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pt sie 12, 2011 9:12 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

Zamiast ściągać tutaj ludzi po prostu dodawajce ogłoszenia w kategorii Koty i też Psy jeśli macie jakieś do oddania.

diodak

Od: Pt sie 12, 2011 9:10

Post » Pt sie 12, 2011 9:54 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

diodak pisze:Zamiast ściągać tutaj ludzi po prostu dodawajce ogłoszenia w kategorii Koty i też Psy jeśli macie jakieś do oddania.

Może nam pomożesz, skoro jak widać masz czas? Zachęcamy ludzi, żeby pomyśleli o adopcji potrzebującego kota, "wkręcili" się w forum, w akcje pomocowe... nie znasz tematu, a wypowiadasz się w dość autorytarny sposób. Nie robi to najlepszego wrażenia...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob sie 13, 2011 21:59 Re: Tablica.pl - mnóstwo CHĘTNYCH NA ADOPCJĘ KOTÓW

taaa, szukają: ragdola, białej perskiej kotki, rosyjskiego niebieskiego oraz "Przyjmę kociaka, który nie skończył trzech tygodni. Zapewnie mu odpowiednią opiekę i wykarmię go specjalnym mlekiem"(dla węża rzecz jasna), baardzo dużo chętnych, rzeczywiście :?
jakaś nieudana ta reklama Tablica.pl :evil:
AnielkaG